reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia, u mnie moze byc tak, ze bedziemy czekac na rozpoczecie akcji porodowej i wtedy cesarka. A jesli do terminu porodu nic sie nie bedzie dzialo, to jakos w okolicach 14-go bedzie zabieg. Zreszta jeszcze zobaczymy jak zadecyduje lekarz. Niestety moj wyjezdza, jego szpital zamykaja i musze teraz tulac sie i szukac kogos, kto zaopiekuje sie moim Maciusiem :(

Gazelaczku niech Twoj lekarz poleci Ci jakiegoś znajomego i wspomni mu że jesteś jego pacjentką - tak chyba bedzie najlepiej...

To znowu ja. Melduje, ze juz po koteltach. Ufff chyba z 12 ich było. Teraz kapiel...no moze jezscze allegro ale na sekunde :-)

Sylwia i Asiołek musimy zatem trzymac sie razem :-) Jakos damy rade. Faktycnie łatwiej nam bedzie korzystac z rad naszych kolezanek :-) Chyba że nie beda miały czasu :-(

Coraz bardziej się zastanawiam nad położną przy porodzie....w poniedziałek będe rozmawiać z pewną położną ze szpitala w którym mam zamiar rodzić...

Gazelaczku napewno wszytsko samo sie poukłada zoabczysz. Dogadaj szczególy z lakrzem...a moze zrobi ci cesrake po powrocie z urlopu. O ile wiem bedzie 17 lipca.

reklama
Do góry