reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ok uciekam chcialam jeszcze suwak zrobic na odchudznie................ale mkne bo glupio by bylo jak by stacha wstala albo baska przyszla a ja na kompi :cool2::dry:

no i zaraz mlody z praki wraca tralalala i poltorej dnia dla nas !!!!!!!!!!

Hejooo kobitki!

dziś u nas przepiękna pogoda, wiec jak tylko Daria się obudzi wybywamy na łono natury. :-) :-)

W zasadzie to ja tylko na chwilke, bo mam jeszcze masę rzeczy do zrobienia. :eek:

pa pa pa :elvis:

p.s planuję dziś odświeżyc sobie sama kolor na łepetynce, ale nie wiem czy to na pewno dobry pomysł,
nie chce mi się iśc do fryzjera, więc chyba zaryzykuję :cool2: :cool2: :dry: :nerd:

Czesc kobiałki
jestem wrocilam w srode poznym wieczorem, mam nadzieje, ze od dzisiaj bede juz na biezaco. Nadrabiac nei nadrabiam, bo to bylaby Syzyfowa praca. Alek usnal a ja jako, ze nocki od przyjazdu mam ciekawe myslam, ze sie poloze. Niestety robota czeka:rolleyes:

Teskni mi sie za wami i jestem ciekawa co u kazdej sie wydarzylo. Musze chyba kuknac na zwierzaki.

Ani Szwarc GRATULUJE ogromnie drugiego bobaska pod serduchem. No rmalnie sie wzruszylam jak wyczytalm o tym ostatnim razem.:-) Zycze Ci Aniu zdrowia i sil cale mnostwo!

witaj martusia !!!
ciesze sie ze juz wrocilas do nas !! :elvis::elvis:
fotki w avatorku i suwaku swietne........jak znajdziesz chwilke wrzuc cos wiecie :-) ...............a czemu to nocki ciekawe :confused:

reklama
uffff rozpakowałam :-):-)

witam sie dziewczynki kochane:-)
na wyjezdzie bylo superasnie.......Dorotka jak zwylke urocza, R tez........no i nasz urwisek Maciuś.......swietnie sie chłopaki lipcowe dogadywały.......

bylismy z Busku Zdroju ( Klaudia polecam miejscowke, dzieli Cie od niej tyklo 70 km) gadanie, ucztowanie ( dorotko za obiadek caluski!!!!!)potem masazyk dla relaxu mmmmm

bylo swietnie, fajnie tak wyskoczyc chociaz na 2 dni, oderwac sie od tej calej mieszaniny jaka mam tutaj...........no i oczywiscie doborowe towarzystwo!!!!!

Do góry