reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No ciekawa jestem co mi jutro powie pediatra... jak byłam w ubiegłym tygodniu to właśnie sugerowała dermatologa, ale to było jeszcze przed tym rumieniem...
Dziś już dałam pierwszą dawkę wapna, na noc dostanie następną, może to cholerstwo zacznie blednąć....
A zyrtec dawałaś taki normalny jak dla dorosłych, czy jest może jakiś specjalny dla dzieci?

A i udanej imprezy firmowej (a swoją drogą, że tak się firma zaczyna bawić od poniedziałku ??hihii):cool2: :cool2:

Edytko zyrtec dla dzieci jest w kroplach nie wiem tylko czy to ta sama dawka, pewnie mniejsza

reklama
ja tez nigdzie nie wychodze..............no moze poza wyjsciem do pracy, ale mam jeszcze chwilke........:cool2::cool2:

Niania udanego balangowania............pobaw sie za nas troche!!!!:baffled:

Alka w tym mesiacu ...po wypłacie :-p robimy remont sypialni, beda nowe tapety i przekształcimy go w troszke bardziej dzieciecy, chcemy sie do ikei wybrac i kupic takie krzesełka i stoliczek dzieciecy i pólki te wiszące i wtedy pomyśłe jak to łózeczko udekorowac żeby sie małej przyjemnie spało, nie moze tych zabawek byc duzo i nei moga byc zbytnio kolorowe bo to Weronike rozprasza, ona i tak jest nadto pobudzona a takie żywe kolory jeszcze ten stan potęgują. No nic bede tworzyc a ze bardzo lubie sie takimi rzeczami zajmowac to moze nawet cos na scianach wymaluje :tak:

elfiko, ja na miejscu Weronisi już bym wtedy w ogóle z łóżeczka wyłazić nie chciała:-p :-p :-p :-) :-) :-) :-) a kolorki to rzeczywiście bardziej pastelowe bo żywe kolorki to faktiko nie bałdzo do spania. Mich ma jedną pościel w misie, bardzo kolorową, to pół godziny te misie ogląda zanim zaśnie :szok:

Edytko bo dawno miałam zapytac i zawsze zapominam, jakie jedzonko Je twoja Julcia? nadal słoiki czy juz gotujesz? bo tak ostatnio myslalam o tym,że tylko nie wiem co u Was sie jada :tak:

hahahhahaaaaaaaaaa
miałam dziś podobną akcję...

obieram ziemniaki, a Julka na siłę pakuje mi się do szafki pod zlewem, mówię raz, drugi, 10-ty Julcia nie wolno, nu nu i takie tam...
W końcu zamknęłam drzwiczki jak Ona była w środku i takiego wrzasku to w życiu nie słyszałam :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
I co, minęło 5 minut, tata otarł krokodyle łzy i Juleczka od początku ładuje się do szafki.... ja nie wiem, domek sobie tam robi czy co???:cool2:

hihihihihiihihihihihiihih dobre :)

reklama
Weronika nauczyła sie mówic "kocham cie" brzmi to tak jakos "akete" i cwana bestia wie jak wykorzystywac to słowo!!! Jak cos chce a jej nie dajemy to troche popłacze, pozłosci sie a potem przychodzi, przytula sie, patrzy głęboko w oczy i mówi te swoje "akete" :tak: :laugh2:

ech, jak tu sie nie rozczulić.... :-) :-) :-) :-)

Do góry