reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
idz idzi kochana, mój wybył na pifko z kolegami wiec jeszcze troche tutaj posiedze ale tez niedługo sie ulatniam

Weronika nie je piachu, ładnie sie bawi co mnie dziwi bo wszystko poza tym piachem to w buzi ląduje od razu :tak:

a my dalej mamy te ślady po ugryzieniach owocówek :wściekła/y:
juz trzeci tydzien sie zaczyna a one nie znikają, kurcze paskidne takie są :wściekła/y:
No i dwa nowe kąsadła komara tez mamy
paskudy te robale :wściekła/y:

Czesc Edytko kochana:happy: :*:*
Okna pomyte, ho, ho, ho:rolleyes: u mnie dzisiaj byl standard sobotni, bez skoków na parapety;-)

Elficzku u nas piaskownica tez jest dobrym przyjacielem. Niestety tu w U.K mamy jej brak. Przydaloby sie nam kupic takiego zolwia do ogrodka, ale to juz chyba na wiosne, bo teraz na zimę:confused: :confused: :confused: :eek:
A Alus piach jadl wczesniej (na plazy), ostatnimi czasy zdarzalo mu sie sporadycznie:-p

Tusia z kombinezonem u mnie podobnie jak u Kredzi. Nie bylo zeszlej zimy takich mrozow starsznych. Gora do -5 i ja mysle, ze grubsze spodnie plus rajstopy mu wystarcza, jak nie to bedziemy se wtedy glowic.

Aniu Sz a ja mam do Ciebie pytanie (bo tak mnie malo bylo wtedy kiedy dowiedzialas sie o dzidzi i mam niedosyt wiadomosci) Ja sie czujesz, psychicznie i fizycznie? Masz jakies dolegliwosci neiprzyjemne? badz przyjemne?:cool2: ;-)

czesc kochane, melduje sie z dyzuru :-)

chorubsko bdaje trzyma.........zastanawiam sie czy by nie zobaczyc co sie dzieje w moich zatokach........

ide poczytac co tak naklikalyscie, ale maluuuutko chyba........

a my dalej mamy te ślady po ugryzieniach owocówek :wściekła/y:
juz trzeci tydzien sie zaczyna a one nie znikają, kurcze paskidne takie są :wściekła/y:
No i dwa nowe kąsadła komara tez mamy
paskudy te robale :wściekła/y:

o tym samym chciałam dziś !!!!
Dziś rano Julka wstała z ogromnie nabrzmiałymi tymi starymi "ukąszeniami", one już prawie jej znikały a dziś ma takie ogromne rumienie wokół każdej z nich :(:(:(
No i najdziwniejsze jest to, że Julcia nie ma żadnych nowych krostek, tylko te stare tak opuchły :-:)(-:-( Co to może być??? czy tak może się objawiać jakieś uczulenie a nie pogryzienie przez owady??? no ALE NIE WYSYPAŁOBY JEJ W NOWYCH MIEJSCACH ???(sorr caps)
Tak sobie myślę, że to może po jajku (wczoraj zjadła jajecznicę)- w sumie nie zbadałam czy nie jest uczulona na białko jaja kurzego, albo po pomidorach (też nie zaobserwowałam wcześniej czy uczulają Julkę)- bo wczoraj na obiad miała danie z pomidorami, a w sumie pomidory jadła może ze 3-4 razy do tej pory, a jajecznicę z całego jajka jadła dopiero 2 raz wczoraj ....

reklama
hej edziu :-)

wiesz co??? Kuba ma tez te ugryzienia owadzie juz z 2 tyg, strasznie powoli schodza........moze posmaruj jej jakims zelem po ukadzeniach owadow i moze wtedy szybciej zejdzie???

Do góry