reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kudre o rana nic napisać nie mogę bo mnie Julka za nogę ciągnie jak tylko do kompa się zbliżam :szok:

gratulacje dla Weroniczki :-)

Julka też jest ostatnio bardzo niegrzeczna - pokazuje fochy jak niewiem :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: czasami to tracę cierpliwość :baffled:

rety wiecie co ja dzis chyba pierwszy raz w zyciu przeklnelam do tymika nie na niego ale tak :zawstydzona/y: tak mi sie glupio zrobilo ale juz trace cierpliwosc do mieszk<nia tu !!
w kuchni robilam zupe a ten po szawkach chodzi otwiera je garnkami sie bawi szuflady jakies tam sprzeta kuchenne no ale to moze no i pod zlewm otwiera szafke a tam cebula czosnek smietnik:baffled: i jeszcze srodki chemiczne (nigdy w zyciu bym nie pozwolia dziecku zeby mial dostep do takowych ale tu szanownej tesciowej krowy dom wiec :wściekła/y::baffled:.........niewazne bezpieczenstwo) no i lezie tam ja mowie zostaw to kochanie nie wolno no i tak kilka razy az w koncu ten wyjal plyn do okien i do buzi zabralam mu go i fakt lagodnym glosem ale jednak ;kur...wa tymik nie wolno mowilam ci ze to niebezpieczne !; ehhh mowie wam ...........................

reklama
Czesc laski

Aniu dzieki za ciazowe info:-) Tak pytam ddatkowo z ciekawosci, bo kuzynka moja miesiac temu zaszla z 3 dzidzia. Pekla im gumka:szok: Maksiu ma 7 miesiecy a Ola 2,5 roku. Nie bedzie im latwo. A imiona... U nas jak druga bedzie dziewczynka to ma byc Basia (po tesciowej):dry: Slawek sie uparl. Gdybym ja miala wybierac to chyba chcialbym Joanne.

Edziu u mnie Alek mial takie ugryzienia jak bylismy w Polsce ale po wapnie szybciutko poznikaly. Tu komarow gryzacych brak. Nie wiem czy jakies getetycznie zmodyfikowane czy co?

Elfiko gratulacje pierwszego sukcesu. ja uczylam Alka spania samodzielnego ponad miesiac temu i bylam przy nim do kiedy nie zasnal. Najpier nie bylo tak zle, a potem dziecko moje zaczelo sie co raz bardziej rozdzierac. Od czasu w Polsce zasypia ze mnaw lozku apotem g przenosze:rolleyes: Pasowaloby i mnie wziac sie od nowa za to usypianie.

Asiu my mami idento misia:laugh2:

No i ponadrabialam i dziecie moje wstalo ide mu robic cos do jedzonka.
A tak na jego temat to w skrocie: jest cudowny, rozesmiany, kochany, calusnik. Ma grymasy jedzeniowe i nie je chleba, ale o tym na watku jedzeniowym. powoli dogadujemy sie w ludzkim jezyku. jest chetny do powtarzania. A w Polsce poprzebijaly sie nam wszystkie czworki. Teraz jeszcze kły. Kocham to moje szczescie nad zycie!!!

losiek poszedł do roboty, Kuba spi ( poszedl spac dopiero po 14) a ja zaraz serwuje sobie druga kawuie i koncze sprzatanko...........

na sama mysl ze mam dzisiaj isc do roboty robi mi sie niedobrze!!!!!

my po obiadku
Grzesiu dzisiaj po nocy i mi marudzi,ze przy kompie siedze :baffled:
ale olać go!
Ja kawkowac bede pózniej jak położe moje dziecko na druga drzemke hehe
wiec moze to byc i o 19stej heheh

no a pogoda taka do bani dzisiaj i ja tez do bani jestem :-p
mam ochote ciasto upiec jakies ale nie mam margaryny a do sklepu mi sie nie chce isc :-p :baffled:

reklama
Alka w tym mesiacu ...po wypłacie :-p robimy remont sypialni, beda nowe tapety i przekształcimy go w troszke bardziej dzieciecy, chcemy sie do ikei wybrac i kupic takie krzesełka i stoliczek dzieciecy i pólki te wiszące i wtedy pomyśłe jak to łózeczko udekorowac żeby sie małej przyjemnie spało, nie moze tych zabawek byc duzo i nei moga byc zbytnio kolorowe bo to Weronike rozprasza, ona i tak jest nadto pobudzona a takie żywe kolory jeszcze ten stan potęgują. No nic bede tworzyc a ze bardzo lubie sie takimi rzeczami zajmowac to moze nawet cos na scianach wymaluje :tak:

Do góry