reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aha Lilka ja bym na twoim miejscu jeszcze poczekała z tym usg, ja miałam robione tydzień temu i nie bardzo było widać czy to chłopczyk czy dziewczynka. Szkoda będzie jak pójdziesz, wydasz pieniądze i okaże się, że się maluch odwróci nie tym co trzeba i nic nie zobaczycie :) Wiem, że się łatwo mówi, ale może poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie. Ja też byłam strasznie zawiedziona, że się wtedy nie dowiedziałam, bo nastawiałam się, że już zacznę kupować ciuszki :)

reklama
mhhh to fakt, że wszystko ma swoje dobre i złe strony... my bedziemy mieli włąsne mieszkanko, kominek itd.
ani razu nie wyjechaliśy z meżem na urlop, nie byliśmy w podróży poślubnej... wszystkie pieniążki szły na dom.... i tego włąsnie bardzo żałuje, że zanim zaszłam w ciąze nie byliśmy nigdzie razem :-( tylko we dwoje... :-(

Lilka nie martw się moje dwie koleażanki zachodząc w ciaze były bardzo otyłę i urodziły zdrowiutkie Dzidzie :-)
po porodzie zapraszam Cię na forum dla grubasów :-) już my Cię tam zmobilizujemy abyś zdrowo i skutecznie schudłą :-) i bedziesz znowu laska :-) z resztą razem bedziemy sie po porodzie odchudzały :-)

Asiolku bede z wami macie to jak w banku!!!!!!!!!!!!!!!

Super ze i tu mozna znalezc bratnia dusze ''w tych sprawach'' :D

Klaudio masz racje,przedyskutowalam to z Karolkiem i stwierdzilismy ze poczekamy ok.3 tygodni-naprawde szkoda kasy jesli nic sie nie dowiemy.

Ach jak dobrze WAS miec.......... :D :D :D

Aga niestety :oops: ciagle nas ten problem przesladuje :roll:
smok spi z nami i to on rzadzi w lozku...az wstyd sie przyznac :oops:
i juz od dluzszego czasu przymierzam sie do wyekspediowania goscia do jego lozeczka ale okropnie sie denerwuje jak on wpada w histerie i nie potrafie dlugo wytrzymac :oops:
_415665_s.jpg
_415666_s.jpg

cześć. witam wszystkie mamuśki lipcowe i ich dzieciaczki. My się spodziewamy naszego maleństwa 16 lipca. Mam nadzieję, że uda mi się często do Was zaglądać. Pozdrawiam PaPa
Edyta i Kamil (22mies.) oraz maleństwo

czesc Edytko i Kamilku no to witamy na pokladzie :lol: i zagladajcie jak najczesciej!!!!!
pozdrawiam serdecznie! :lol: :lol: :lol:

Maniu był kiedyś taki program w tv, w którym psychologowie radzili jak nauczyć dziecko spać oddzielnie i niestety nie ma na to innej rady jak przecierpieć płacz dziecka.... a następnego dnia dac ju jakas nagrode... ale mówili własnie o tym, że rodzice czesto miekną a proces ten wymaga konsekwencji... ja nei wiem sama co bym zrobiła... tak tylko mi się przypomniało to napisałam :-)

reklama
Piękne te wasze dzieciaczki :lol: , a ja zaczynam świrować, za rzadne skarby nie wytrzymam do 1 marca (wtedy mam USG), muszę sprawdzić co tam u Maleństwa.
Może znacie jakieś namiary w Warszawie na porządne USG (zwykłe nie 3-D), gdzie można nagrać obraz (choć niekoniecznie). Zależy mi na krótkich terminach.
Niby Maleństwo dzisiaj popukuje, ale jak nie zobaczę to nie uwierzę.
Ostatnio trafiłam na stronę o poronieniach i od tamtej pory nie mogę przestać o tym myśleć :( a do wizyty jeszcze 4 tygodnie :evil:

Spijcie dobrze Kochane Brzuchatki ...

Do góry