reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
rany nie wiedzialam ze to juz ta godzina ::) ale wypucowalam lazienke mlody kuchnie obskoczyl i wykapana juz jestem przesmarowana cala ;D a glowe to dzis 2 razy mylam cholerka bo rano mylam i teraz tez umylam bo jutro rano bym musiala myc a nie chce mi sie rano ::) no i pranko pozbierane i wywieszone ;D i zajadam arbuzika glodna jestem jak pies ale nic nie zjem pro (u) cz arbuziaka ..............mamy 5 kg ;D no ale nie dzis hehehe

a tak serio to od dzis bat na siebie biore masakra waga zamiast w dol to w gore bryyyyyyyy za dobrze mi tesciowej nie ma mlody w domu..........no ale cwiczymy przeciez ;D ;)

a martus ciekawe z ta roznica miedzy lewym a prawym uszkiem ::) a my mamy elektroniczny ale chce taki szybki ze tak powiem bo jak malec chory to wiadomo rozdrazniony i wogole.......................apteekarka mowila ze elektroniczne najlepsze bo douszne moga uszko uszkodzic i takie tam ale my i tak powiedzielismy zeby tesciowa w PL kupila

a tak wogole myslalam ze dziewczyny pisza o precelkach ..............slonych precelkach ::) a to chodzilo o chrusty-faworki ??? :laugh:

DASARIA pisze:
Niuńka pisze:
no teraz to już uciekam, prysznic zaliczyłam wi,ęc baj baj...kolorowych snów i przyjemnych wieczorów!!! Ja choć bym chciała to nie moge...@ wygrała :p ::) :mad: ;) :)

hi hi hi to na indianina ;) ;) ;) ;) :police: :police: >:D >:D :o :o :angel:
Asiu wczoraj był ostatni skąpy dzień walki z @. Dziś czekam aż mężuś wróci i szaleje po twojemu ::) ::) :p :p :p ;D ;D ;D ;D >:D >:D >:D >:D >:D >:D O0 O0 O0 :police: :police: :police:

o a gazelka nie zadowolona z termometru
alik zadowolona
dasaria nastolatka ;) od tishirtow na na meza idzie ;D (a u mnie w szafie znowu ani jednego kostiumu nie ujrzy ::) a wrecz odwrotnie jak jakies wielkie swieto chrzciny czy wigilia czy cos jeszcze to wielkie problem ::) nie lubie...............choc czasem ...)

hihihi gazelka ma globus :D dobre nigdy nie slyszalam ...............chyba no ale to nie smieszne i obys sie kochana rano bez bolu obudzila :-*

martus i dasario :-* za metki ;D

Niuńka pisze:
Brunetko jakie śliczne zmiany w avatarku i w podpisie...ślicznie!!!

dokladnie to samo chcialam napisac i jeszcze dodac zebys bruneciu fotosy nam wrzucila........a tu mowisz ze sa............to zaraz ide popatrzec ;D bo b lubie !

hihi niunka ja to mam takiego bzika po mamie chyba siostra tez co do metek D;

a wiecie co jeszcze co do ubioru.........................hihi jak tymikowi ubieram skarpetki czy rajtuziaki jak nosil to zawsze musi miec milimetrowy luzik miedzy skarpetka a paluszkami (nie tak znowu zeby mu luz przeszkadzal) ale pamietam jak mama mnie do przedszkola ubierala i naciagala te rajtki skarpety i zawsze tak mi to krepowalo palce jeszcze na to kapcie bryyyy jestem uposledzona ,) ;)

kolorowa_kredka pisze:

a wiecie co jeszcze co do ubioru.........................hihi jak tymikowi ubieram skarpetki czy rajtuziaki jak nosil to zawsze musi miec milimetrowy luzik miedzy skarpetka a paluszkami (nie tak znowu zeby mu luz przeszkadzal) ale pamietam jak mama mnie do przedszkola ubierala i naciagala te rajtki skarpety i zawsze tak mi to krepowalo palce jeszcze na to kapcie bryyyy jestem uposledzona ,) ;)

hi hi hi a ja nie chodziłam do przedszkola i nikt mi nic nie naciągał ;D :D :laugh: ;) ;) ;) ;D ;D :D

DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:

hi hi hi a ja nie chodziłam do przedszkola i nikt mi nic nie naciągał ;D :D :laugh: ;) ;) ;) ;D ;D :D

;D ;D ;D ;D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D :laugh: :D :D :D

reklama
Do góry