reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

toby dopiero ludzie gadali :-D :-D

a jeszcze zażadałabym publicznych pzreprosin w gazetach lokalnych :-D
całe miasteczko by huczało :-D :-D

no a ona juz przegrała sprawe o zniesławienie...i miała akcje przeprosin w gazecie:-)

reklama
za chwilke wracam :-)
cholerka a mi wypadalo by sie polozyc bo mlody jak sie przebudzi to sie wkurzy albo predzej jak tym wstanie i go obudzi i sie pokapuje ze jeszcze mnie nie ma :dry::baffled:

ale szkoda mi uciekac jak wy jestescie jeszcze......................a zadko mam okazje z wami tu o tej samej porce tak sobie pogawedzic :sick:

a to nasz przedwczorajszy dzien zaczynajacy sie marudaniem,
img8926du4.jpg
img8930qv6.jpg

tfu tfu ja jeszcze nie mialam tej bialej strony ale za to wczoraj mnie wylogowalo i nie moglam sie zalogowac :wściekła/y:

a ty lila narazie nic nie rob a jesli dojdzie do tego o czym piszesz po prostu idz do sadu i tyle

Melanie czytalam dzisiaj twoj blog. Jestes calkiem blisko mnie;-) ta sama strefa czasowa:tak: jak samopoczucie???

wcale tu do Was nie zagldam ale dzisiaj sie skusilam :-)
wiec jakby co, to prosze na pv albo na wrzesniowki zapraszam :-)

aaa dziekuje
czuje sie fajnie... jeszcze mi tesknota nie doskwiera ....

ogolnie jest oki
:-)

melani swietnie ze jest ok ;-) zycze niedoskwierajacej tesknoty (mi czasami doskwiera:-() i niedoskwierajacego brzusia :happy: coreczki meza i przyjaciela sprzyjajacych kochajacych :happy:

a my o foteczki poprosimy !! :elvis:

kredzia tak mi się przypomniało że jak jeszcze z Wami nie pisałam tylko czytałam :cool2: to zawsze na ciebie o róznych porach nocy natrafiałm :-)

to o 2
to o 4
to o 5

hihihi

kredzia tak mi się przypomniało że jak jeszcze z Wami nie pisałam tylko czytałam :cool2: to zawsze na ciebie o róznych porach nocy natrafiałm :-)

to o 2
to o 4
to o 5

hihihi

o jestes juz kochana :happy:.............a no siedzialo sie to byly inne czasy ;-)a jeszcze wczesniej jeszcze insze ;-) jak sie siedzialo od lutego do maja cale noce cale bite noce masakra jak to wytrzymywalismy :szok: od 21 do 6 czasami 7 rano z mlodym nawijakam skonczylismy gadac to jeszcze czasami dzwonil do mnie i spiewal mi na dobranoc :-D.................moze tesciowa za te rachunki za mna nie przepada hehe

reklama
no i przy okazji w kurtkach i płaszczach

marzy mi sie eleganki plaszcz :cool2:
do tego w tym miesiacu upatrzylam sobie na targu fajna torebke i fajnie by pasowalo
ino na Allegro sa same brzydkie plaszcze
a u mnie w sklepach i na targach drogie :baffled:

Do góry