reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
rany nie wiedzialam ze to juz ta godzina ::) ale wypucowalam lazienke mlody kuchnie obskoczyl i wykapana juz jestem przesmarowana cala ;D a glowe to dzis 2 razy mylam cholerka bo rano mylam i teraz tez umylam bo jutro rano bym musiala myc a nie chce mi sie rano ::) no i pranko pozbierane i wywieszone ;D i zajadam arbuzika glodna jestem jak pies ale nic nie zjem pro (u) cz arbuziaka ..............mamy 5 kg ;D no ale nie dzis hehehe

a tak serio to od dzis bat na siebie biore masakra waga zamiast w dol to w gore bryyyyyyyy za dobrze mi tesciowej nie ma mlody w domu..........no ale cwiczymy przeciez ;D ;)

a martus ciekawe z ta roznica miedzy lewym a prawym uszkiem ::) a my mamy elektroniczny ale chce taki szybki ze tak powiem bo jak malec chory to wiadomo rozdrazniony i wogole.......................apteekarka mowila ze elektroniczne najlepsze bo douszne moga uszko uszkodzic i takie tam ale my i tak powiedzielismy zeby tesciowa w PL kupila

a tak wogole myslalam ze dziewczyny pisza o precelkach ..............slonych precelkach ::) a to chodzilo o chrusty-faworki ??? :laugh:

DASARIA pisze:
Niuńka pisze:
no teraz to już uciekam, prysznic zaliczyłam wi,ęc baj baj...kolorowych snów i przyjemnych wieczorów!!! Ja choć bym chciała to nie moge...@ wygrała :p ::) :mad: ;) :)

hi hi hi to na indianina ;) ;) ;) ;) :police: :police: >:D >:D :o :o :angel:
Asiu wczoraj był ostatni skąpy dzień walki z @. Dziś czekam aż mężuś wróci i szaleje po twojemu ::) ::) :p :p :p ;D ;D ;D ;D >:D >:D >:D >:D >:D >:D O0 O0 O0 :police: :police: :police:

o a gazelka nie zadowolona z termometru
alik zadowolona
dasaria nastolatka ;) od tishirtow na na meza idzie ;D (a u mnie w szafie znowu ani jednego kostiumu nie ujrzy ::) a wrecz odwrotnie jak jakies wielkie swieto chrzciny czy wigilia czy cos jeszcze to wielkie problem ::) nie lubie...............choc czasem ...)

hihihi gazelka ma globus :D dobre nigdy nie slyszalam ...............chyba no ale to nie smieszne i obys sie kochana rano bez bolu obudzila :-*

martus i dasario :-* za metki ;D

Niuńka pisze:
Brunetko jakie śliczne zmiany w avatarku i w podpisie...ślicznie!!!

dokladnie to samo chcialam napisac i jeszcze dodac zebys bruneciu fotosy nam wrzucila........a tu mowisz ze sa............to zaraz ide popatrzec ;D bo b lubie !

hihi niunka ja to mam takiego bzika po mamie chyba siostra tez co do metek D;

a wiecie co jeszcze co do ubioru.........................hihi jak tymikowi ubieram skarpetki czy rajtuziaki jak nosil to zawsze musi miec milimetrowy luzik miedzy skarpetka a paluszkami (nie tak znowu zeby mu luz przeszkadzal) ale pamietam jak mama mnie do przedszkola ubierala i naciagala te rajtki skarpety i zawsze tak mi to krepowalo palce jeszcze na to kapcie bryyyy jestem uposledzona ,) ;)

kolorowa_kredka pisze:

a wiecie co jeszcze co do ubioru.........................hihi jak tymikowi ubieram skarpetki czy rajtuziaki jak nosil to zawsze musi miec milimetrowy luzik miedzy skarpetka a paluszkami (nie tak znowu zeby mu luz przeszkadzal) ale pamietam jak mama mnie do przedszkola ubierala i naciagala te rajtki skarpety i zawsze tak mi to krepowalo palce jeszcze na to kapcie bryyyy jestem uposledzona ,) ;)

hi hi hi a ja nie chodziłam do przedszkola i nikt mi nic nie naciągał ;D :D :laugh: ;) ;) ;) ;D ;D :D

DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:

hi hi hi a ja nie chodziłam do przedszkola i nikt mi nic nie naciągał ;D :D :laugh: ;) ;) ;) ;D ;D :D

;D ;D ;D ;D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D :laugh: :D :D :D

reklama
Do góry