reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
...Luśka trzymamy kciuki... wsyztsko będzie w porządku i daj znać jak bedzie po... bo tu Lipcowe Ciocie z niecierpliwością czekają na kolejne Maluchy...

O rany Luśka! No to trzymaj się skarbeńku. Trzymamy kciukasyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! I szybko dawaj znać, co i jak :D Ale super!!!

Sylwia ja bym nic nie robiła z ta legitymacją. Możesz ewentualnie wziąć akt slubu  jako dowód że ty to ty.
Nie zapomnijcie i zaświadczeniu o grupie krwi - to podobno bardzo ważne. Wasze i męża. Ja dopiełam do karty ciązy.

A z tym domem to faktycznie. Rozgladamy sie juz całkiem poważnie, ale mysle ze zanim cokolwiek sie wydarzy to minie pewnie jeszcze z rok.

reklama
Do góry