reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
idz idzi kochana, mój wybył na pifko z kolegami wiec jeszcze troche tutaj posiedze ale tez niedługo sie ulatniam

Weronika nie je piachu, ładnie sie bawi co mnie dziwi bo wszystko poza tym piachem to w buzi ląduje od razu :tak:

a my dalej mamy te ślady po ugryzieniach owocówek :wściekła/y:
juz trzeci tydzien sie zaczyna a one nie znikają, kurcze paskidne takie są :wściekła/y:
No i dwa nowe kąsadła komara tez mamy
paskudy te robale :wściekła/y:

Czesc Edytko kochana:happy: :*:*
Okna pomyte, ho, ho, ho:rolleyes: u mnie dzisiaj byl standard sobotni, bez skoków na parapety;-)

Elficzku u nas piaskownica tez jest dobrym przyjacielem. Niestety tu w U.K mamy jej brak. Przydaloby sie nam kupic takiego zolwia do ogrodka, ale to juz chyba na wiosne, bo teraz na zimę:confused: :confused: :confused: :eek:
A Alus piach jadl wczesniej (na plazy), ostatnimi czasy zdarzalo mu sie sporadycznie:-p

Tusia z kombinezonem u mnie podobnie jak u Kredzi. Nie bylo zeszlej zimy takich mrozow starsznych. Gora do -5 i ja mysle, ze grubsze spodnie plus rajstopy mu wystarcza, jak nie to bedziemy se wtedy glowic.

Aniu Sz a ja mam do Ciebie pytanie (bo tak mnie malo bylo wtedy kiedy dowiedzialas sie o dzidzi i mam niedosyt wiadomosci) Ja sie czujesz, psychicznie i fizycznie? Masz jakies dolegliwosci neiprzyjemne? badz przyjemne?:cool2: ;-)

czesc kochane, melduje sie z dyzuru :-)

chorubsko bdaje trzyma.........zastanawiam sie czy by nie zobaczyc co sie dzieje w moich zatokach........

ide poczytac co tak naklikalyscie, ale maluuuutko chyba........

a my dalej mamy te ślady po ugryzieniach owocówek :wściekła/y:
juz trzeci tydzien sie zaczyna a one nie znikają, kurcze paskidne takie są :wściekła/y:
No i dwa nowe kąsadła komara tez mamy
paskudy te robale :wściekła/y:

o tym samym chciałam dziś !!!!
Dziś rano Julka wstała z ogromnie nabrzmiałymi tymi starymi "ukąszeniami", one już prawie jej znikały a dziś ma takie ogromne rumienie wokół każdej z nich :(:(:(
No i najdziwniejsze jest to, że Julcia nie ma żadnych nowych krostek, tylko te stare tak opuchły :-:)(-:-( Co to może być??? czy tak może się objawiać jakieś uczulenie a nie pogryzienie przez owady??? no ALE NIE WYSYPAŁOBY JEJ W NOWYCH MIEJSCACH ???(sorr caps)
Tak sobie myślę, że to może po jajku (wczoraj zjadła jajecznicę)- w sumie nie zbadałam czy nie jest uczulona na białko jaja kurzego, albo po pomidorach (też nie zaobserwowałam wcześniej czy uczulają Julkę)- bo wczoraj na obiad miała danie z pomidorami, a w sumie pomidory jadła może ze 3-4 razy do tej pory, a jajecznicę z całego jajka jadła dopiero 2 raz wczoraj ....

reklama
hej edziu :-)

wiesz co??? Kuba ma tez te ugryzienia owadzie juz z 2 tyg, strasznie powoli schodza........moze posmaruj jej jakims zelem po ukadzeniach owadow i moze wtedy szybciej zejdzie???

Do góry