reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej!

I dla Darci gratki za samodzielne usypianie, mama ma teraz luzik co?:-D:-D

jeszcze nie do końca mam luzik, ponieważ na razie jestem jeszcze w pokoju z Darią, ale najważniejsze jest to, że zasypia w łóżeczku, na razie udało mi się przekonac ją do łóżeczka (musiałam się nieźle nagadac :cool2: ), ale niebawem będę ją już samą zostawiac w pokoju i wtedy będzie luzik, a jak jeszcze pozbędziemy się smoczka to już MEGA LUZ:-) ;-) :cool2: :elvis:

reklama
u nas z zasypianiem katastrofa :-(

wczoraj po prawie godzinie wzięłam ją i leżałyśmy razem przez następną godzine żeby się uśpiła :baffled:

ale tak wrzeszczała że aż ją kaszlało bałam się że nów zwymiotuje i ją wyciągłam z łóżeczka

bo w sobote po kolacji zwymiotowała Julia i w niedziele po śniadaniu tez :-( i niewiem od czego czy coś zjadła ?? czy ją brzuszek bolał ??

oczywiście jak powiedziałam tesciowej żeby jej nie dawał 5 ciastek na raz bo ona chce i mowi mniam mniam to obraza majestatu :wściekła/y:

Mell to na pewno od tych ciastek ! Jak moi rodzice "czestuja" Weronike to tez ma potem takie sensacje :tak: Może daj małej lakcid i dużo wody do picia to powinno sie uspokoic

moja odpukać jeszcze fochów nie pokazuje, ale ona jest 3 miesiące za rówieśnikami, to może jeszcze wszystko przed nami :szok: ;-) ;-)
Póki co dziś pytam Julcię - zjesz jeszcze szyneczkę? a Julcia- zjem !
A chlebka chcesz? - nie chcesz !!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
A "tobyś", o którym pisałam Wam kiedyś to jest teletubiś ! a bystra matka dopiero wczoraj się zorientowała o co chodzi hihihi, jak mi dziecko paluchem na kasete video pokazało i kazało sobie włączyć "tobysi":no: :no: :szok: :szok: :szok: :tak: :tak: :tak: :tak:
Normalnie szok jakie te nasze maluchy kumate są !

no bombowo!!! Super Juleczka mówi! Takie trudne wyrazy już!
Edytko przekaż małej gadule całuska od cioci elfiko :tak:
co do bucików z guffo to własnie w zeszły czwartek kupilismy Weronice jedne i są super, juz na zime bo ocieplone i jestem zadowolona bardzo!
Potem fotke wkleje bo są w sypialni a tam teraz Weronika śpi :tak:
No i odpowiem od razu na pyanie Alki- nie bede przykładac az takiej dużej wagi do tego z czego jest ocieplenie w butach , te z guffo mają sztuczne ale cieplutkie są a drugie planuje kupic z Bartka ale nie wiem jeszcze jakie maja ocieplenia.
Pracowałam w sklepie obuwniczym 3 lata( nadal pracuje własciwie)i co nieco wiem o butach, sposobie użytkowania i o tym jakie to "Prawdziwe "ocieplenie daja do butów własnie i wierzcie mi nie ma potrzeby zwracac na to uwagi, but musi oddychac a oddycha każdy wykonany ze skóry :tak:

Mnie strawsznie wnerwia takie częstowanie wszystkim dziecka, najbardziej wkurza mnie mój teśc, który uważa się za eksperta w każdej dziedzinie życia i oczywiście to on wie najlepiej co i kiedy dzieko powinno jeśc, bardzo oburzony był jak nie pozwalałam mu dawac Darii BIGOSU jak miała MIESIĘCY!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Całe szczęście z teściami spotykamy się sporadycznie :-) :-) :-) :elvis: :cool2: :nerd: :-D

a ja nadal tworze pokoik dla dziecka :tak: ale super zajęcie! Musze pogonic troche po sklepach z ozdobami i troche tego jeszcze kupic a jak skończe to wam sie pochwale :tak:

jeszcze nie do końca mam luzik, ponieważ na razie jestem jeszcze w pokoju z Darią, ale najważniejsze jest to, że zasypia w łóżeczku, na razie udało mi się przekonac ją do łóżeczka (musiałam się nieźle nagadac :cool2: ), ale niebawem będę ją już samą zostawiac w pokoju i wtedy będzie luzik, a jak jeszcze pozbędziemy się smoczka to już MEGA LUZ:-) ;-) :cool2: :elvis:
łee kochana to już prawie sukces całkowity!
Poczekaj jeszcze dzień dwa a potem wyjdz i wracaj tylko w razie płaczu
uda sie napewno i bedziesz miała super samodzielnie zasypiajace dziecko w domu :tak:
hihhi ja takie mam :tak: :-D

Lilka widze,że masz problemy z fotką przy suwaczku. Spróbuj wejsc na stroe imageshack i przed załadowaniem zdjęcia zaznacz ptaszki przy obydwu opcjach -resize image? i
- remove size/resolution bar from thumbnail?
Jesli beda zaznaczone te obydwie opcje powinna fotka wyjsc we wlasciwym rozmiarze

ok to ide działac :-)
dzieki :elvis:

reklama
a ja nadal tworze pokoik dla dziecka :tak: ale super zajęcie! Musze pogonic troche po sklepach z ozdobami i troche tego jeszcze kupic a jak skończe to wam sie pochwale :tak:
Zazdroszcze, my też szykujemy się do stworzenia pokoiku dla Matejka, i tak były plany,że teraz, ale chyba przeciągnie się to do wiosny.Chyba ,że się zmobilizuję.:tak:

Do góry