reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kontaktu z Asiolkiem nie mam
kiedys pisalam na jej forum
i pewnie jak sie wezme za siebie to zas bede

buziaczki i do jutra

pierwsza ;-)
wczoraj nie moglam zasnac .................bo myslalam ze nie wszystko napisalam nie o wszystko zapytalam:happy2:
no bez jaj usuneli z szybkich buziek moje ulubione zielone:dull::confused2::shocked2::sorry2:

my mykamy na sniadanko........................chyba odzwyczajanie od smokasobie darujemy jednak narazie bo w nocy nam sie gdzies zapodzial i nawet bylo ok tymi zasnal przytulilam go u nas i zasnal ale wczesna pora poranna (elfiku:cool2:)zaczal troszke buczec i marudac musialam palic swiatlo znalezc smoka i bylo po spaniu jeszcze jakies pol godzinki wiercenia i koniec................................a przeciez w nocy nie moze robic akcji z powodu braku smoka, bo tesciowa by przylatywala i pytala czy spadl :frown::frown:

:)eek::baffled::sick::happy:polu8bilam je a ich nie ma:growl:)

ciekawe jak nasza klaudynka i jej @ :confused::happy:

no a wlasnie siostra mi wczorja jeszcze napisala ze obiecuje isc do lekarza...............pojdzie w poniedzialek z tatem do dobrego specjalisty (tata chodzi na kregoslup dno niego i podpyta go) a dodatkowo do ogolnego.................tyle ze do tego kiedys poszla bo tez miala problem z nogamistrasznie ja dziwnie piekly to nawet nie spojzal na nogi i jakas masc przepisal ! a jak bedzie zle to na pogotowie pojedzie

i prosila abym wam podziekowala :elvis::elvis::elvis:

Tyle natrzaskałyście, że aż nie wiem od czego zacząć...

Kredzia, Lilka- pisałyście, że dużo przytyłyście po hormonach.:confused: :confused:
Mój gin powiedział mi kiedyś, że to totalna bzdura, że tyje się po hormonach. I ja się z nim niestety zgadzam. Powiedzcie szczerze? to były hormony czy zwiększony apetyt? a szczególnie nocne podjadanie, brak ruchu?
Sama kiedyś brałam tabsy i wiem, że miałam problem z zapanowaniem nad apetytem.
Hormony w tabsach powodują, że w organiźmie kobiety non stop utrzymuje się taki stan jak w 2 połowie cyklu, czyli tuż przed wystąpieniem @. I zobaczcie czy teraz jak nie bierzecie tabletek- nie macie w tym czasie zwiększonego apetytu?? bo ja mam - konia z kopytami bym czasami zjadła.:no: :no: :no:
Babki brać się za siebie, kurcze, bo Wy jeszcze młode laski jesteście i jak tak czytam te wasze narzekania na bolące kręgosłupy, kolana- pomyślcie co będzie za 20 lat?:tak: :tak:

Kredzia, Ty wyślij jak najszybciej Anię do neurologa ! :szok: :szok: Te objawy, które opisałaś, mogą wskazywać na coś bardzo niebezpiecznego!!!
Mój łosiek miał jakiś czas temu problemy neurologiczne i nawet tomografię komputerową i rezonans magnetyczny załatwiła mu Pani Doktor bez kolejki i na NFZ (bez ponoszenia dodatkowych kosztów z naszej strony).
O, to był pierwszy przypadek, kiedy tak pozytywnie zaskoczyła mnie postawa lekarza, kobita się na prawdę nim przejęła.
Całe szczęście nic poważnego nie wykryto.
:no: :no: :sorry2:

reklama
tak tak edzia masz racje trzeba sie za siebie brac bo jeszcze kilka lat i sie nie ruszymy !!!!!!!!!!!!!!!
a co do podjadania walsnie ja nie jadlam wiecej !! i to jest dziwne bo jadlam tak samo jak zawsze a nawet wiecej sie ruszalam ;-)(bo doszla matma;-))

no nie wiem a wiem wlasnie ze niektorzy jedza nadmiernie np moja siostra mama ................no i ze niektorzy chudna po tabletkach znam takie dwa przypadki !!!

a z tym neurologiem wszsytko przekazuje ani !!! dziekuje kochana za porady! :elvis::elvis::elvis:

a ja mykam rodbic zupke bo mlody przyehdzie o 11 :-).........a teraz przykimalo mi sie z tymim prawie godzinke i nie wiem ile jeszcze on sam pospi

...................................
szajbnieta tesciowa chodzi i kazdy kat sprzata (smrodzi przy tym straszni niby zapachami zwlaszcza w kibu idzie sie zrzygac !! bo to pachnie i musi pachniec w lazience fuuuuuuuuuuj ale nie czyms takim tandetnym i gryzacym w gardlo) bo przyjezdzaja dzis polacy co sa na delegacji u niej w robocie

wczoraj zrobilam ciasto bo mnie o nie poprosila i mowie zobaczycie jak wyszlo to ok jak nie to......................a ta (kolejny dowod jaka jest) e oni i tak wszystko zjedza ! a co to do cholery swinie czy co..................ona sama taka jest i moze mysli ze inni tez tacy albo kiedys mowi e co sie bede przejmowala jak mieli przyejchac ze niby sprzataniem mowi oni w syfie mieszkaja nie wiedza co to porzadek (normalnie masakra ! wszyscy nie umieja sprzatac i wogole ...........ona ksiezna jest the beast ! :oo::frown:)

Do góry