reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dobra poczytane............

dziekuje kochane za pamiec i słowa otuchy......napewno sie przydadza a wszystkie buziaki od Ciotek z BB przekaze zainteresowanemu!!!!!

znalezlismy sie w szpitalu, bo Kuba miał wysoka goraczke i dostał drgawek......
wyladowalismy na oddziale, zle nie jest, tylko jakas mam mała wspolprace z lekarzem prowadzacym........:baffled::baffled::baffled:
ale dajemy rade, Kuba juz nie goraczkuje, ladnie sie bawi, jest taki sam jak w domu!!!

ja nie spalam od piatku, troche sie czuje wymieta..........wczoraj miałam dyzuzr ale na poczatku robota, pozniej siedziałam przy Kubie a pozniej rano jeszcze wiecej roboty........wiec nawet nie miałam jak tutaj zajrzec.......

za chwileczke sie kłade spac.........wypiłam kawe ale dalej nie mam na nic siły.......ehhhh

reklama
asiu zdrowka dla kubika i sil dla ciebie !!! :elvis:

cholerka tymi chyba wstal.............po godzinie :baffled: buuuu

elficzku tymi tez nie jweest wymiarowy hehe
bluze polarowa to np wogole ma na 3 lata !
mamy kombinezonik po benuli i co ostatnio mierze a tu nogawki za dlugane i rekawki troszke a w stanie taki na styk wiec na zime bedzie za maly:baffled:

dziewczyny
czy macie jakies zbedne rzeczy dla Noworodka?
to nie muszą byc jakies piekne rzeczy.....poprostu jest potzrebne cokolwiek
o pomoc poprosiła jedna dziewczyna z Noworodka,troche tam juz jestem i wiem ze jest w porzadku

a oto co napisała:

Zacznę od opisania mniej więcej sytuacji, otóż ostatnio została przyjęta w mojej firmie dziewczyna na staż. Po jakims czasie opowiedziała mi swoją sytuację w domu. Prawdę mówiąc było głośno o tym w lokalnej prasie, ale nigdy bym nie pomyślała ,że ona pochodzi z takiej rodziny. Jej ojciec siedzi w tej chwili w areszcie oskarżony przez własną córkę o molestowanie(młodsza siostrę Ani). Matka przed miesiącem urodziła 10 dziecko i nie maja zadnych środków do życia. Ania co prawda zarabia trochę pieniedzy, ale większosć wydaje na własne potrzby, chce do czegoś w życiu dojść, zbiera na studia. Dwóch braci jest w domu poprawczym niewinnie wysłanych za molestowanie siostry. Reszta dzieciaków w Domu Dziecka. Z tego co mówiła mi Ania , jej ojciec był jedynym żywiceilem rodziny. Sytaucja zaczyna się rozwiązywać. Siostra która posądziła ojca i braci jest nieodpowiedzialnym dzieciakiem , który rozwalił całą rodzinęza to ,że ojciec nie chciał jej dać pieniędzy na telefon komórkowy. Dużo można pisac jeszcze o sytuacji Ani, jesli ktoś jest zainteresowany podam szczegóły na priv. Tutaj na forum prosze jedynie osoby , które mają niepotrzbe rzeczy dla tego nowonarodzonego maluszka , gdyby ktoś chciał rónież wysłac paczki żywnościowe dla matki i siostry tego malucha podam adres na priv. Pomoc społeczna nie chce im dac pieniędzy ponieważ jest koniec roku i już nie mają, więc praktycznie rodzina jes bez środków do zycia nie licząc drobnej pomocy ze strony rodziny , której tez się nie przelewa.
Napisałam ten post bez wiedzy Ani, jest bardzo uczciwą i skromną dziewczyną, wiec tym bardziej chciałbym jej jakos pomóc.

niestety nie pracuję w sądzie i nie znam się na tym zupełnie tak jak i Ania , która mam zaledwie 19 lat i na głowie taki problem. Tak jak mówiłam sytuacja zaczyna się rozwiązywać, ale zanim sąd wyda wyrok upłynie duzo czasu , a dziecko żyje i potzrebuje pomocy w tej chwili. Zapomnialam wczesniej napisac , ze Ania jako najstarsza z domu opiekowała sie młodszym rodzeństwem i musiała w nocy wstawać do dzieci , a rano dojeżdzała do szkoły 20 km i w dodatku skończyła liceum ze średnią prawie 5. Pomogłam jej w tej sprawie na tyle ile potrafiłam, skierowłam ja do adwokata, uzyskała już zaświadczenia, które świadczą o niewinnosci jej ojca.
Myślę ,że teraz to kwestia czasu , ale dam znac jak tylko coś będe wiedziała.

a jesli ktos chce poczytac to prosze oto link

noworodek.pl :: Zobacz temat - Pro

nie wiem czemu ten adres strony sie zmienia
jak wpisuje jest dobrze a jak wysle to sie całkowicie zmienia :eek: :confused:

no kurcze wkurzam sie
mam nadzieje ze sobie poradzicie

jakby co to www.noworodek.pl
wybieracie POTRZEBUJE dział
i wątek napisany przez Mada04

Asiu jeszcze raz duzo zdrówka dla Kubusia (a wiadomo od czego dostał raptem te drgawki i gorączke?)
i tobie duzo siły!
wyspij sie bo od piatku to organizm jest wymeczony :tak:
spij spij :elvis:

Milenka sie obudziła to wyjde z nia na chwilke na swieze powietrze
normalnie kisimy sie w tym mieszkaniu
wyjde na chwilke bo pogoda taka sobie :sick: nie ciekawa....

nadal z nosa jej leci i ma zapchany :baffled:
echh
ostatnio tak miala ponad 2 tygodnie :sick:

Za pół godzinki uciekam do domku. Jeszcze tylko chciałam Wam się pochwalić, że mój mały łobuz od kilku dni praktukuje nową forme komunikacji. Otóż, jak chce iść na spacer, biegnie na korytarz, przynosi swoje buciki i wymac.h.u.jąc nimi dyskutuje z nami :-D Ubaw po pachy. No i chciał, nie chciał, musieliśmy w weekend zasuwać z nim na spacer kilka razy dziennie :-)
A w działce mówienie też mamy drobny postęp. lampa nie jest już "pa" tylko "pampa", a jak wskazuje na coś palcem mówi "to to te", czyli " co to jest"? :-)

reklama
Halooo ponownie ja dziś nadaje z domu :-)
Wbieram sie dziś z łosiem na "samotnosc w sieci" choćwiedzac juz po recenzji Joasi ze totalna lipa. Jestem jednak tak zakochana w ksiązce , ze umarłabym z Ciekawosci gdybym nie obejrzała tego filmu...:happy:

Do góry