reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej!

I dla Darci gratki za samodzielne usypianie, mama ma teraz luzik co?:-D:-D

jeszcze nie do końca mam luzik, ponieważ na razie jestem jeszcze w pokoju z Darią, ale najważniejsze jest to, że zasypia w łóżeczku, na razie udało mi się przekonac ją do łóżeczka (musiałam się nieźle nagadac :cool2: ), ale niebawem będę ją już samą zostawiac w pokoju i wtedy będzie luzik, a jak jeszcze pozbędziemy się smoczka to już MEGA LUZ:-) ;-) :cool2: :elvis:

reklama
u nas z zasypianiem katastrofa :-(

wczoraj po prawie godzinie wzięłam ją i leżałyśmy razem przez następną godzine żeby się uśpiła :baffled:

ale tak wrzeszczała że aż ją kaszlało bałam się że nów zwymiotuje i ją wyciągłam z łóżeczka

bo w sobote po kolacji zwymiotowała Julia i w niedziele po śniadaniu tez :-( i niewiem od czego czy coś zjadła ?? czy ją brzuszek bolał ??

oczywiście jak powiedziałam tesciowej żeby jej nie dawał 5 ciastek na raz bo ona chce i mowi mniam mniam to obraza majestatu :wściekła/y:

Mell to na pewno od tych ciastek ! Jak moi rodzice "czestuja" Weronike to tez ma potem takie sensacje :tak: Może daj małej lakcid i dużo wody do picia to powinno sie uspokoic

moja odpukać jeszcze fochów nie pokazuje, ale ona jest 3 miesiące za rówieśnikami, to może jeszcze wszystko przed nami :szok: ;-) ;-)
Póki co dziś pytam Julcię - zjesz jeszcze szyneczkę? a Julcia- zjem !
A chlebka chcesz? - nie chcesz !!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
A "tobyś", o którym pisałam Wam kiedyś to jest teletubiś ! a bystra matka dopiero wczoraj się zorientowała o co chodzi hihihi, jak mi dziecko paluchem na kasete video pokazało i kazało sobie włączyć "tobysi":no: :no: :szok: :szok: :szok: :tak: :tak: :tak: :tak:
Normalnie szok jakie te nasze maluchy kumate są !

no bombowo!!! Super Juleczka mówi! Takie trudne wyrazy już!
Edytko przekaż małej gadule całuska od cioci elfiko :tak:
co do bucików z guffo to własnie w zeszły czwartek kupilismy Weronice jedne i są super, juz na zime bo ocieplone i jestem zadowolona bardzo!
Potem fotke wkleje bo są w sypialni a tam teraz Weronika śpi :tak:
No i odpowiem od razu na pyanie Alki- nie bede przykładac az takiej dużej wagi do tego z czego jest ocieplenie w butach , te z guffo mają sztuczne ale cieplutkie są a drugie planuje kupic z Bartka ale nie wiem jeszcze jakie maja ocieplenia.
Pracowałam w sklepie obuwniczym 3 lata( nadal pracuje własciwie)i co nieco wiem o butach, sposobie użytkowania i o tym jakie to "Prawdziwe "ocieplenie daja do butów własnie i wierzcie mi nie ma potrzeby zwracac na to uwagi, but musi oddychac a oddycha każdy wykonany ze skóry :tak:

Mnie strawsznie wnerwia takie częstowanie wszystkim dziecka, najbardziej wkurza mnie mój teśc, który uważa się za eksperta w każdej dziedzinie życia i oczywiście to on wie najlepiej co i kiedy dzieko powinno jeśc, bardzo oburzony był jak nie pozwalałam mu dawac Darii BIGOSU jak miała MIESIĘCY!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Całe szczęście z teściami spotykamy się sporadycznie :-) :-) :-) :elvis: :cool2: :nerd: :-D

a ja nadal tworze pokoik dla dziecka :tak: ale super zajęcie! Musze pogonic troche po sklepach z ozdobami i troche tego jeszcze kupic a jak skończe to wam sie pochwale :tak:

jeszcze nie do końca mam luzik, ponieważ na razie jestem jeszcze w pokoju z Darią, ale najważniejsze jest to, że zasypia w łóżeczku, na razie udało mi się przekonac ją do łóżeczka (musiałam się nieźle nagadac :cool2: ), ale niebawem będę ją już samą zostawiac w pokoju i wtedy będzie luzik, a jak jeszcze pozbędziemy się smoczka to już MEGA LUZ:-) ;-) :cool2: :elvis:
łee kochana to już prawie sukces całkowity!
Poczekaj jeszcze dzień dwa a potem wyjdz i wracaj tylko w razie płaczu
uda sie napewno i bedziesz miała super samodzielnie zasypiajace dziecko w domu :tak:
hihhi ja takie mam :tak: :-D

Lilka widze,że masz problemy z fotką przy suwaczku. Spróbuj wejsc na stroe imageshack i przed załadowaniem zdjęcia zaznacz ptaszki przy obydwu opcjach -resize image? i
- remove size/resolution bar from thumbnail?
Jesli beda zaznaczone te obydwie opcje powinna fotka wyjsc we wlasciwym rozmiarze

ok to ide działac :-)
dzieki :elvis:

reklama
a ja nadal tworze pokoik dla dziecka :tak: ale super zajęcie! Musze pogonic troche po sklepach z ozdobami i troche tego jeszcze kupic a jak skończe to wam sie pochwale :tak:
Zazdroszcze, my też szykujemy się do stworzenia pokoiku dla Matejka, i tak były plany,że teraz, ale chyba przeciągnie się to do wiosny.Chyba ,że się zmobilizuję.:tak:

Do góry