reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ok uciekam chcialam jeszcze suwak zrobic na odchudznie................ale mkne bo glupio by bylo jak by stacha wstala albo baska przyszla a ja na kompi :cool2::dry:

no i zaraz mlody z praki wraca tralalala i poltorej dnia dla nas !!!!!!!!!!

Hejooo kobitki!

dziś u nas przepiękna pogoda, wiec jak tylko Daria się obudzi wybywamy na łono natury. :-) :-)

W zasadzie to ja tylko na chwilke, bo mam jeszcze masę rzeczy do zrobienia. :eek:

pa pa pa :elvis:

p.s planuję dziś odświeżyc sobie sama kolor na łepetynce, ale nie wiem czy to na pewno dobry pomysł,
nie chce mi się iśc do fryzjera, więc chyba zaryzykuję :cool2: :cool2: :dry: :nerd:

Czesc kobiałki
jestem wrocilam w srode poznym wieczorem, mam nadzieje, ze od dzisiaj bede juz na biezaco. Nadrabiac nei nadrabiam, bo to bylaby Syzyfowa praca. Alek usnal a ja jako, ze nocki od przyjazdu mam ciekawe myslam, ze sie poloze. Niestety robota czeka:rolleyes:

Teskni mi sie za wami i jestem ciekawa co u kazdej sie wydarzylo. Musze chyba kuknac na zwierzaki.

Ani Szwarc GRATULUJE ogromnie drugiego bobaska pod serduchem. No rmalnie sie wzruszylam jak wyczytalm o tym ostatnim razem.:-) Zycze Ci Aniu zdrowia i sil cale mnostwo!

witaj martusia !!!
ciesze sie ze juz wrocilas do nas !! :elvis::elvis:
fotki w avatorku i suwaku swietne........jak znajdziesz chwilke wrzuc cos wiecie :-) ...............a czemu to nocki ciekawe :confused:

reklama
uffff rozpakowałam :-):-)

witam sie dziewczynki kochane:-)
na wyjezdzie bylo superasnie.......Dorotka jak zwylke urocza, R tez........no i nasz urwisek Maciuś.......swietnie sie chłopaki lipcowe dogadywały.......

bylismy z Busku Zdroju ( Klaudia polecam miejscowke, dzieli Cie od niej tyklo 70 km) gadanie, ucztowanie ( dorotko za obiadek caluski!!!!!)potem masazyk dla relaxu mmmmm

bylo swietnie, fajnie tak wyskoczyc chociaz na 2 dni, oderwac sie od tej calej mieszaniny jaka mam tutaj...........no i oczywiscie doborowe towarzystwo!!!!!

Do góry