reklama
Lilka
Fanka BB :)
przykro mi bardzo ze łykiem a nawet zamoczeniem jezyka przez Mile piwa wyprowadziłam co nie ktore z rownowagi
ale wydaje mi sie ze taka reakcja jest mocno przesadzona i tyle!
piszac publicznie to nie sadziłam ze az takie konserwatywne nie ktore z was sa w tej sprawie
co innego jakbym dizecku piwo podawala co jakis czas
ale jednorazowy wybryk i takie cos????
a piszac ze rosnie mi piwoszka to dlatego tak napisalam ze Mili zasmakowało i chciala jeszcze ale nie dostała!!
zapewne zle napisalam i zostało to wyolbrzymione
ostatnio coraz czesciej takie wtopy mi sie tu zdarzaja
od dzisiaj zaczynam uwazac co tu pisze i tyle
koniec tematu
ale wydaje mi sie ze taka reakcja jest mocno przesadzona i tyle!
piszac publicznie to nie sadziłam ze az takie konserwatywne nie ktore z was sa w tej sprawie
co innego jakbym dizecku piwo podawala co jakis czas
ale jednorazowy wybryk i takie cos????
a piszac ze rosnie mi piwoszka to dlatego tak napisalam ze Mili zasmakowało i chciala jeszcze ale nie dostała!!
zapewne zle napisalam i zostało to wyolbrzymione
ostatnio coraz czesciej takie wtopy mi sie tu zdarzaja
od dzisiaj zaczynam uwazac co tu pisze i tyle
koniec tematu
Lilka
cos zaczynam czuc w podbrzuszu i moze okres mi sie poprostu mocno spoznia?
ostatnio takie stresy
i z tą nie udana pracą
i opiekunką
teraz ten ząb,nie wiem czy pisałam ale połowa zęba mi została,a to 6-stka i strasznie sie dentysty boje
wyjątkowo pękam przed dentysta i szukam takiego co moge pod narkoza mies zrobiony ząbek
nawet nie wiem czy go idzie uratowac bo on juz jakis schorowany na maxa mi sie wydaje
i nie wiem jak go usuną bo szkliwo takie kruche i boje sie tego dubania aby korzen wydobyc :-( ach masakrycznie
az ryk mam na wierzchu bo zawsze o zęby dbałam zeby jak najwiecej miec swoich a tu wychodzi ze niezbyt to mi sie udaje :-(
i po porodzie mam wrazenie ze zeby mi zżołkły bo zawsze mialam zółte ale takie leciutko i na zdjeciach perełki mi wychodziły a ostatnio widze fujj żółte :-( i wybielanie mi sie marzy i czuje ze im zafunduje,ale to zas jakos szkodzi na szkliwo :-(
te moje uzębienie mnie do rozpaczy doprowadza
ostatnio takie stresy
i z tą nie udana pracą
i opiekunką
teraz ten ząb,nie wiem czy pisałam ale połowa zęba mi została,a to 6-stka i strasznie sie dentysty boje
wyjątkowo pękam przed dentysta i szukam takiego co moge pod narkoza mies zrobiony ząbek
nawet nie wiem czy go idzie uratowac bo on juz jakis schorowany na maxa mi sie wydaje
i nie wiem jak go usuną bo szkliwo takie kruche i boje sie tego dubania aby korzen wydobyc :-( ach masakrycznie
az ryk mam na wierzchu bo zawsze o zęby dbałam zeby jak najwiecej miec swoich a tu wychodzi ze niezbyt to mi sie udaje :-(
i po porodzie mam wrazenie ze zeby mi zżołkły bo zawsze mialam zółte ale takie leciutko i na zdjeciach perełki mi wychodziły a ostatnio widze fujj żółte :-( i wybielanie mi sie marzy i czuje ze im zafunduje,ale to zas jakos szkodzi na szkliwo :-(
te moje uzębienie mnie do rozpaczy doprowadza
Na pocieszenie moge powiedzieć, że moja Natalka też pcha dzioba do pustej butelki po piwie. Może nie pijemy dzień w dzień ale u nas też zdaża się, że piwo znajdzie się w domu. Wszystko jest dla ludzi. Dziecko ciekawe było, dałaś spróbować i moim zdaniem ok. Przecież nie poisz dzieciaka a tym bardziej nie chcesz mu zaszkodzić !!! Nie powinnas mieć do siebie pretensji. Dziewczyny wyraziły swoje zdanie, do którego mają prawo. Pisząc coś na forum musisz się liczyć z odpowiedzią na to co piszesz. Nie powinnaś sie na nie za to gniewać. Jestem tu krótko ale nie sądzę, aby któraś celowo chciała Cię urazić. Pop prostu napisały co myślą. chyba tak jest lepiej niż słodzić sobie bez przery i ukrywać własne zdanie? Jak myslisz?
Lilka
masz racje
i dziewczyny tez maja swoją jakąś racje,ale przyznałabym im ją w 100% gdybym dziecku notorycznie dawała popic piwko
no i takie jest moje zdanie
nie wiem co mnie ruszyło w tych wypowiedziach.....moze poprostu i wyłącznie ton wyrazonej opini
jakby to Marul napisał ''nie jestesmy towarzystwem wzajemnej adoracji''
i dziewczyny tez maja swoją jakąś racje,ale przyznałabym im ją w 100% gdybym dziecku notorycznie dawała popic piwko
no i takie jest moje zdanie
nie wiem co mnie ruszyło w tych wypowiedziach.....moze poprostu i wyłącznie ton wyrazonej opini
jakby to Marul napisał ''nie jestesmy towarzystwem wzajemnej adoracji''
Joaska
Lipcowe mamy '05
niestetyb forum to taki twór, ze trzeba wziasc poprawke na to, ze kazdy to przeczyta i jak go co ruszy to wyrazi swoja opinie............
moze czasem warto zamilknąć............i nic nie pisac.........
ehhhhh baby, baby............
moze czasem warto zamilknąć............i nic nie pisac.........
ehhhhh baby, baby............
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Muszę dodać jeszcze słówko w sprawie tego piwa...Nie jestem konserwatywna, ale wiem, gdzie są granice. I wg mnie pozwalanie dziecku na zanurzanie języka w alkoholu nie jest kwestią "do dysputy". Tak po prostu nie powinno być. Możemy się licytować na temat jedzenia słodyczy, używania chodzika czy podawania dziecku cytrusów przed ukończeniem roku, ale na temat częstowania piwem???
Dla mnie nie ma znaczenia, czy to był jeden łyk, czy powtórzona akcja. Mili spróbowała piwa
A ton? Rozumiem, że taka reakcja Cię dotknęła, nikt nie lubi być krytykowany, ale tego nie da się gładziej wyrazić
Dla mnie nie ma znaczenia, czy to był jeden łyk, czy powtórzona akcja. Mili spróbowała piwa
A ton? Rozumiem, że taka reakcja Cię dotknęła, nikt nie lubi być krytykowany, ale tego nie da się gładziej wyrazić
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
słyszałam i jest mi bardzo przykro, bardzo ceniony przeze mnie artysta :-( szkoda ...
smutne, bardzo smutne
['] ['] [']