reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
Siemka
Witaj Melcia  :-*
Martusiu kochana a gdzie ty mieszkasz? ja bede w menchesterze.
Kredzia skarpety słodziaki

Tusiu ja w połudnowym Londynie, juz na samych peryferiach. Niedaleko Manchesteru mieszka siostra mojego Slawka :)

Kredzia ja jak metki sa nieprzyjemne to ucinam albo wypruwam, ale rzadko mi sie to zdarza, moze nei trafiam na takie wredne ;)

Aniu to czekamy na fotki kolazowe

Gazelko dzieki za odpowiedz kąpielową :)

reklama
jeszcze szybkie pytanie..................kochane co myslicie o tym ze termometry te do uszka i na skron czy czolko nie sa dokladne ???????? i ze moga podzialac miesiac i sie zepsoc ?????????? tak dzis mlodemu aptekarka tu powiedziala ::)

Maniu dzieki za odpowiedz, a co do powrotu waszego to SUPER!!!!!! ale WAM zazdroszcze!!!!! Ja teraz w chwili obecnej nei chcialbym wradac z uwagi na prace. Musze cos zaczac pracowac, zeby miec jakąś praltykę ale zarok od kiedy zaczne pracowac czemu nie ;) :)

Kredzia ja Ci poiwiem za jakis czas co z naszym termometrem. taki do ucha jak jest dobry to mysle, z epsuc sie nei powinien, ma 2 lata gwarancjii. No i w uchu temp jest chyba dokładna. Warto wierzyc, ze rozni sie o 0,2 stopnia prawe ucho od lewego. tak naprawde to kazdy moze sie zepsuc. Rtęcowe sa tanie i wygodne (nie dla dzieci) latwo je rozbić, a czasem rtęć przy wstrzasie moze sie rozdzielic i wtedy tez nei zawsze chce dobrze mierzyc.

No ciekawe co u naszych wczasowiczek Elficzki, Joasi, kto jeszcez na wczasach? Lila moglaby juz wstapic do jakies kolezanki albo kafejki i powiedziec jak sie maja ::) :p

Przerwa na precelka :p Kurcze na axn robią maraton zagubionych no i kombinuje jakby tu 20 odcinków nagrać jak nas nie będzie ::) Chyba rodzinę zatrudnię :p :p :p

Kredziu, my mamy termometr do ucho i cholerstwo takie ze hej... za każdym razem pokazuje inną temperaturę i najczęściej wskazuje cos pomiędzy 35 - 36 stopni ::) Kiedyś caly wieczor wtykalismy sobie to wszyscy do ucha i za każdym razem inny pomiar. Jednak jak jest potrzeba to stosujemy taki zwykły, staromodny sprzęcik na rtęć :laugh:

reklama
kolorowa_kredka pisze:
a oto jeden z dzisiejszych zakupow moje i tymika ;D
img7622vk3.jpg

Kredziu :-* :-* ;D :D :laugh:

no to ja może wkleję fotki pościeli- naprawdę ładna ;D :D ;) :laugh:

Do góry