reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Zazdroszcze, my też szykujemy się do stworzenia pokoiku dla Matejka, i tak były plany,że teraz, ale chyba przeciągnie się to do wiosny.Chyba ,że się zmobilizuję.:tak:
Brunetko Weronika nie bedzie miała jeszcze samodzielnego pokoju, poprostu robimy remont w naszej wspólnej sypialni i nasze bedzie tam juz tylko łóżko a reszta dla małej przygotowane :tak:
Powywalalismy niepotrzebne graty wiec bedzie teraz dużó wolnej przestrzeni dla Weroniki
niestety nasza sytucja mieszkaniowa na dzien dzisiejszy nie pozwala na zrobienie małej jej własnego pokoju, tak wec narazie spimy razem :tak:

reklama
hihihiiii ja tez jestem w trakcie robienia Milenie pokoiczku
w sumie juz jest ale brakuje wielu drobiazgow ktore nadadza mu czaru :-)

ale i tak jak ludziska do nas przychodza to mowia ze Mili ma fajny pokoik

gdyby nie to ze trzeba sie ubrac na zime to kupilibysmy jej zestaw z IKEI krzesełko i stolik MAMMUT
bardzo fajny
ale i tak go kupimy bo jest bardzo fajny :-)

Mały śpi... mąz wyszedł do pracy a ja...wiadomo , nie ...na bb :D

a i zapomnialam Alce napisac ze my jeszcze nie mamy butów na zimę i się na razie nie zastanawialismy nad tym jakie bedą...na razie oglądamy kurtki i ja mam ochote na jedną ..zresztą uSylwii w sklepiku która mi się baaaaaardzo podoba, ale nie ma do niej spodni no i cena nieco wysoka..choc Sylwia na pewno cos by spusciła
wklejam iny rozmiar bo nie chce mi ise szukac
NOWA zimowa super kurtka Coccobello 'Pilot' 116 (135385209) - Aukcje internetowe Allegro

hej kochane :-*

jakas wypluta jestem dzis baaardzo

tymi nie spal od 4 o 5 dalam mu mleko i dalej nie mogl spac zasnal przed 6 a ja mialam ochote wstac sobie rano ale bylam nietomna................nie wiem moze to ze przestawilismy lozeczko cholera bo grzejnik trzeba bylo odslonic no i nie moze spac ma problemy z zasypianiem chce spac a wstaje kladzie sie i takie ........
a mam nerwy bo niedosyc co mamy malutki pokoik tu to jeszcze lozko na ktorym i tak nie spimy juz (rozkladamy sobie cienki materac od naszego lozka z pl) no a lozko stoi ................bo spalismy a teraz i tak baska nie ma gdzie sobie wstawic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: siostry mlodego to lozko i tu na przechowanie stoi cholera jasna ...........................

cos musimy pomyslec

tymika przetrzymalam do teraz ale to bez sensu bo juz jak mlody na obiad przyjechal to byl straaaasznie marudny zoabcztymy jak nocka minie...............i ile terz pospi:eek::confused:

witam elen dir :tak: tak jak dziewczyny pisza prosimy o fotki bo lubimy baaaardzo ogladac :D

ja nie pracuje......................kiedy siedze na kompie tymi przewaznie spi a jak nie spi to siedzi na kolanie i oglada na polowie monitora telekatusie (czyt. teletubisie;-)) ale to tylko tak przelotem najczesciej spi

no i prosimy cos wiecej o sobie napisac czy pracujesz skad jestescie jak tam zyje sie z losiem (maz ;)) jak julka (juz trzecia julcia u nas :tak:) no i takie tam..........

Aniu kurteczka bardzo mi sie podoba , a myśmy jednak wybrali sie w końcu na zakupy zimowe dla Weroniki wczoraj popołudniu i po nich stwierdziłam,że moje dziecko jest troszke niewymiarowe- rozmiar 74 dobry a nawet taki na styk bo kurteczki wszystkie opięte na ciałku i już jakis grubszy sweterem pod spód odpada natomiast rozmiar 80 to masakra! Wielgaśne strasznie! rękawy kurtek długie na kilometr i mimo podwinięcia weronika wygląda w nich jak kosmita , kombinezony dwuczęsciowe tez dziwne bo jak kurtka w maire dobra to spodnie takie duże że ja bym sie utopiła ;-)
Po wielu zmaganiach z przymierzaniem które Weronika bardzo dzielnie znosiła :tak: kupiliśmy narazie sama kurtke a spodnie dokupimy pózniej. Kurtka jest czerwona wiec kupimy spodnie czerwone lub np. granatowe i bedzie sii pytałam sie w wielu sklepach i bedą mieli same spodnie ogrodniczki ocieplone wiec cos napewno kupimy a jak nei to kupimy poprostu kombinezon jednoczęsciowy na duże mrozy a na te mniejsze to bedzie kurteczka i jakies cieplejsze spodnie np. polarowe :tak:
no i fotki wstawie :tak: jak weronika wstanie :tak:

Kobitki lubiące czytac polecam dwie ksiązki:
"Siła miłości" Cheri Florance,Marin Gazzaniga
"Oddaj mi dzieci" Donya al-Nahi, Eugene Costello
czytałam ostatnio i bardzo mi sie podobały
Pierwsza o chłopcu chorym na autyzm i jego matce która mimo choroby syna postanowiła do neigo dotrzec i nauczyć wielu rzeczy a druga o Brytyjce kórej maż Irakijczyk porwał dzieci.

reklama
o widze ze brunetka sie pojawila :) witaj :elvis:

gratulacje dla darci !!!! no i buziaki za wytrwanie dla asi !!! :elvis:

no i co jeszcze chialam.................cos na pewno ale zapomnialam

aha pokoik dla tymika...........narazie marzenie ! poniewaz gniezdzimy sie wszyscy na malenkim skrawku ktory jest prawie pokoikiem tymika bo gdzie nie spojrzy widac obecnosc i slad po dziecku:-D zabawki wszedziej poukladane albo rozwalane na scianach jakies ozdobki..................tak nam sie marzy cholerka te dwa pokoiki jakies zeby mogli rodzice czy ania ze swoimi chlopakami przyjechac..................czy znajomi.............moze na wiosne..........

a nasze butki lalka sa ja wiem hmm nie wiem co tam jest w srodku a na zime ma kozaczki po benuli takie z korzuszkiem i jeszcze cos mu zakupimy chyba..............

Do góry