reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A ja dzisiaj zła jestem i zestresowana i aż się boję czy Dzidziusiowi to nie zaszkodzi Zostałam wezwana do sądu jako świadek i mimo, że pierwszego razu wykręciłam się zwolnieniem bo nie chciałam siebie i Dzidzi denerwowac, to wezwali mnie drugi raz. No i musiałam iść. Ludzi nie obchodzi to, że ktoś jest w ciąży i lepiej żeby unikał stresu. Dbają tylko o swoje interesy. Ale jakoś przeżyłam. Nerwy już opadły ale płakać mi się chce, a tu Mężuś w pracy i nawet się do kogo przytulić nie ma
No ale przynajmniej Was mam, to się wam trochę wyżalę
A propos tekstów o poronieniach, to też już nie czytam. Jak zaszłam w ciążę czytałam wszystko co popadło, no i skończyło się tym, że ciągle się tylko martwiłam o wszystko. A teraz to tylko pozytywne rzeczy czytam i od razu z psychiką lepiej
Sylwia Co do tego usg, to do 10 tc miałam robione przezpochwowe 2 razy, a potem to już co miesiąc normalne.
No ale przynajmniej Was mam, to się wam trochę wyżalę
A propos tekstów o poronieniach, to też już nie czytam. Jak zaszłam w ciążę czytałam wszystko co popadło, no i skończyło się tym, że ciągle się tylko martwiłam o wszystko. A teraz to tylko pozytywne rzeczy czytam i od razu z psychiką lepiej
Sylwia Co do tego usg, to do 10 tc miałam robione przezpochwowe 2 razy, a potem to już co miesiąc normalne.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Oglądałyscie może ten serial dokumentalny "Zaklinaczka dzieci". To było w sobote do południa. Kobieta miała fajne sposoby na różne problemy z noworodnkami, m.in. na to jak odzwyczaić malucha od spania z rodzicami, jak przystawiać i odstawiać od piersi itp.
Już sprawdziłam w programie, teraz jest w czwartki o 12.30 na TVP2.
Już sprawdziłam w programie, teraz jest w czwartki o 12.30 na TVP2.
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
ja już tylko chodze w dresikach.... nic nie zostało... spodni brak :-) bede musiała kupić chociaż jedną pare...ale ja ciągle przeliczam wydatki na ciuchy na klami i karnisze...
już powoli sie uspokajam po przeczytaniu tego wszystkiego...
nie moge sie doczekac kiedy Mężul wróci z pracy i przytuli... takie przytulanie to lekarstwo dobre na smuteczki
już powoli sie uspokajam po przeczytaniu tego wszystkiego...
nie moge sie doczekac kiedy Mężul wróci z pracy i przytuli... takie przytulanie to lekarstwo dobre na smuteczki
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Oj masz Asiołku rację co do tego przytulania. Ciężko by bez niego było na świecie
A co do tłustego czwartku, to ja się już doczekać jutra nie mogę Uwielbiam pączki, zwłaszcza w tłusty czwartek. Już się z koleżankami umówiłyśmy na jutro do knajpy na parę. Najpierw idziemy na aerobik a potem na pączki Od razu mi się humorek polepszył, jak o tych pączkach zaczęłam... [/b]
A co do tłustego czwartku, to ja się już doczekać jutra nie mogę Uwielbiam pączki, zwłaszcza w tłusty czwartek. Już się z koleżankami umówiłyśmy na jutro do knajpy na parę. Najpierw idziemy na aerobik a potem na pączki Od razu mi się humorek polepszył, jak o tych pączkach zaczęłam... [/b]
reklama
AgnieszkaM
Aktywna w BB
Ja miała pierwsze USG w 14 tyg. i to dlatego, że sama o nie zapytałam :roll: . Ale ginka nawet żadnych pomiarów nie zrobiła, nie mam też zdjęc, bo ona nie ma drukarki. Jestem ogólnie wściekła. Następne USG mam mieć 9 lutego, czyli już za parę dni. Mam nadzieję, że wtedy coś opisze i coś mi powie. Zastanawiam się czy nie zmienić lekarza. Problem w tym, że chodzę do przychodni, a ogólnie w przychodniach nie najlepiej się ciężarówki traktuje. Ale cóż, poprostu brak funduszy.
Sorki za marudzenie i pozdrawiam.
Sorki za marudzenie i pozdrawiam.