reklama
alka2
Fanka BB :)
ech, no rzeczywiście brakuje tych opisów co jecie i pijecie : : :
cześć dziewczynki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wywaliłam facetów i powinnam nas pakować bo jutro jedziemy na weekend do famili M. No i miałam pakować wszysytko spokojnie bez Micha i tak jakoś.... nie chce mi się ....
cześć dziewczynki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wywaliłam facetów i powinnam nas pakować bo jutro jedziemy na weekend do famili M. No i miałam pakować wszysytko spokojnie bez Micha i tak jakoś.... nie chce mi się ....
alka2
no i muszę się pożalić bo mamy od kumpeli superancki fotelik samochodowy dla Micha, no i oczywiście zdjęłam pokrycie do prania , przy okazji zdjęłąm pasy no i ... pasów nie ma.... drugi tydzień szukam, szlag mnie trafia, normalnie wcięło je i koniec Jutro Mich pojedzie w starym foteliku : bez komentarza...
mania
alka2 pisze:aaaaaaaaaaaaa właśnie - piję colę i wpierdzielam precelki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ha ja tez mam ten zestaw przed soba ;D
alka2
mania pisze:alka2 pisze:aaaaaaaaaaaaa właśnie - piję colę i wpierdzielam precelki :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ha ja tez mam ten zestaw przed soba ;D
zestaw czesław górą
kolorowa_kredka
Fan(ka)
manius mikolaje ?? : a to dobre................a co do stanow juz nie wracacie ??
ja mkne bo chalupinke troche ogarniamy i moze przylece niebawem na troszku ;D
ja mkne bo chalupinke troche ogarniamy i moze przylece niebawem na troszku ;D
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
O, dawno nie jadłam precelków ;D a ja bym teraz schrupała forków troszkę :laugh: Teraz co prawda mozna je dostać w sklepie przez caly rok, ale ja tak lubię tradycyjnie w tłusty czwartek. Więc jeszcze trochę poczekam, hi hi ;D