reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

toby dopiero ludzie gadali :-D :-D

a jeszcze zażadałabym publicznych pzreprosin w gazetach lokalnych :-D
całe miasteczko by huczało :-D :-D

no a ona juz przegrała sprawe o zniesławienie...i miała akcje przeprosin w gazecie:-)

reklama
za chwilke wracam :-)
cholerka a mi wypadalo by sie polozyc bo mlody jak sie przebudzi to sie wkurzy albo predzej jak tym wstanie i go obudzi i sie pokapuje ze jeszcze mnie nie ma :dry::baffled:

ale szkoda mi uciekac jak wy jestescie jeszcze......................a zadko mam okazje z wami tu o tej samej porce tak sobie pogawedzic :sick:

a to nasz przedwczorajszy dzien zaczynajacy sie marudaniem,
img8926du4.jpg
img8930qv6.jpg

tfu tfu ja jeszcze nie mialam tej bialej strony ale za to wczoraj mnie wylogowalo i nie moglam sie zalogowac :wściekła/y:

a ty lila narazie nic nie rob a jesli dojdzie do tego o czym piszesz po prostu idz do sadu i tyle

Melanie czytalam dzisiaj twoj blog. Jestes calkiem blisko mnie;-) ta sama strefa czasowa:tak: jak samopoczucie???

wcale tu do Was nie zagldam ale dzisiaj sie skusilam :-)
wiec jakby co, to prosze na pv albo na wrzesniowki zapraszam :-)

aaa dziekuje
czuje sie fajnie... jeszcze mi tesknota nie doskwiera ....

ogolnie jest oki
:-)

melani swietnie ze jest ok ;-) zycze niedoskwierajacej tesknoty (mi czasami doskwiera:-() i niedoskwierajacego brzusia :happy: coreczki meza i przyjaciela sprzyjajacych kochajacych :happy:

a my o foteczki poprosimy !! :elvis:

kredzia tak mi się przypomniało że jak jeszcze z Wami nie pisałam tylko czytałam :cool2: to zawsze na ciebie o róznych porach nocy natrafiałm :-)

to o 2
to o 4
to o 5

hihihi

kredzia tak mi się przypomniało że jak jeszcze z Wami nie pisałam tylko czytałam :cool2: to zawsze na ciebie o róznych porach nocy natrafiałm :-)

to o 2
to o 4
to o 5

hihihi

o jestes juz kochana :happy:.............a no siedzialo sie to byly inne czasy ;-)a jeszcze wczesniej jeszcze insze ;-) jak sie siedzialo od lutego do maja cale noce cale bite noce masakra jak to wytrzymywalismy :szok: od 21 do 6 czasami 7 rano z mlodym nawijakam skonczylismy gadac to jeszcze czasami dzwonil do mnie i spiewal mi na dobranoc :-D.................moze tesciowa za te rachunki za mna nie przepada hehe

reklama
no i przy okazji w kurtkach i płaszczach

marzy mi sie eleganki plaszcz :cool2:
do tego w tym miesiacu upatrzylam sobie na targu fajna torebke i fajnie by pasowalo
ino na Allegro sa same brzydkie plaszcze
a u mnie w sklepach i na targach drogie :baffled:

Do góry