reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc Wam!!!

Hanti, tak jak pisała Alka pewnych rzeczy nie da się przewidziec. uważam ze nie powinnas widziec swoje winy w tej sytuacji, ale wiem łatwo powiedziec. najważniejsze ze Otylki łapka isę goi i ona sama czuje powagę sytuaji i nie protestuje przed zmianą opatrunku. buziaki dla Was obu :-* :-*

reklama
czesc Dasaria, mysle ze to dobry pomysł zostac dzis w domu . Ja tez zawsze staram sie "dmuchac na zimne"...
mam marude w domu która nie chce oglądac teletubisiów wiec sie niestety juz pożegnam...

ps. wczoraj miałam z Kubą prób sił tzn. on chciał wymusic płaczem a stwierdziłam ze się nie dam i co ....płakam 50 minut i skapitulowałam, włączyła tv aby odwrócic jego uwagę:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Dzięki kochane za słowa OTUCHY:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

fakt dziś już mniej to przeżywam,
ale cała sytuacja uświadomiła mi,
że jednak trzeba i przewidywać nieprzewidywalne
trochę namotałam,ale może mnie zrozumiecie:eek: :baffled: :happy:

Czesc dziewuchy.
Ale bym zrobiła przed chwila cos strasznego. Ganiałam muche z poduszką, Marcin spi po nocce, mamy łóżko pod oknem. Na parapecie tego okna sa kaktusy no i gdy mucha tam sie znalazla postanowilam sprobowac wygonic ja przez otwarte okno. Otworzylam okno i ją poduszka tam przy oknie ganiam, az tu nagle kaktus z wielkimi igłam spada wprost na śpiącą twarz Marcina :szok: na szczęście mam refleks i podłożyłam pod lecącego kaktusa poduszkę, ale mnie ciary przeszły, on by mnie zabil chyba :rolleyes: ale mówię wam akurat ten najgorszy leciał co ma igly nawet 5 cm. Jeny ale by bylo jak by mu się taka igla w oko wbila.:no:

Alka elviski dla Micha:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

a tak ''swoją drogą'',że tak powiem,
pewnie się młodzież ucieszy,że będzie miała
o jedną lekcję mniej,
a jak juz gdzieś zapowiedziałaś klasówkę..........................:-p
to pewnie dzika radość w nich sie obudziła....................hihihihiihihihiihhi

ach...............kiedy te czasy były:confused: :nerd:

reklama
Do góry