reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

co tu sie dzis dzieje ?????????? nawet 1 slownie je-dnej strony nie zapisano :o :o :o niedobrze oj niedobrze

Elfik wracaj!!!!! wracaj i ratuj!!! ;)

reklama
ech, no rzeczywiście brakuje tych opisów co jecie i pijecie  :p ;) ;) ::) ::) ::)

cześć dziewczynki  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wywaliłam facetów i powinnam nas pakować bo jutro jedziemy na weekend do famili M. No i miałam pakować wszysytko spokojnie bez Micha i tak jakoś.... nie chce mi się .... :p :p :p :p :p :p

no i muszę się pożalić bo mamy od kumpeli superancki fotelik samochodowy dla Micha, no i oczywiście zdjęłam pokrycie do prania , przy okazji zdjęłąm pasy no i ... pasów nie ma.... drugi tydzień szukam, szlag mnie trafia, normalnie wcięło je i koniec  :mad: :mad: :mad: Jutro Mich pojedzie w starym foteliku  ::) bez komentarza...

manius mikolaje ?? ::) a to dobre................a co do stanow juz nie wracacie ??

ja mkne bo chalupinke troche ogarniamy i moze przylece niebawem na troszku ;D

reklama
O, dawno nie jadłam precelków ;D a ja bym teraz schrupała forków troszkę ;) :laugh: Teraz co prawda mozna je dostać w sklepie przez caly rok, ale ja tak lubię tradycyjnie w tłusty czwartek. Więc jeszcze trochę poczekam, hi hi ;D

Do góry