reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

aha Lilka ja bym na twoim miejscu jeszcze poczekała z tym usg, ja miałam robione tydzień temu i nie bardzo było widać czy to chłopczyk czy dziewczynka. Szkoda będzie jak pójdziesz, wydasz pieniądze i okaże się, że się maluch odwróci nie tym co trzeba i nic nie zobaczycie :) Wiem, że się łatwo mówi, ale może poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie. Ja też byłam strasznie zawiedziona, że się wtedy nie dowiedziałam, bo nastawiałam się, że już zacznę kupować ciuszki :)

reklama
mhhh to fakt, że wszystko ma swoje dobre i złe strony... my bedziemy mieli włąsne mieszkanko, kominek itd.
ani razu nie wyjechaliśy z meżem na urlop, nie byliśmy w podróży poślubnej... wszystkie pieniążki szły na dom.... i tego włąsnie bardzo żałuje, że zanim zaszłam w ciąze nie byliśmy nigdzie razem :-( tylko we dwoje... :-(

Lilka nie martw się moje dwie koleażanki zachodząc w ciaze były bardzo otyłę i urodziły zdrowiutkie Dzidzie :-)
po porodzie zapraszam Cię na forum dla grubasów :-) już my Cię tam zmobilizujemy abyś zdrowo i skutecznie schudłą :-) i bedziesz znowu laska :-) z resztą razem bedziemy sie po porodzie odchudzały :-)

Asiolku bede z wami macie to jak w banku!!!!!!!!!!!!!!!

Super ze i tu mozna znalezc bratnia dusze ''w tych sprawach'' :D

Klaudio masz racje,przedyskutowalam to z Karolkiem i stwierdzilismy ze poczekamy ok.3 tygodni-naprawde szkoda kasy jesli nic sie nie dowiemy.

Ach jak dobrze WAS miec.......... :D :D :D

Aga niestety :oops: ciagle nas ten problem przesladuje :roll:
smok spi z nami i to on rzadzi w lozku...az wstyd sie przyznac :oops:
i juz od dluzszego czasu przymierzam sie do wyekspediowania goscia do jego lozeczka ale okropnie sie denerwuje jak on wpada w histerie i nie potrafie dlugo wytrzymac :oops:
_415665_s.jpg
_415666_s.jpg

cześć. witam wszystkie mamuśki lipcowe i ich dzieciaczki. My się spodziewamy naszego maleństwa 16 lipca. Mam nadzieję, że uda mi się często do Was zaglądać. Pozdrawiam PaPa
Edyta i Kamil (22mies.) oraz maleństwo

czesc Edytko i Kamilku no to witamy na pokladzie :lol: i zagladajcie jak najczesciej!!!!!
pozdrawiam serdecznie! :lol: :lol: :lol:

Maniu był kiedyś taki program w tv, w którym psychologowie radzili jak nauczyć dziecko spać oddzielnie i niestety nie ma na to innej rady jak przecierpieć płacz dziecka.... a następnego dnia dac ju jakas nagrode... ale mówili własnie o tym, że rodzice czesto miekną a proces ten wymaga konsekwencji... ja nei wiem sama co bym zrobiła... tak tylko mi się przypomniało to napisałam :-)

reklama
Piękne te wasze dzieciaczki :lol: , a ja zaczynam świrować, za rzadne skarby nie wytrzymam do 1 marca (wtedy mam USG), muszę sprawdzić co tam u Maleństwa.
Może znacie jakieś namiary w Warszawie na porządne USG (zwykłe nie 3-D), gdzie można nagrać obraz (choć niekoniecznie). Zależy mi na krótkich terminach.
Niby Maleństwo dzisiaj popukuje, ale jak nie zobaczę to nie uwierzę.
Ostatnio trafiłam na stronę o poronieniach i od tamtej pory nie mogę przestać o tym myśleć :( a do wizyty jeszcze 4 tygodnie :evil:

Spijcie dobrze Kochane Brzuchatki ...

Do góry