reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Asiolku ja bym takiego faceta odrazu za ja... powiesila!!!!!!!!!!!!To jest bardzo przykre :cry: Co taki facet sobie mysli :evil:

A ja dzisiaj zła jestem i zestresowana i aż się boję czy Dzidziusiowi to nie zaszkodzi :( Zostałam wezwana do sądu jako świadek i mimo, że pierwszego razu wykręciłam się zwolnieniem bo nie chciałam siebie i Dzidzi denerwowac, to wezwali mnie drugi raz. No i musiałam iść. Ludzi nie obchodzi to, że ktoś jest w ciąży i lepiej żeby unikał stresu. Dbają tylko o swoje interesy. Ale jakoś przeżyłam. Nerwy już opadły ale płakać mi się chce, a tu Mężuś w pracy i nawet się do kogo przytulić nie ma :( :(
No ale przynajmniej Was mam, to się wam trochę wyżalę :)
A propos tekstów o poronieniach, to też już nie czytam. Jak zaszłam w ciążę czytałam wszystko co popadło, no i skończyło się tym, że ciągle się tylko martwiłam o wszystko. A teraz to tylko pozytywne rzeczy czytam i od razu z psychiką lepiej :)

Sylwia Co do tego usg, to do 10 tc miałam robione przezpochwowe 2 razy, a potem to już co miesiąc normalne.

sezon na zły humorek dziś mamy... ale na szczescie jest forum i możńa sie troszke koleżankom w ramie wypłakać :-)

Od wczoraj moj brzuszek jest bardziej widoczny :) Taki calkiem spory sie zrobil i wciagnelam portki ciazowe,takie bardzo elastyczne.Ale musze sobie jakies majty kupic bo te co mam to mocno sie wpijaja :wink:

Oglądałyscie może ten serial dokumentalny "Zaklinaczka dzieci". To było w sobote do południa. Kobieta miała fajne sposoby na różne problemy z noworodnkami, m.in. na to jak odzwyczaić malucha od spania z rodzicami, jak przystawiać i odstawiać od piersi itp. :)
Już sprawdziłam w programie, teraz jest w czwartki o 12.30 na TVP2.

ja już tylko chodze w dresikach.... nic nie zostało... spodni brak :-) bede musiała kupić chociaż jedną pare...ale ja ciągle przeliczam wydatki na ciuchy na klami i karnisze...

już powoli sie uspokajam po przeczytaniu tego wszystkiego...

nie moge sie doczekac kiedy Mężul wróci z pracy i przytuli... takie przytulanie to lekarstwo dobre na smuteczki

Oj masz Asiołku rację co do tego przytulania. Ciężko by bez niego było na świecie :D
A co do tłustego czwartku, to ja się już doczekać jutra nie mogę:) Uwielbiam pączki, zwłaszcza w tłusty czwartek. Już się z koleżankami umówiłyśmy na jutro do knajpy na parę. Najpierw idziemy na aerobik a potem na pączki :) Od razu mi się humorek polepszył, jak o tych pączkach zaczęłam... :)[/b]

reklama
Ja miała pierwsze USG w 14 tyg. i to dlatego, że sama o nie zapytałam :roll: . Ale ginka nawet żadnych pomiarów nie zrobiła, nie mam też zdjęc, bo ona nie ma drukarki. Jestem ogólnie wściekła. Następne USG mam mieć 9 lutego, czyli już za parę dni. Mam nadzieję, że wtedy coś opisze i coś mi powie. Zastanawiam się czy nie zmienić lekarza. Problem w tym, że chodzę do przychodni, a ogólnie w przychodniach nie najlepiej się ciężarówki traktuje. Ale cóż, poprostu brak funduszy.
Sorki za marudzenie i pozdrawiam.

Do góry