reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
i znowu rozjechana, biała stronka :-) :-) :-)

idę przewinąć moje małe szczęście bo mnie zatruje oparami....

co jest kredzia?

ehhh tak jakos dziwnie sie czuje a wczesniej nie moglam nic napisac bo tymi tu na polowie monitora ogladal tubisie :cool2:

:baffled:ze wczoraj jeszcze buczalam w poduche a :happy: ze witam i nie jest tak calkeim zle.........jakis dzien wczorja mialam ehhh mysle ze tylko wczoraj i szybko sie nie powturzy ! czy powtorzy ? :confused:

heheh

moje szczescie dzis marudniaste sie obudzilo ja jeszcze chcialam pokimac a ten marudal i marudal dostal kasze i dalej marudal no i poszedl spac :happy:

a wlasnie mialam pytac........................alki odpowiedz chyba znam ;-):-p
czy wy jeszcze dosypiacie jak malce wstana ??
ja teraz mam luz bo na materacu spimy na podlodze wiec nie mam obaw ze tym spadnie :cool2:..............czasami mi sie zdarza ;-) a kiedys sie siostrze dziwilam jak ona morze spac jak oni juz nie spia heheheh

heheh

moje szczescie dzis marudniaste sie obudzilo ja jeszcze chcialam pokimac a ten marudal i marudal dostal kasze i dalej marudal no i poszedl spac :happy:

a wlasnie mialam pytac........................alki odpowiedz chyba znam ;-):-p
czy wy jeszcze dosypiacie jak malce wstana ??
ja teraz mam luz bo na materacu spimy na podlodze wiec nie mam obaw ze tym spadnie :cool2:..............czasami mi sie zdarza ;-) a kiedys sie siostrze dziwilam jak ona morze spac jak oni juz nie spia heheheh

olchom mówimy stanowcze NIE!

img7594malexh2.png

heheheheh kredzia ...dosypianie powiadasz, heheheheheheh taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dosypianie, hehehehehehhehheehheheheheehh :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
dobra, koniec tego biorę się do roboty, booooooooooooooooooo
tu się nie da mieszkać heheh:szok: :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

do wieczorka lalunie :dry:

Do góry