reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kredzia chyba zostałysmy same :-)

to zaczynamy opowiadac swoje zycie? coby kolezanki rano szoka dostały ile maja stron do nadrobienia ? :-D :-D :-D :-D :-D

oo same ? martusia wpadnie sie pozegnac jak juz nikogo nie bedzie jak sobie albo poje no i co ja tez chyba bede mykala lekko mnie sen nachodzi ale bardziej glod i to ze nie chce zadzierac z mlodym na weekend ;-)

a chcialam na maluszki zaprosic wlepilam tymika i rodzicow ;-)

reklama
Asiołek nie ma czasu bo prowadzi swoje forum
mamy wspolny z nia temat
ona zas walczy by zgubic 30kg
i ja co jakis czas zerkam jak jej idzie :tak:

juz widzialam foteczki ;-)
i dlatego naszło mnie z ta pogoda u ciebie
bo co zdjecie to słoneczna pogoda

a fajny macie rowerek dla Tymika

no to co? znikamy wszystkie?
mnie tez cos nynki bierze

No ja sie wykapalam zjadlam i jak was nadrabialam to sie Alek obudzil, bo basia z Krzysiem wrocili i troche halasu narobili.

Melll dobrej nocki.
Melanie to dobrze, ze teskno Ci nei jest, niech tak zostanie.

Kredzia Lila ja lece do meza, bo wrocil z pracy.
Jutro postarm sie byc z rana bo chce wiedziec co u joasi.
Buzka i do jutra!

no lila chyba bedzie trzeba bo juz mi oczy klapia i zaczynaja piec

wiec do jutra mam nadziejke :)

a wlasnie masz kontakt z asiolkiem? jak tam majcia i jej zdrowko ?

ok uciakm buziaczki babeczki !!!!!

reklama
aaaaa jeszcze zapomnialam dodac ze krzys z pomidorem i bananem mnie rozwalil !!!!!!!!!!!!!

a tymi mi dzis sie zadlawil chrupkim pieczywkiem :no::baffled: myslalam ze umre normalnie ehhh

Do góry