reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

jeszcze mialam cos naskrobac ale to pozniej..........zapisalam na kartce co by nie zapomniec :cool:

ale tak na szybciora to zastanawiam sie jak tam kolejna nocka weroniki i jak alusia :confused:

no i kurcze jesli to nie tajemnica to zawsze sie co wieczor zastanawiam zeby napisac a raczej zapytac czym sie dziewczyny zajmujecie(chodzi mi o prace gdzie mniej wiecej i co robicie w niej :eek::confused::happy:)

ok uciekam !buziaczki kochanienkie moje :-)

reklama
Kredzia Kredzia jestes niemozliwa z tym pamietaniem o wszystkim i ze Ci to nawet sen z powiek spędza:confused: :-D ;-)

Ja tu czekam na wiesci od Asi a jej jeszcze z kawką nie ma??:nerd: Nie mozliwe, przeciez u was juz po 11-stej.

Alus moj mial dwie pobudki w nocy, po drugiej nad ranem wylądowału nas:sorry2: co wcale nie oznacza, ze skonczylam z nauka zasypiania. Ciekawe jak Weronisia, ona to juz weteranka w sazypianiu:elvis:

Edzia witaj z samego ranka:tak:

No i jak tam okres Klaudii:cool2:

baby oszalaly...................alescie naprodikowaly!!!

przeczytalam ale watki mi poucuekaly ale zatrzymam sie przy hormonach

edziu
piatka ode mnie za wiedze, dokladnie jest tak jak piszesz.......ogranizm kobiety dostaje falszywe sygnaly.........i z tego apetyt, poza tym tabletki powoduja zatrzymywanie wody w organizmie i stad np. obrzeki i uczucie pełnosci!!!

ja bralam tabletki i wcale nie tylam...........
teraz nie biore, boje sie nowortora, ktory lubi sie przupaletac jak ktos ma lekkie uwarunkowania genetyczne!!!!!

ale tez mysle o Nich.........mam ochote na miseczke C i wiem, ze tabsy moga mi w tym pomoc.........

Uuups cos mi sie z tym czasem pokrecilo u was 10:30 dopiero.

Ok skoro nikogo nie ma to ja pedze na sniadanie. Alek juz dostal grysik na mleku, moj S spi, bo ma wolne sobotnie ranki od tego tygodnia, a ja pewnie pojde do niego jak Alek usnie (sam, w lozeczku).
Asiu pojawiaj sie i zdawaj relację

martusia a z czego ta relacje?????:happy2::happy2:

piekna pogoda dzisiaj............słoneczko, moze za ciepło nie jest ale zaraz zabieram Kubaska i spadamy na jakis spacerek........
az grzech siedziec w chalupce..........porobiłabym jakie fotki ale qrcze aparatu brak.........

Ja mysle, ze to sie tak utarlo z tymi tabletkami i tyciem. Wiadomo, ze sama tabletka nie spowoduje tycia, moze co najwyzej wlasnie wzmozyc apatyt, a moze tez sa takie co składem hormonow powoduja, ze metabolizm zwalnia i odklada sie wiecej tkanki tluszczowej, bo skoro Kredzia pisze, ze nie jadla wiecej:nerd:

Asiu no i jak z tym twoim szpitalem, bo chyba jesc nie pojde:rolleyes2:

Asiu no jak to z czego relacje? z placu boju. Pisala, ze bylas na dywaniku i ze zdasz nam relacje jutro rano przy kawce, chyba, ze cos przeoczylam.
ps. u nas tez super pogoda :)

reklama
Do góry