reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc moje kobietki
nadrobilam wczorajsze wasze wypociny;-) z jedna zstona wieczrna przedwczorajsza i co bagatelka 20 stron i jakim cudem mam nadrobic caly zeszly tydzien
P wczorajszym samym czytaniu tyle cisnie mi sie na "klawiature" (usta), ze nei wiem czy temu podolam
PRZEDE wszystkim zdrowia dla Otusi i siły dla Ciebie Kasiu!!! Współczuje całym sercem tych wszystkich przezyc. Tak to jest czasem, ze czlowiek nei da rady wszystkiemu zaradzic, no i cale szczescie, ze te aniolki czuwaja jeszcze Paluszki napewno szybiutko sie zagoja, szybciej niz u doroslego, bo taka "wlasciwosc" maja te nasze kochane dzieciaczki.
Milence zdrowka, tak samo Michalkowi Alki oraz samej Ewusi,slubnemu dozywociu Edzi i Darii
Lila Tobie wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin. oby wszystkie Twoje plany na ten rok urodzin ziscily sie;-)
No i wiecej nie popisze, bo moje dziecko kochane nie usiedzi w tej klitce z kompem za dlugo. Slawkowi ide zrobic sniadanie (tak samo ladne ipotarfi prosic jak chlopaki o jabluszko ;-)
Wpadne pozniej jak poloze Alka.
Hantii kochanej jak i wszyskim martwiacym sie o mnie dzieki za troske. Kasiu na skypie, wciaz mam Ci odpisac
nadrobilam wczorajsze wasze wypociny;-) z jedna zstona wieczrna przedwczorajsza i co bagatelka 20 stron i jakim cudem mam nadrobic caly zeszly tydzien
P wczorajszym samym czytaniu tyle cisnie mi sie na "klawiature" (usta), ze nei wiem czy temu podolam
PRZEDE wszystkim zdrowia dla Otusi i siły dla Ciebie Kasiu!!! Współczuje całym sercem tych wszystkich przezyc. Tak to jest czasem, ze czlowiek nei da rady wszystkiemu zaradzic, no i cale szczescie, ze te aniolki czuwaja jeszcze Paluszki napewno szybiutko sie zagoja, szybciej niz u doroslego, bo taka "wlasciwosc" maja te nasze kochane dzieciaczki.
Milence zdrowka, tak samo Michalkowi Alki oraz samej Ewusi,slubnemu dozywociu Edzi i Darii
Lila Tobie wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin. oby wszystkie Twoje plany na ten rok urodzin ziscily sie;-)
No i wiecej nie popisze, bo moje dziecko kochane nie usiedzi w tej klitce z kompem za dlugo. Slawkowi ide zrobic sniadanie (tak samo ladne ipotarfi prosic jak chlopaki o jabluszko ;-)
Wpadne pozniej jak poloze Alka.
Hantii kochanej jak i wszyskim martwiacym sie o mnie dzieki za troske. Kasiu na skypie, wciaz mam Ci odpisac
Joaska
Lipcowe mamy '05
a Joasiu nie myśl,że Cię ominie
zdanie relacji z filmu...............czekamy :-)
juz zdałam, dokładnier po 9 rano
i te brała mnie na litośc mówiąc hau hau, całowała mnie itp
Jezu to samo :-)
Dziewczyny przeje...na batalia, ale udało się.
Nie wiedzielismy co robić, bo Maks popadł w takie histerie ze az tchu nie mógł zlapać. Wiem, ze troche ściemniał a trochę nie, ale NIE PODDALISMY SIĘ :-) :-) :-) :-) i się udało. 20:53 ZASNĄŁ :-)
Teraz tylko nie wiem czy to zaliczyć bo :
1. w tych histeiach podnosiłmam go z łozeczka bo az się zanosił, jak się uspokajał odkładałam. Chyba ze sto razy - potem się ruszyć nie mogłam tak mneio krzyz bolał
2. pod koniec tej wojny dałąm bu butelke z ciepłym soczkiem (1/3 butelki ) wypił to i dziek temu się uspokoił i zasnął ...
zaliczacie to czy nie ???
W NOCY NIE BYŁO PIC
ALE BYŁO ZA TO 5 POBUDEK
I DZIŚ WSTAŁ O 6
ale nie dajemy się
hanti
Lipcowe Mamy '05
Martusiu fajnie,że kochana jesteś :-)
bardzo mi Cię brakowało,dlatego napisałam na skypie,
oczywiście uspokoiłaś mnie postem,więc nie ma potrzeby
odpowiadać mi na skypie............chociaż,jeśli będziesz miała
czas i ochotkę to możemy kiedys porozmawiać,
bo tego mi brakuje,a szczególnie w ostatnich dniach,
szukałam wsparcia i otuchy:-)
Otylcia przesyła cioci ,
a ja się przyznam,że dzisiaj juz podchodzę do całej sprawy pokojniej
Otylcia ma się dobrze,to i ja nie powinnam być roztrzęsiona
No bo to ich reakcja obronna!! Innego sposobu nie znaja
my bysmy pewnie Kur...waly a one placza bo to nas rozbraja zawsze
Nianiu to moze niech jedno z Was z nim zostanie, usiadzie gdzies obok i czeka az zasnie? po dwoch dnaich sprobujecie wychodzic jak sie Maksio juz przestawi na samodzielne zasypianie
no włąsnie o to chciałam zapytać
czy liczy się kiedy nie ywszłam z pokoju dopóki nie zasnął
liczy się
i co za dwa dni zacząć wychodzic z pokoju ? i wracać odrazu jak zacznie płakac? czy czekac pod drzwiami ?
reklama
Lilka
Fanka BB :)
czesc wsyzstkim
poszalały baby
chyba prawie 20 stron musialam przeczytac !!
Martusiu dziekuje za zyczenia
Nianiu ja ci zaliczam usypianie samodzielne Maksia
poczatki nie bedą łatwe bo młody sie musi przyzwyczaic do ''takiego usypiania'' ;-) ale teraz pojdzie jak z płatka ;-)
poszalały baby
chyba prawie 20 stron musialam przeczytac !!
Martusiu dziekuje za zyczenia
Nianiu ja ci zaliczam usypianie samodzielne Maksia
poczatki nie bedą łatwe bo młody sie musi przyzwyczaic do ''takiego usypiania'' ;-) ale teraz pojdzie jak z płatka ;-)