reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kredzia jestes cwana
cholipka pojechala do kraju gdzie tylko sie letnio ubiera :-)
zobacz ile kasy zaoszczedzisz na porach roku :-)

reklama
a wlasnie mel moze w tej samej chwili co o tym pomyslalas ja myslalam .........pamietacie jak to bylo jak sie po nocach siedzialo i czekalo na karmienie naszych malenst :eek::confused: ja wolalam poczekac i polozyc sie czasmi pozniej niz wstawac w nocy :tak:

................ale to byly czasy

a swoja droga masz melciu nagane ze sie tak pozno ujawnilas!!! i nie tylk oty zreszta...........;-):elvis:

Melaniu jak patrze na twoj suwaczek to w szoku jestem jak ten zcas szybko biegnie :szok:
zaraz polowa ciazy ci minie a ja pamietam jak było na suwaczku 5,6 tygodni :no:

Kredzia jestes cwana
cholipka pojechala do kraju gdzie tylko sie letnio ubiera :-)
zobacz ile kasy zaoszczedzisz na porach roku :-)

no no ja wiem czy taka swna ;) wcale tak ciepluchno tu nie jest zima 2 lata temu przymarzalam z zimna bryyyyy

teraz tez jest zimnawo w nocy bylo 11 stopni!

tu jest wilgotne powietrze i jak jest cieplo to juz grzeje a jak chlodniej to juz zimno :eek:

Kredzia chyba zostałysmy same :-)

to zaczynamy opowiadac swoje zycie? coby kolezanki rano szoka dostały ile maja stron do nadrobienia ? :-D :-D :-D :-D :-D

kurde wiecie co dzis sie zastanawialam ktorej to szukalysmy kafelek do nowego domku ? fidzie ? ......................kurcze ciekawe co u niej szkoda ze sie nie odzywa juz :-( ani asiolek ciekawe co u karin :-(anitki:-( :confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Fridzie pomagałysmy w wyborze jak ustawic plytki :-)
przykre to ze byłysmy ze soba w tak waznym momencie zycia a potem nie ktore urodziły i zwyczajnie odeszły

Asiolek...do niej mam sentyment bo ma Majke z tego samego dnia co jest Mili

Karin...ciekawe jak z mezem jej sie uklada

Eliali tez przestała pisac

ach wykruszyły sie

Anitka tez w tej Francji cos u tesciowej wymiekła

Do góry