reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
cholerka a mi wypadalo by sie polozyc bo mlody jak sie przebudzi to sie wkurzy albo predzej jak tym wstanie i go obudzi i sie pokapuje ze jeszcze mnie nie maza chwilke wracam :-)
ale szkoda mi uciekac jak wy jestescie jeszcze......................a zadko mam okazje z wami tu o tej samej porce tak sobie pogawedzic :sick:
a to nasz przedwczorajszy dzien zaczynajacy sie marudaniem,
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tfu tfu ja jeszcze nie mialam tej bialej strony ale za to wczoraj mnie wylogowalo i nie moglam sie zalogowac
a ty lila narazie nic nie rob a jesli dojdzie do tego o czym piszesz po prostu idz do sadu i tyle
a ty lila narazie nic nie rob a jesli dojdzie do tego o czym piszesz po prostu idz do sadu i tyle
M
Melanie
Gość
Melanie czytalam dzisiaj twoj blog. Jestes calkiem blisko mnie;-) ta sama strefa czasowa jak samopoczucie???
wcale tu do Was nie zagldam ale dzisiaj sie skusilam :-)
wiec jakby co, to prosze na pv albo na wrzesniowki zapraszam :-)
aaa dziekuje
czuje sie fajnie... jeszcze mi tesknota nie doskwiera ....
ogolnie jest oki
:-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
melani swietnie ze jest ok ;-) zycze niedoskwierajacej tesknoty (mi czasami doskwiera:-() i niedoskwierajacego brzusia coreczki meza i przyjaciela sprzyjajacych kochajacych
a my o foteczki poprosimy !!
a my o foteczki poprosimy !!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
martuska melcia bo sie rozmoczycie ;-) a ty lila gdzie
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kredzia tak mi się przypomniało że jak jeszcze z Wami nie pisałam tylko czytałam to zawsze na ciebie o róznych porach nocy natrafiałm :-)
to o 2
to o 4
to o 5
hihihi
o jestes juz kochana .............a no siedzialo sie to byly inne czasy ;-)a jeszcze wczesniej jeszcze insze ;-) jak sie siedzialo od lutego do maja cale noce cale bite noce masakra jak to wytrzymywalismy od 21 do 6 czasami 7 rano z mlodym nawijakam skonczylismy gadac to jeszcze czasami dzwonil do mnie i spiewal mi na dobranoc .................moze tesciowa za te rachunki za mna nie przepada hehe
reklama
Lilka
Fanka BB :)
no i przy okazji w kurtkach i płaszczach
marzy mi sie eleganki plaszcz
do tego w tym miesiacu upatrzylam sobie na targu fajna torebke i fajnie by pasowalo
ino na Allegro sa same brzydkie plaszcze
a u mnie w sklepach i na targach drogie
marzy mi sie eleganki plaszcz
do tego w tym miesiacu upatrzylam sobie na targu fajna torebke i fajnie by pasowalo
ino na Allegro sa same brzydkie plaszcze
a u mnie w sklepach i na targach drogie