reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
alka2 pisze:
no i nie zdążyłam ostatnio napisać , że to weselicho i porawiny były w ten weekend co już za nami (Martuśka  :-* :-* ) i jedno mogę z całą pewnoością powiedzieć - TEGO NAM BYŁO TRZEBA!!!  :p :p :p :p :p >:D >:D >:D >:D O0 O0 O0 O0 O0

nIE WSPOMNĘ ŻE wcześniej ZASZALAŁAM NA WYPRZEDAŻACH (JUŻ CHYBA TOTALNIE OSTATNICH  :p qrde caps ) i mam dwie nowe kiecki, dwie pary butów i parę innych fajnych rzeczy  :p :p :p :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: od razu jak nowo narodzona  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ja też szaleję na wyprzedażach i mam już chyba 10 nowych t-shirtów w różnych kolorach, normalnie jak nastolatka ::) ::) ::). Kiedyś to tylko kostiumy i kostiumy w szafie, a teraz matka pełną gębą dŻiny i t-shirt ::) ::) :p ;D :D :laugh: :laugh: :laugh:

oj, tez bym poszla na zakupy... ale ostatnio czasu nie mam w ogóle ::)

no i jeszcze dzisiaj mam globusa :mad: idęspać, może mi w nocy przejdzie, bo juz się nafaszerowałam proszkami

dobranoc babulki, kolorowych snów :-*

kolorowa_kredka pisze:
a ja tylko paps powiedziec wpadam, bo mlody cos tu motal na kompie a ja metki wyprowalam  :mad: :mad: :mad: dziewczyny czy wy tez jestescie zboczone na punkcie metek ??? chodzi mi o te wszywane na karczku lub z boczku w dzieciecych ubrankach, jeszcze niektore sa takie delikatne i mile ze ok a niektore drapia jak jakas szczota druciana  :mad: :mad: :mad: normanie draznia mnie wryyyy i jak sobie pomysle ze taka mama zaklada malenkiemu dzidziuli takie cos co prawie rani skorke to mnie bryyyy
dwie mialam takie ze oderwalam i poszly gladko takie cos ala papierowe a teraz sie meczylam z kolejnymi i zostaly mi 2 punkciki przy zakonczeniu no i nie moge sobie poradzic hmmm normanlnie rozwalaja mnie te metki no !

nie mam bzika metkowego, w ogóle mi one nie przeszkadzaja i Darii też ;D  ::) ::)
przynajmniej się nic nie mówi, że coś nie tak  ;D ;) ;) ;)

kolorowa_kredka pisze:
jeszcze szybkie pytanie..................kochane co myslicie o tym  ze termometry te do uszka i na skron czy czolko nie sa dokladne ???????? i ze moga podzialac miesiac i sie zepsoc ?????????? tak dzis mlodemu aptekarka tu powiedziala  ::)

ja jak już wcześniej pisałąm mam dwa elektroniczny i w formie pasku (taniochy do kupienia w aprtece), Daria do tej pory miała raz gorączkę i pierw zmierzyłam paskiem przyklejanym na czółko i jak potwierdziło się że ma gorączkę dla dokładniejszego pomiaru zmierzyłam elektronicznym pod paszką, kiedyś chciałam kupic ten do ucha, ale doszłam do wniosku że to zbędny wydatek :p ::)

reklama
Do góry