reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kuba tez spi z Miskiem, takim z Ikeii..........nazywamy go Mis Zdzis hehehe
tyli go i zasypia.................rozkoszny widok!!!

a oto Mis Zdzis..........
2nstl6o.jpg
hihi my tez mamy tego słona z ikei właśnie
to taka rodzinka- słoń z mamą, Weronika uwielbia tego malutkiego
50420_PE146981_S3.jpg

reklama
no śliczne imie i jeszcze Amelia i Maja :tak:

a moja królewna wstałą , godznika snu za nami i mam depreche bo zawsze jak wstaje to sie do mnie przytula i jeszcze chwile sobie siedzimy i do siebie dochodzimy a dzisiaj nie chciała1 wzielam ja na ręce to sie odepchneła i pokazała na papućki , powiedziała "oć' ( chodż) , wiec jej założyłam a ona do taty podreptała :-(

eeeeeeeee to chyba nie powod do smutku.......powinnas sie cieszyc, ze tatusia kocha, a Ciebie i tak bedzie mimo wszystko!!!!!!!!!
dzieci tez moga miec swoje humory!!!:cool2::cool2:

cześć babki, mich właśnie zasypia w drugim pokoju :-p

Aniu ja zawsze chciałam mieć parkę a teraz jak mamy micha to chyba bym jednak chciała drugiego chłopca (jak dobrze policzymy to może na trzeciego za stara nie będe ale to tak niezobowiązująco ;-) :-p ) wydaje mi się że chłopaki jednak prędzej się ze sobą dogadają niż brat z siostrą :confused:
No i mój mąż (tak tak, urodzinki wczoraj bestia miała :-p :-p :-p )już ćwiczy grę w nogę z michem, a dziewczynka to tak chyba nie pogra z nimi ;-)

no śliczne imie i jeszcze Amelia i Maja :tak:

a moja królewna wstałą , godznika snu za nami i mam depreche bo zawsze jak wstaje to sie do mnie przytula i jeszcze chwile sobie siedzimy i do siebie dochodzimy a dzisiaj nie chciała1 wzielam ja na ręce to sie odepchneła i pokazała na papućki , powiedziała "oć' ( chodż) , wiec jej założyłam a ona do taty podreptała :-(

hehe matka niewyżyta, mało Ci Weronisi :confused: :-p ;-)
elfiko trzymam kciuki, a jeszcze mi przyszło na myśl że jeśli Weronika nie lubi swojego łóżeczka to może jakieś nowe obrazki czy zabawki jej tam powieś :confused: mam nadzieję że akcja się powiedzie, bo Tobie kochana jak żadnej z nas się chwila spokoju należy! :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

aaaaaaaaa no i jeszcze w kwestii krostek edzia - michał miał też 3 ugryzienia pokomarowe i dłuuuuugo je miał i nie schodzily. w końcu zbladły i prawie znikneły aż ugryzł go znowu jakić komar - wtedy znowu wielkie rumienie mu się porobiły - wokół tego nowego i wokół tych starych, których już prawie nie było widać i znowu baaaardzo długo to sie utrzymywało. ale micha to nie swędziało nie drapał, zasuszyło się więc olałam totalnie i całkiem zniknęło. teraz jak komary go tną to widać tylko to jedno ukąszenie i szybko w sumie znika, więc może organizm po prostu się przyzwycziać musiał do nowych atrakcji ?:confused: :-p :laugh2: całuski dla słodkiej Juleczki, której nawet stado pryszczy nie robi uszczerbku na urodzie :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Z lekarstw to młoda dostaje tylko cebion i vigantol. Mi to wygląda na zwyczajne pogryzienie przez jakieś syfiaste muchy, meszki albo inne paskudy, tylko najdziwniejsze jest, że ten rumień, o którym pisałam wystąpił dopiero po 2 tygodniach od pojawienia się krost ? Jutro idę jeszcze na wszelki wypadek do pediatry, niech zobaczy. Całe szczęście, że to Julki nie swędzi. Ale dziś wkraczam do akcji z wapnem... Młoda wygląda tragicznie, jakby właśnie ospę miała :-(

A moze lepiej do dermetologa ?? U nas pediatra stwierdzila ospę :baffled: :wściekła/y: i po dwóch tygodniach smarowania krost pojawił się taki własnie rumień jak u Ciebie Edzia. Tym razem poszłam juz do dermatologa. Młody ostał Zyrtec na nocm wapno i Oxycort A na te krostki. Po dówch dniach parwie sladu nei było. Teraz maleńkie, ale jezscze smarujemy.

aniu trzymam qciukasy za dziewczynke...........wkoncu to cos nowego dla Ciebie.......a co do imienia u Nas niezmiennie Gabrysia :cool2::cool2:

U nas tez :-) Nie moze być inaczej. Maks miał być Gabrysią. A jesli u nas bedzie drugi chłopczyk to na bank BRuno - bo przeciez przez caą ciązę Maks miał być Bruno. Czasem żałowalismy ze zrezygnowalismy z tego imienia..:tak: :cool2:

Kuba tez zasnął, dzis było troche gorzej niz zwykle bo sie dosc długo wywracał w łóżku zanim usnął ale najwazniejsze się udało :)

u mnie dzis pogoda paskudna za oknem, w domu ziąb, a ja glupia c... zamiast się polenic to wywaliłam wszystkiw kUby rzeczy aby je posegregować i poukładac ....:rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2:

no i co do płci to dokładnie tez tak msle jak Ty Alka, bo po pierwsze wiem juz jak sie zajmowac chłopce, po drugie ubranka, zabawki itp. nie ulegają zmianie no i po trzecie tez mi się wydaje ze chłpiec z chłopcem lepiej sie dogada niz chłopiec z dziewczynką...

no i dzieki dziewczyny zaa propozycje imion...chyab z wuymienionych najbardziej podoba mi się Maja

reklama
Dobra nadrobiłam :-) Jezscze zwierzaki :-)
Musze sie spieszyć , bo robota czeka a dziś wychodzę wczesniej o 16 bo mamy impreze firmową taralalalala
Jade do kumpeli się szykować, od kumpeli na impreze a potem na noc do kumepeli :-) M. się zagodził więc bede miała lekki powrót do czasów kawaleskich :-) Nie było sensu, zebym jechała do domu, potem na impreze i do domu. Za daleko do do mnie, za drogo by mnie taksa wyniosła.
W sumie to i fajnie :-) :tak: ;-)

Do góry