reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
mój M wstał chyba chory że tak wcześnie ide robić śniadanie, pa lale
hehehe moj tez by byl chory ..........choc teraz przy tymim nie ma zmiluj sie jeszcze w pl troszke pospal czasami (to bylo dobrodziejstwo dla niego z mojej strony ;-)) a teraz nie ma w tygodniu do roboty a jak nie idzie do roboty to wstaje z nami przewaznie (tu on sie poswieca za to ze tu mieszkamy ;-)) wiem wiem bezlitosna jestem ale co tam ........................tak malo go mamy
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a ja tez ide ..........................ide robic ozdoby na okna dla kochanych chlopakow siostry.
tak alka sama robilam no nie do konca bo odbijaklam na szybie z kolorowanki ;-) no ale tak to sama
a to jest taka folia no nie wiem mozna ja naklejac i sciagac i naklejac na szyby lusterka fajna sprawa !
a chyba dzis DZIEN CHLOPAKA !!!
dla naszych malych milusinskich wszystkiego co dobre !!!!!!!!!!
no i niech jeden calus elwisek bedzie dla duzych....................ale tylko tych co sobie zasluzyli ;-)
tak alka sama robilam no nie do konca bo odbijaklam na szybie z kolorowanki ;-) no ale tak to sama
a to jest taka folia no nie wiem mozna ja naklejac i sciagac i naklejac na szyby lusterka fajna sprawa !
a chyba dzis DZIEN CHLOPAKA !!!
dla naszych malych milusinskich wszystkiego co dobre !!!!!!!!!!
no i niech jeden calus elwisek bedzie dla duzych....................ale tylko tych co sobie zasluzyli ;-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
heh jak fajnei ze ja mam obiad z wczoraj dla tymika :-) pomidorowa;-) a dla nas jakies frytki i kawalek miesa na patelnie wrzuce i juz (mamy takie gotowe bez panierki przyprawione tylko na patelnie i juz ) ........od soboty mozna sobie pozwolic na ociupinke !
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witaj melciu
ja wlasnie swojej zrobilam ostani lyk
a mialam juz isc hehe
ja wlasnie swojej zrobilam ostani lyk
a mialam juz isc hehe
kolorowa_kredka
Fan(ka)
heheheheh kredzia ...dosypianie powiadasz, heheheheheheh taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dosypianie, hehehehehehhehheehheheheheehh
biedne te nasze dzieci
buahahahaha ;-)
reklama