reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Faktycznie nie ma co przesadzac, bo liczy sie pamiatka a jaka juz ktos sie zacznie bawic to wtedy mozna poszalec, jak sa srodki... ja obawiam sie ze teraz znacznie mniej uda nam sie oszczedzac... wiec wole teraz kupic pewne rzeczy bo potem beda daleko na liscie, prorytetem bedzie przevciez maluszek... :lol:

reklama
oj my tez :wink: aparat nie jest wykorzystany nawet w polowie dlatego tez ciagle przybywa nowa ksiazka na temat fotografowania
aaaa....wiesz Lukasz ostatnio wymysli w ramach oszczednosci :wink: wywolanie samego filmu i skanowanie go tak by wybierac te ladniejsze zdecia na komp. i dopiero potem robic odbitki...zobaczymy jak nam to wyjdzie? bo faktycznie to droga zabawa :roll: jesli chcialoby sie wszystkie zdjecia wywolywac to poszlibysmy z torbami :wink: a na polce czeka w kolejce juz 12filmow gotowych do wywolania :shock:

Maniu my tez juz tak kombinowalismy,najpierw wywolanie samego filmu skan i pozniej wybieralismy zdjecia :D
3385222_m.jpg
[/img]

Maniu ta kawalerka dla czteroosobowej rodzinki to rzeczywiscie troche ciasno, ale zawsze cos na poczatek. Poza tym skoro macie juz dzialke to z cala pewnoscia uda wam sie w przyszkosci wybudowac wymarzony domek !! Ja o domku przez najblizsze pare lat moge zapomniec !! My chcemy wziasc kredyt i kupic mieszkanie, ale to bardzo zly okres na kupno miesz. w Paryzu i okolicach. Wiec jezeli znajdziemy cos przystepnego to sie zdecydujemy a jezeli nie to trzebabedzie jeszcze poczekac az ceny spadna !! Poza tym my rowniez sobie niezalujemy !! Wkoncu cos trzeba miec z zycia !! Co prawda dziewczyny maja fajnie z tymi mieszkaniami !!

Nie wiem na ile sa dobre te kalkulatory ale mi wyszlo 35% chlopak i 65% dziewczynka

Ale dobrze zrobilismy ze kamerke kupilismy przed narodzeniem dzidziusia,bo teraz jedno i drugie to juz by troche trudno bylo.

no tak...a mojemu Lukaszowi sie tego nie wytlumaczy :roll: :wink:

Anito trzymam kciuki by udalo sie Wam znalesc wymarzone mieszkanko!!!! moze na wiosne co sie ruszy? tu zaobserwowalam duzy ruch w nieruchomosciach wlasnie latem i wiosna....polowa ulicy sprzedawala domy i zmieniala mejsce pobytu :shock: ale amerykanie chyba zbytiej wagi do korzeni nie przywiazuja i dla nich dzis tu jutro tam to nie problem :shock: a dla mnie taaaak :oops: bo strasznie przywiazuje sie do miejsc i jak juz gdzies jestem a potem musze wyjezdzac to mi serducho peka....no ale taka kolej rzeczy i nic na to nie poradze :wink:

Maniu a czy wy moze jeszcze z Tymkiem spicie?Bo nasz niby osobno a i tak u nas co noc laduje,eh.

MANIU tez mam nadzieje ze na wiosne cos znajdziemy. Tutaj rowniez wiekszosc przeprowadza sie latem, zeby dzieci nie przenosic w czasie roku szkolnego !!!

reklama
Czesc Mamuśki :) Kurcze ferie mam, a nie moge znalezc 5 minut, zeby do was zagladnac :( Jakos tak wszystko zaplanowalam na ten urlop, a tu sie okazuje, ze popracowac tez troche trzeba, no i nici z wypoczynku :(
Agnieszka, sliczna ta Twoja Dzidzia :)
Robiłam sobie ten test i wyszło mi, że na 70% będzie dziewczynka, a na 30% chłopczyk, czyli tak jak przeczuwamy :) Największy probem miałam z pytaniem, czy śpię twarzą na północ czy południe, bo wiercę się w nocy tak, że głowę mam na wszystkie strony świata :lol:
My też właśnie planujemy kupno aparatu cyfrowego, tylko że ma go nam przywieźć kolega z USA, bo Łukasz znalazł jakiś podobno dobry za 300$, a tu w Polsce ten sam kosztuje 1700 zł. Nie wiem jaka marka, bo on w tym siedzi, ale jak przyjdzie z pracy to się zapytam i wam napiszę.
Idę gotować obiadek, a wam też życzę smacznego :)

Do góry