reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja już po porannej kawie, porannej stercie korepondencji i po pierwszej porannej scysji na polu zawodowym :wściekła/y:
ale zaraz przerwa śniadaniowa :-) , u Julenki zbliża się czas obiadku i zastanawiam się ciągle co porabia :confused: .
a wy dziewczyny: w pracy czy w domu? a jak w domu - kto sie zajmuje maluchami kiedy klikacie??? mi się nigdy nie udało usiąść przed kompem w ciągu dnia, kiedy byłam w domu :)
Witam i ja nową koleżanke :tak:
A w czasie kiedy siedze przy kompie to moje dziecko albo śpi( jak teraz wiec siedze dłużej) albo ogląda teletubisie albo je ciasteczko albo jest zajęta wyciąganiem wszystkich zabawek z pudła i wrzucaniem ich np do wanny :tak:

Kate bardzo Ci współczuje kłopotów ze zdrówkiem i mam nadzieje że szybko dojdziesz do siebie. Trzymam kciuki za Ciebie :tak: :elvis: :elvis: :elvis:

Hej!
Podczytuje was trochę, ale nie mam weny do pisania.....:zawstydzona/y:
Moje dziecię śpi, tak dziwnie, bo o tej porze raczej nie sypia, a dziś coś go zmogło. Zresztą sama jakąs taka niewyraźna jestem:baffled:.

Kate wspólczuje kłopotów ze zdrowiem, ale dasz radę, a teraz przynajmniej trochę odpoczniesz:tak:

I witam nową koleżankę Elen, musze przynac,że dośc widoczne są twoje posty:-):-):-):-);-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Duzo zdrowia dla Kubusia. Są jakieś wieści co u niego i Joasi?
I dla Darci gratki za samodzielne usypianie, mama ma teraz luzik co?:-D:-D

Lilka widze,że masz problemy z fotką przy suwaczku. Spróbuj wejsc na stroe imageshack i przed załadowaniem zdjęcia zaznacz ptaszki przy obydwu opcjach -resize image? i
- remove size/resolution bar from thumbnail?
Jesli beda zaznaczone te obydwie opcje powinna fotka wyjsc we wlasciwym rozmiarze

u nas z zasypianiem katastrofa :-(

wczoraj po prawie godzinie wzięłam ją i leżałyśmy razem przez następną godzine żeby się uśpiła :baffled:

ale tak wrzeszczała że aż ją kaszlało bałam się że nów zwymiotuje i ją wyciągłam z łóżeczka

bo w sobote po kolacji zwymiotowała Julia i w niedziele po śniadaniu tez :-( i niewiem od czego czy coś zjadła ?? czy ją brzuszek bolał ??

oczywiście jak powiedziałam tesciowej żeby jej nie dawał 5 ciastek na raz bo ona chce i mowi mniam mniam to obraza majestatu :wściekła/y:

reklama
dziewczyny Joasia miała wczoraj nocny dyzur w pracy i pewno miała młyn wiec nei dała rady nic napisac ale podejrzewam,że jak tylko bedzie mogła to sie odezwie
wczoraj mówiła mi,ze Kubuś jest w dobrym stanie, temperatura mu spadłą i lekarze byli dobrej mysli ale nic wiecej nie wiem, jak sie nie odezwie do wieczora to do niej zadzwonie dowiedziec sie co i jak :tak:

Do góry