reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kredzia chyba zostałysmy same :-)

to zaczynamy opowiadac swoje zycie? coby kolezanki rano szoka dostały ile maja stron do nadrobienia ? :-D :-D :-D :-D :-D

oo same ? martusia wpadnie sie pozegnac jak juz nikogo nie bedzie jak sobie albo poje no i co ja tez chyba bede mykala lekko mnie sen nachodzi ale bardziej glod i to ze nie chce zadzierac z mlodym na weekend ;-)

a chcialam na maluszki zaprosic wlepilam tymika i rodzicow ;-)

reklama
Asiołek nie ma czasu bo prowadzi swoje forum
mamy wspolny z nia temat
ona zas walczy by zgubic 30kg
i ja co jakis czas zerkam jak jej idzie :tak:

juz widzialam foteczki ;-)
i dlatego naszło mnie z ta pogoda u ciebie
bo co zdjecie to słoneczna pogoda

a fajny macie rowerek dla Tymika

no to co? znikamy wszystkie?
mnie tez cos nynki bierze

No ja sie wykapalam zjadlam i jak was nadrabialam to sie Alek obudzil, bo basia z Krzysiem wrocili i troche halasu narobili.

Melll dobrej nocki.
Melanie to dobrze, ze teskno Ci nei jest, niech tak zostanie.

Kredzia Lila ja lece do meza, bo wrocil z pracy.
Jutro postarm sie byc z rana bo chce wiedziec co u joasi.
Buzka i do jutra!

no lila chyba bedzie trzeba bo juz mi oczy klapia i zaczynaja piec

wiec do jutra mam nadziejke :)

a wlasnie masz kontakt z asiolkiem? jak tam majcia i jej zdrowko ?

ok uciakm buziaczki babeczki !!!!!

reklama
aaaaa jeszcze zapomnialam dodac ze krzys z pomidorem i bananem mnie rozwalil !!!!!!!!!!!!!

a tymi mi dzis sie zadlawil chrupkim pieczywkiem :no::baffled: myslalam ze umre normalnie ehhh

Do góry