reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asiolku ty to chudzinka jestes do mnie :D Ja waze juz ok.92kg a przed ciaza wazylam 88kg. Pare lat temu zaczely sie moje problemy z hormonami i w sumie w ciagu 4 lat przytylam ok.37kg :!: Ale po ciazy wroce do wagi,bo z hormonkami juz dobrze tylko ze nie zdazylam sie odchudzic bo w ciaze zaszlam :D

Mowilam ze jestem klops,hihihihi :D

reklama
Aga, ja tez strasznie sie napalilam na A95, masz moze jakis dobry namiar cenowy??? mi wydawalo sie ze mam bo kolezanka pracuje w Caanonie a;le okazalo sie ze nie da rady zalatwic taniej jak na allegro... :( on kosztuje troche wiecej ale myslimy z Poloweczka ze dolozymy, rodzice dadza 1000 a my reszte ile bedzie trzeba... bo mi sie wydaje ze matryca 5 mln pikslei to teraz taki standard!!!
Asiolku, a twoj maz to chyba mysli o lustrzance cyfrowej, ale te drozsze apararty bardzo szybko tanieja, znajomy kupil poczekal pol roku i ten co chcial stanial o 2 tys!!![/list][/list]

Nasz Canonik (95):wink:wyniesie nas 1.100 ale do niego bierzemy odrazu karte 512 ,pokrowiec,ładowarke z akumulatorami Cały zestawik 1.300(napisze ci wiecej jak go dzis odbierzemy)

Tak Ago rodzimy razem :D z tym, że ja pierwszego bąbla, a Ty już drugi raz. Twój mały jest śliczny. Pewnie teraz czekasz na córcię? Byleby zdrowe było.
Tak czytam sobie o tych aparatach. My z mężem niedawno kupiliśmy na allegro Kodaka za 360 zł (na gwarancji, w sumie to nówka, ba miał niecały miesiąc) i powiem Wam, że bardzo przyzwoicie robi zdjęcia. Na większy wydatek nie mogliśmy sobie niestety pozwolić, ale ten wystarczy na uwiecznianie maleństwa.

Agnieszko to prawda,no i jest zawsze ten komfort ze tych zdjec mozna pstrykac i pstrykac pamiatka bedzie mozna zawsze zobaczyc a nie trzeba zaraz wszystkich wywolywac.

Hej hej tam za oceanem :lol: u mnie wlasnie wstaje dzien! Tymul wszytich obudzil :roll:
Asiolku z tym aparatem nie ma sprawy! :wink: daj tylko znac jaki i bedziemy sie orientowac, LUkasz ma ogromnego bzika na tym punkie i wlasnie wczoraj musialam go pochamowac bo juz mnie ciagnol do nowo odkrytego sklepu fotograficznego, niestety musialam go pochamowac bo z nimtak jest ze najpierw "JA TYLKO OGLADAM" a potem..."TO CO? KUPUJEMY!!!!" :shock:
no i my obstawiamy na Nikona w tej chwili mamy dwa jeden lustrzanka N80 po to by zdjecia byly ladne (nietety to faktycznie kosztowna zabawa bo trzeba latac do wywolnia by zobaczyc efrkty :roll: ) a drugi cyfrowy tez NIkon coolpix3200 po to by pstrykac i rodzicom w Polsce przez internet wysylac na bierzaco.
teraz jest juz w drodze (boosiek juz zamowil :shock: kolejny Nikon -polaczenie tych dwoch lustrzanka z cyfrowka)
nie mowiac juz o statywach, filtrach, obiektywach...a co za kazdym zakupem idzie to slylasz "KURCZE ZNOWU MUSZE KUPIC NOWA TORBE BO SIE NIE MIESCI :shock: " i tak wydajemy pieniadze
a potem pstrykamy ile wlezie :lol:

No niestety to troche kosztowne hobby, ja lustrzanke bede miala pozyczona - siostra meza - przyszla mamusia chrzestan zawsze nam pozycza jak potrzebujemy (choc b[rzydaloby sie miec wlasna) a na razie lepiej takiego wydatku uniknac....
... kazda pasja kosztuje, ale to dobrze jak mezczyzna ma pasje... przynajmniej nie ma porblemu co mu kupic w prezencie (ja zawsze moge kupic wedke albo cos niezidentyfikowanego co sluzy wylawianiu biednych ryb z wody :D )..

Aga my wlasnie z oszczednosci :wink: kupilimy do NIkona taki pojemnik na baterie...podlacza sie go do aparatu, przez to jest wiekszy ale baterii nie trzeba tak czesto ladowac..
a co do zdjec maluchow to faktycznie Maludy to wdzieczny temat i mozna im robic miliony zdjec :lol:

Sylwia na pewno mieszkanie na wsi ma swoje uroki!!! moi Rodzice wyniesli sie z Poznania na wies wlasnie kolo Koscierzyny i za ic w swiecie nie opuszcza tego miejsca, twierdza ze to ich miejsce na ziemi...choc jak czasami ich zima zasypie to piszcza ze wyjsc z domu nie mozna :lol: a ja uwielbiam tam przyjezdza!!! do lasu jakies 200m w lesie jezioro, niedaleko rzeczka i na okolo wszedzie lasy co prawda jak chcesz miec cieplo to musisz sobie narabac siekierka drewno bo ogrzewanie w domu koninkowe :wink: no i sa to uroki a odleglosc od miasta i czesty problem jak tam sie dostac to juz mniejszy urok (chociaz tez urok :wink: )

Lila przyjemnosc w ogladaniu dzidzi :lol: daj znac jak juz sie czegos dowiesz!!!!

reklama
My lustrzanke tez pozyczamy od mojego ojca bo kupil pare miesiecy temu cyfrowa minolte ktora ma 8 mil pix.Nas na razie nie stac na taki i wiem ze ja nie potrafilabym na razie wykozystac wszystkich jego walorow :wink:

Do góry