reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

;kur...wa tymik nie wolno mowilam ci ze to niebezpieczne !; ehhh mowie wam ...........................

hahahhahaaaaaaaaaa
miałam dziś podobną akcję...

obieram ziemniaki, a Julka na siłę pakuje mi się do szafki pod zlewem, mówię raz, drugi, 10-ty Julcia nie wolno, nu nu i takie tam...
W końcu zamknęłam drzwiczki jak Ona była w środku i takiego wrzasku to w życiu nie słyszałam :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
I co, minęło 5 minut, tata otarł krokodyle łzy i Juleczka od początku ładuje się do szafki.... ja nie wiem, domek sobie tam robi czy co???:cool2:

reklama
Weronika nauczyła sie mówic "kocham cie" brzmi to tak jakos "akete" i cwana bestia wie jak wykorzystywac to słowo!!! Jak cos chce a jej nie dajemy to troche popłacze, pozłosci sie a potem przychodzi, przytula sie, patrzy głęboko w oczy i mówi te swoje "akete" :tak: :laugh2:

elfik qrcze zazdroszcze tego malego remonciku, my mamy 3 pokoje, ale jeden niestety babci Rafala, wiec narazie odpada...........a ja mam juz taki super plan na pokoik Kubusia mmmm

moze jakos uda mi sie przegadac łosiowi.........

Weronisia mała kokietka..........pewnie po mamusi :cool2::cool2:

Kuby nowe słowo to kwiatek, nauczył sie go od Maciusia Gazelaczkowego........tylko ten drugi na kwiatek mowi "apsikk", ale jakos tak sie zgrali i jeden mowil kwiatek a drugi aapsik

Weronika była dzisiaj z tata na zakupach i to jej musi wystarczyc bo na spacer dzisiaj nie ide! Nie chce mi sie i juz! do piachu za zimno wiec musiałabym bez sensu jezdzic po osiedlu i marznac i zasypiac! nie ide! :no:

A moze lepiej do dermetologa ?? U nas pediatra stwierdzila ospę :baffled: :wściekła/y: i po dwóch tygodniach smarowania krost pojawił się taki własnie rumień jak u Ciebie Edzia. Tym razem poszłam juz do dermatologa. Młody ostał Zyrtec na nocm wapno i Oxycort A na te krostki. Po dówch dniach parwie sladu nei było. Teraz maleńkie, ale jezscze smarujemy.

No ciekawa jestem co mi jutro powie pediatra... jak byłam w ubiegłym tygodniu to właśnie sugerowała dermatologa, ale to było jeszcze przed tym rumieniem...
Dziś już dałam pierwszą dawkę wapna, na noc dostanie następną, może to cholerstwo zacznie blednąć....
A zyrtec dawałaś taki normalny jak dla dorosłych, czy jest może jakiś specjalny dla dzieci?

A i udanej imprezy firmowej (a swoją drogą, że tak się firma zaczyna bawić od poniedziałku ??hihii):cool2: :cool2:

reklama
Do góry