reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
mój M wstał :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: chyba chory że tak wcześnie :szok: :szok: ide robić śniadanie, pa lale

hehehe moj tez by byl chory ..........choc teraz przy tymim nie ma zmiluj sie jeszcze w pl troszke pospal czasami (to bylo dobrodziejstwo dla niego z mojej strony ;-)) a teraz nie ma w tygodniu do roboty a jak nie idzie do roboty to wstaje z nami przewaznie (tu on sie poswieca za to ze tu mieszkamy ;-)) wiem wiem bezlitosna jestem ale co tam ........................tak malo go mamy

a ja tez ide ..........................ide robic ozdoby na okna dla kochanych chlopakow siostry.
tak alka sama robilam no nie do konca bo odbijaklam na szybie z kolorowanki ;-) no ale tak to sama
a to jest taka folia no nie wiem mozna ja naklejac i sciagac i naklejac na szyby lusterka fajna sprawa !

a chyba dzis DZIEN CHLOPAKA !!!

dla naszych malych milusinskich wszystkiego co dobre !!!!!!!!!!:elvis::elvis::elvis:
no i niech jeden calus elwisek bedzie dla duzych....................ale tylko tych co sobie zasluzyli ;-)
:elvis:

Hej babeczki...:-)

Widze że EDYTKA za robótki się biuerze, za to ja mam dziś lenia i nie robie nic!!!!:-):-p No może poza obiadem dla dzieciaków!

heh jak fajnei ze ja mam obiad z wczoraj dla tymika :-) pomidorowa;-) a dla nas jakies frytki i kawalek miesa na patelnie wrzuce i juz (mamy takie gotowe bez panierki przyprawione tylko na patelnie i juz :-D) ........od soboty mozna sobie pozwolic na ociupinke !:happy:

reklama
Do góry