kolorowa_kredka
Fan(ka)
Jest nowa książka Grocholi, hihi
kupiłam!
kurde a ja musze zaczac sobie czytac bo teskno mi a jakos tak nie mam kiedy sie zebrac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest nowa książka Grocholi, hihi
kupiłam!
o cyzmJest nowa książka Grocholi, hihi
kupiłam!
nianiulec gratulacje bezsmokowca...........................ktore dzieciaczki nie ssaja smoka juz ? a czy mamy jakies bezsmoczkowe od urodzenia ? wiem ze byly ale chyba na smoki sie przerzucialy pozniej
no a z nowosci...............o ilu ciazach wiesz ? ania.sz ania.i i ania.g .................no u klaudusi wiesz chyba ze juz narazie nic, martuska tez narazie niet ;-) niewiadomo zco z lila
ohooo zaczyna poplakiwac :sick:
o cyzm
kurde a ja musze zaczac sobie czytac bo teskno mi a jakos tak nie mam kiedy sie zebrac
Dziewczyny a apropos mleka bo tak mi przyszło do głowy.
1.Czy któraś z Was daje dzieciaczkom juz np kaszkę mannę, ryż na mleku albo coś innego na mleku krowim ?
2. Czy Wasze bobaski jedzą np. serki danio, bakusie lub inne mleczne produkty ?
ps. M. poprosił mnie o drugiego dzidziusia :-)
hmmmm..............