reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asiolku ty to chudzinka jestes do mnie :D Ja waze juz ok.92kg a przed ciaza wazylam 88kg. Pare lat temu zaczely sie moje problemy z hormonami i w sumie w ciagu 4 lat przytylam ok.37kg :!: Ale po ciazy wroce do wagi,bo z hormonkami juz dobrze tylko ze nie zdazylam sie odchudzic bo w ciaze zaszlam :D

Mowilam ze jestem klops,hihihihi :D

reklama
Aga, ja tez strasznie sie napalilam na A95, masz moze jakis dobry namiar cenowy??? mi wydawalo sie ze mam bo kolezanka pracuje w Caanonie a;le okazalo sie ze nie da rady zalatwic taniej jak na allegro... :( on kosztuje troche wiecej ale myslimy z Poloweczka ze dolozymy, rodzice dadza 1000 a my reszte ile bedzie trzeba... bo mi sie wydaje ze matryca 5 mln pikslei to teraz taki standard!!!
Asiolku, a twoj maz to chyba mysli o lustrzance cyfrowej, ale te drozsze apararty bardzo szybko tanieja, znajomy kupil poczekal pol roku i ten co chcial stanial o 2 tys!!![/list][/list]

Nasz Canonik (95):wink:wyniesie nas 1.100 ale do niego bierzemy odrazu karte 512 ,pokrowiec,ładowarke z akumulatorami Cały zestawik 1.300(napisze ci wiecej jak go dzis odbierzemy)

Tak Ago rodzimy razem :D z tym, że ja pierwszego bąbla, a Ty już drugi raz. Twój mały jest śliczny. Pewnie teraz czekasz na córcię? Byleby zdrowe było.
Tak czytam sobie o tych aparatach. My z mężem niedawno kupiliśmy na allegro Kodaka za 360 zł (na gwarancji, w sumie to nówka, ba miał niecały miesiąc) i powiem Wam, że bardzo przyzwoicie robi zdjęcia. Na większy wydatek nie mogliśmy sobie niestety pozwolić, ale ten wystarczy na uwiecznianie maleństwa.

Agnieszko to prawda,no i jest zawsze ten komfort ze tych zdjec mozna pstrykac i pstrykac pamiatka bedzie mozna zawsze zobaczyc a nie trzeba zaraz wszystkich wywolywac.

Hej hej tam za oceanem :lol: u mnie wlasnie wstaje dzien! Tymul wszytich obudzil :roll:
Asiolku z tym aparatem nie ma sprawy! :wink: daj tylko znac jaki i bedziemy sie orientowac, LUkasz ma ogromnego bzika na tym punkie i wlasnie wczoraj musialam go pochamowac bo juz mnie ciagnol do nowo odkrytego sklepu fotograficznego, niestety musialam go pochamowac bo z nimtak jest ze najpierw "JA TYLKO OGLADAM" a potem..."TO CO? KUPUJEMY!!!!" :shock:
no i my obstawiamy na Nikona w tej chwili mamy dwa jeden lustrzanka N80 po to by zdjecia byly ladne (nietety to faktycznie kosztowna zabawa bo trzeba latac do wywolnia by zobaczyc efrkty :roll: ) a drugi cyfrowy tez NIkon coolpix3200 po to by pstrykac i rodzicom w Polsce przez internet wysylac na bierzaco.
teraz jest juz w drodze (boosiek juz zamowil :shock: kolejny Nikon -polaczenie tych dwoch lustrzanka z cyfrowka)
nie mowiac juz o statywach, filtrach, obiektywach...a co za kazdym zakupem idzie to slylasz "KURCZE ZNOWU MUSZE KUPIC NOWA TORBE BO SIE NIE MIESCI :shock: " i tak wydajemy pieniadze
a potem pstrykamy ile wlezie :lol:

No niestety to troche kosztowne hobby, ja lustrzanke bede miala pozyczona - siostra meza - przyszla mamusia chrzestan zawsze nam pozycza jak potrzebujemy (choc b[rzydaloby sie miec wlasna) a na razie lepiej takiego wydatku uniknac....
... kazda pasja kosztuje, ale to dobrze jak mezczyzna ma pasje... przynajmniej nie ma porblemu co mu kupic w prezencie (ja zawsze moge kupic wedke albo cos niezidentyfikowanego co sluzy wylawianiu biednych ryb z wody :D )..

Aga my wlasnie z oszczednosci :wink: kupilimy do NIkona taki pojemnik na baterie...podlacza sie go do aparatu, przez to jest wiekszy ale baterii nie trzeba tak czesto ladowac..
a co do zdjec maluchow to faktycznie Maludy to wdzieczny temat i mozna im robic miliony zdjec :lol:

Sylwia na pewno mieszkanie na wsi ma swoje uroki!!! moi Rodzice wyniesli sie z Poznania na wies wlasnie kolo Koscierzyny i za ic w swiecie nie opuszcza tego miejsca, twierdza ze to ich miejsce na ziemi...choc jak czasami ich zima zasypie to piszcza ze wyjsc z domu nie mozna :lol: a ja uwielbiam tam przyjezdza!!! do lasu jakies 200m w lesie jezioro, niedaleko rzeczka i na okolo wszedzie lasy co prawda jak chcesz miec cieplo to musisz sobie narabac siekierka drewno bo ogrzewanie w domu koninkowe :wink: no i sa to uroki a odleglosc od miasta i czesty problem jak tam sie dostac to juz mniejszy urok (chociaz tez urok :wink: )

Lila przyjemnosc w ogladaniu dzidzi :lol: daj znac jak juz sie czegos dowiesz!!!!

reklama
My lustrzanke tez pozyczamy od mojego ojca bo kupil pare miesiecy temu cyfrowa minolte ktora ma 8 mil pix.Nas na razie nie stac na taki i wiem ze ja nie potrafilabym na razie wykozystac wszystkich jego walorow :wink:

Do góry