reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

:-p Ania to ja trzymam kciuki za chłopaka ;-) :-p hmmmmmmm to wywalanie z szaf to ja skądś znam :cool2: :-p :-p :-) :-) :-) :-) :-)

no biszkopcik polałam, kurka wódki mało ale nic, jeszcze moment i będzie gotowy. musze Wam powiedzieć że takie torty to ja mogę robić - u siebie w domu to jeszcze biszkopt piekłam a tutaj jakaś badziewiarska kuchenka bez termometru to sobie dałąm na luz i biszkopt kupuje i już w ogóle nie trzeba się napracować a tort pyszny - przepis dla kucharskich obiboków takich jak ja wpisze w odpowiednim wątku - tusia heheheh i zobacze te skrzydełka :rolleyes2: :cool2: :-p :-p :-p

reklama
U nas tez :-) Nie moze być inaczej. Maks miał być Gabrysią. A jesli u nas bedzie drugi chłopczyk to na bank BRuno - bo przeciez przez caą ciązę Maks miał być Bruno. Czasem żałowalismy ze zrezygnowalismy z tego imienia..:tak: :cool2:
u nas Kuba przez pół ciązy był Blanką bo tak sie mojej siostrze wydawało ze bede miałą córeczke ze chodziła i wszystkim tak rozpowiadała...jesssssssssssu jak mnie to wk....ło. bo np. spotkałam jakąs znajomą sprzed lat i ta do mnie ze słyszała ze bede miala córke :szok: :szok: :szok: a ja szok bo jestem w jakims 14 tygodniu ciązy i sama nic nie wiem a ta do mnie z takim niusem. albo swieta bozego narodzenia i szwagra siostra do mnie mowi ze Edyta (maja siostra) to bedzie miała syna Szymona a ja córke Blanke ... to jak jej podziekowałam za to ze juz za mnie zdecydowała i pogratulowałam wiedzy lepszej niz lekarsa to się wszyscy na mnie wkurzyli ze taka niemiła podczas swiąt jestem:no: :no: :no: no mówie Wam porazka...dlatego teraz moze w jakim 7-8 miesiącu powiem rodziine jaka bedzie pełec (no chyba ze sama nie bede wiedziec)

Aniu???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Ty potrafisz być niemiła??????????????????? Nieeeee, no to ja gratuluje koleżance, bo myślałam, że należysz do grupy osób ZAWSZE PRZEMIŁYCH :-p :-p :-p :-p Kochana, jak ja żałuję że Ciebie na spotkaniu nie było!!!!

kudre o rana nic napisać nie mogę bo mnie Julka za nogę ciągnie jak tylko do kompa się zbliżam :szok:

gratulacje dla Weroniczki :-)

Julka też jest ostatnio bardzo niegrzeczna - pokazuje fochy jak niewiem :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: czasami to tracę cierpliwość :baffled:

Aniu???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Ty potrafisz być niemiła??????????????????? Nieeeee, no to ja gratuluje koleżance, bo myślałam, że należysz do grupy osób ZAWSZE PRZEMIŁYCH :-p :-p :-p :-p Kochana, jak ja żałuję że Ciebie na spotkaniu nie było!!!!
:-) :-) :-) :-) :-) no raczej potrafię :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: a moja rodina moze zaswiadczyc...a wierz mi ja tez bardzo załuje ze mnie nie było ...a chiałabyc poznac miss Jackyll i miss Hayd ???

hehehehheeh miss Jackyl to ja chyba troszkę już znam, ale miss Hayd ...:-p :-p :-p :-p hmmmmm kochana, odkryj rąbka swojej podwójnej natury :-p :-p :-p :-p :-p :szok: :szok: :szok: :szok: :-) :-) :-) :-) :-)

hehehehheeh miss Jackyl to ja chyba troszkę już znam, ale miss Hayd ...:-p :-p :-p :-p hmmmmm kochana, odkryj rąbka swojej podwójnej natury :-p :-p :-p :-p :-p :szok: :szok: :szok: :szok: :-) :-) :-) :-) :-)
hi hi hi musiałby mnie ktos porzdnie wkurzyc...no moze wskocze na pogaduszki zobacze co tam Marul z Mamuską wypisuja to sie zobczy ;-) ;-) ;-) :-p

reklama
kurde chyba tym wstal ja troszke poczytalam i co lipa

no ale na swiezaka elficzku wytrwania !!! i powodzenia !!! gratulacje pierwszego malego sukcesiku :elvis::elvis:

wlasnie mialam pytac wczoraj sie zastanawialam i iwonka :elvis: mi przypomniala o czym mialam tu..........czy wasze szkraby spia na podusiach
?? jak tak to na jakich ?
tymi w nocy bez w dzien zasypia na materacu ze mna na poduszce i czasami z nia go przenosze wieczorem zasypia na podusi ale spi bez !

no i co myslicie jak bym chciala tymika nauczyc samego zasypiac to co szczebelki mu do snu wkaldac czy co ? :baffled: bo mamy wyjete 2 szczebelki :happy:

Do góry