reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Edytko trzymaj się kochana,
do soboty juz niedługo
i pilnuj swojego męża,bo ze zdrowiem nie ma ''przelewek''

musi chłopak dbać o siebie,
czasem lepiej trochę mniej zarobić
i zatroszczyć się o zdrowie(nawet się pobyczyć)
trzymam kciuki by wszystko się dobrze ułożyło
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
kurde wstalismy dopiero:szok:

ja na sekundke zerknac czy kasia cos pisala...........................bo nie moglam sie dzis do niej dodzwonic :-(

no i milence zdrowka zyczyc !!!!!!!!!!!!!

kurde ale nastukalyscie !

hej babki, ja właśnie zadzwoniłam do pracy, że nie przyjdę - Mich całą noc dawał czadu, ma podwyższoną temp. boje się że mógł ode mnie coś załapać bo ja już od kilku dni mam 37 -37,5:baffled: :baffled: :baffled: muszę wykurować chłopaka, bo cienko będzie:sick: :sick: :sick: :sick:

Hanti - z tą zmywarką - jedna z miliona rzeczy nie do przewidzenia... pozdrawiam Cie słonko, dobrze że już jesteś spokojniejsza, bo domyślam się że nie było Ci łatwo , wycałuskuj Otkę od nas, dzielna z niej dziewuszka :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

czesc babeczki :-):-):-)

wrociłam wczoraj po 11, łos ogladał jakis film na kompiku, wiec nie mogłam sie z Wami podzielic wrazeniami......

a sa bardzo kiepskie i krytyczne........
nie polecam filmu osobom, ktore przeczytały ksiazke, ja czytaja ja czułam kipiace, opisane przez autora uczucie, w filmie nawet nie bylo"lekko ciepło"
poza tym, osoba ktora wczesniej nie przeczytała ksiazki nie bedzie rozumiała pewnych wstawek i podtekstow, ktore sa w filmie.......

myslalam, ze tak samo zakocham sie w filmie jak w ksiazce...........

hanti bidulka Otylcia.........
lekarz dobrze powiedział, ze powinno sie wszystko zrosnac, jest mała, wszystko ładnie sie powinno zagoic!!!!

a co do masci to jesli nie ma zadnego wysieku, roby itp. to masc jest zbyteczna, jakby lekarz zauwazyl cos niepokojacego to napewno by Wam ja przepisal, poza tym rutynowo przepisuje sie antybiotyk tylko wtedy kiedy rana kwalifikuje sie jako " brudna" a ta podejzewam taka nie była........

bedzie dobrze, trzymam qciukasy!!!!!!!!!!!!!!!

:elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Do góry