reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
kurcze jak mam sprawdzic czy mała ma goraczke jak mam takie zimne łapy co? a termometr elektroniczny tak głosno pipa wrrrrr :wściekła/y:

napiszcie mi szybko co sie podaje dziecku by zrobiło kupke
moja kolezanka ma problem z 2-u letnia coreczka
małej juz z odbytu krewka leci a nie moze zrobic kupki

ja bym poleciła czopek glicerynowy ale nie wiem czy dzieciom sie podaje to raz,a dwa ja stosowałam jak mialam rany w odbycie i cholernie szczypało ze wyłam i dziecku to podac bałabym sie

ja nie pamietam co to sie podawało
soczek jablkowy czy marchwiowy????
odpiszcie jak najszybciej!

Lilka sok jabłkowy , marchwiowy sie podaje przy biegunce ale moze powinni do szpitala z dzieckiem jechac jesli krwawi z odbytu?

dzieki
napisalam jej to co ty napisalas
mysle ze czasem przy tak duzym dziecku sok jablkowy moze nie pomoc
powinna udac sie jak najszybciej do lekarza bo dziecko jakos cierpi i moze sa jakies syropy na te dolegliwosci dla malutkich

Edytko tak wczoraj sznupałam w fotkach Weroniki i mam jeszcze jedną taka smutną
Wg mnie jeszcze bardziej wzruszajaca, ocen sama
ssssss1ig6.jpg

reklama
Dziewczyny a apropos mleka bo tak mi przyszło do głowy.

1.Czy któraś z Was daje dzieciaczkom juz np kaszkę mannę, ryż na mleku albo coś innego na mleku krowim ?
2. Czy Wasze bobaski jedzą np. serki danio, bakusie lub inne mleczne produkty ?

ja daję czasem budyń na mleku z kartonu albo płatki śniadaniowe z takim mlekiem no i oczywiście jogurty, serki (np bakuś) ser biały i żółty
a mleko mamy bebiko 3 (po nestle junior kupki były brzydkie)

Do góry