reklama
NiaNia, nie martw się ja razem z Tobą obstawiam końcówke lipca... ale wiem o czym piszesz mnie też przerażą to czekanie, juz tyle nas urodziło... ale jestesmy w lepszej sytuacji bo będziemy mogły korzystać z doświadczeń tych które były pierwsze..
a ja bezczelnie jeszcze nic dziś nie zrobiłam pozytecznego... a góra roboty przede mną, ale utknęłam w sieci: na zmianę na forum i na allegro... :
a ja bezczelnie jeszcze nic dziś nie zrobiłam pozytecznego... a góra roboty przede mną, ale utknęłam w sieci: na zmianę na forum i na allegro... :
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Nianiu ja mam termin dokładnie tydzień po Tobie... na 31 lipca ale przy cesarkach na życzenie nie licza 40 tygodnia i wiekszosc cesarek robi sie w 39 chyba że porod zacznie sie wcześniej ... także pewnie ja też sopie pomaszeruje jeszcze troszke z brzuchalkiem
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kurde babkeczki!! nie było mnie raptem godzinkę a tu kolejna rodzi!!!!!!
luśka trzym się !!!!
no i ja zostaję na koniec lipac a teraz spadam smażyc kotleciki i gotować kaszę
luśka trzym się !!!!
no i ja zostaję na koniec lipac a teraz spadam smażyc kotleciki i gotować kaszę
Lilka
Fanka BB :)
Klaudio zazdroszcze ci potwornie ;D fajnie znac date porodu
odezwij sie do nas jak najszybciej i popros tatusia aby wkleil jak najszybciej fotki swojego pierworodnego
Elfiko z tym aparatem u nas to tez bajka.Od paru miesiecy Karol nic sobie nie kupil,nawet skarpetek ;D zawsze tylko ja i malenka-ciagle nam cos kupowal.A w kwietniu pozyczylismy nasz aparat znajomym na chrzciny i aparat szlag trafil -dobry zwyczaj nie pozyczaj.I na allegro wypatrzyl sobie ten aparat,ze wszystkimi bajerami w bardzo konkurencyjnej cenie.Chodzil struty tak dlugo ze w koncu powiedzialam mu ze niech go zamawia bo mi az zal go bylo Fakt jestesmy teraz troche zadluzeni na 500zl,ale przynajmniej widze jaki jest szczesliwy!!
Teraz mowi ze moge juz rodzic bo mamy aparat hihihi ;D
Martuska ty sie nie przejmuj ze nie masz zadnych oznak,bo zobaczysz ze jak cie sieknie to od razu polecisz na porodowke.
A ja mam silne skurcze od 32tc. a od 6 miesiaca czy 7 ledwo chodzic moge i przewracac sie w lozku,i NIC!!!
I jak tak dalej pojdzie to moj termin nawet przeskocze,czyli 19 lipiec.
odezwij sie do nas jak najszybciej i popros tatusia aby wkleil jak najszybciej fotki swojego pierworodnego
Elfiko z tym aparatem u nas to tez bajka.Od paru miesiecy Karol nic sobie nie kupil,nawet skarpetek ;D zawsze tylko ja i malenka-ciagle nam cos kupowal.A w kwietniu pozyczylismy nasz aparat znajomym na chrzciny i aparat szlag trafil -dobry zwyczaj nie pozyczaj.I na allegro wypatrzyl sobie ten aparat,ze wszystkimi bajerami w bardzo konkurencyjnej cenie.Chodzil struty tak dlugo ze w koncu powiedzialam mu ze niech go zamawia bo mi az zal go bylo Fakt jestesmy teraz troche zadluzeni na 500zl,ale przynajmniej widze jaki jest szczesliwy!!
Teraz mowi ze moge juz rodzic bo mamy aparat hihihi ;D
Martuska ty sie nie przejmuj ze nie masz zadnych oznak,bo zobaczysz ze jak cie sieknie to od razu polecisz na porodowke.
A ja mam silne skurcze od 32tc. a od 6 miesiaca czy 7 ledwo chodzic moge i przewracac sie w lozku,i NIC!!!
I jak tak dalej pojdzie to moj termin nawet przeskocze,czyli 19 lipiec.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Dwa punkty planu spelnione Kwiatki przesadzone i salon odnowy biologicznej (czyli moja łazienka) zaliczony Najpierw zrobiłam sobie peeling całego ciałka, potem maseczka oczyszczająca na gębulę, potem nawilżająca, potem depilacja pod paszkami, potem balsamik ujędrniający na całe ciałko, a na koniec samoopalacz No i teraz czuję się taka piękna i młoda ;D ;D
A teraz dylemat, co by tu ugotować dobrego?! No i zabieram się za sprawdzenie torby do szpitala, bo pewnie pół rzeczy zapomniałam
Lilka tatuś już poinstruowany co do fotek, tak że mam nadzieję, że nie zawiedzie
A teraz dylemat, co by tu ugotować dobrego?! No i zabieram się za sprawdzenie torby do szpitala, bo pewnie pół rzeczy zapomniałam
Lilka tatuś już poinstruowany co do fotek, tak że mam nadzieję, że nie zawiedzie
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Luśka - powodzenia na porodówce!
Klaudia - superek że odczuwasz spokoj. Wczesniej sie denerwowalas, a teraz pewnie organizm mobilizuje sie i koncentruje przed tą wielką chwilą
U mnie dzisiaj tez padlo postanowienie o cesarskim cięciu. Teraz bede sie umawiac z lekarzem na termin. No i mam nadzieje ze kolezanki ktore będą już po, troszkę powiedzą mi jak to wszystko wygląda
Ach, rzeczywiscie lipiec juz sie zaczyna. W tym roku nazwa tego miesiąca byla przez nas najczęściej wypowiadana :laugh: :laugh:
Klaudia - superek że odczuwasz spokoj. Wczesniej sie denerwowalas, a teraz pewnie organizm mobilizuje sie i koncentruje przed tą wielką chwilą
U mnie dzisiaj tez padlo postanowienie o cesarskim cięciu. Teraz bede sie umawiac z lekarzem na termin. No i mam nadzieje ze kolezanki ktore będą już po, troszkę powiedzą mi jak to wszystko wygląda
Ach, rzeczywiscie lipiec juz sie zaczyna. W tym roku nazwa tego miesiąca byla przez nas najczęściej wypowiadana :laugh: :laugh:
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Gazelaczku, no to skoro cesarka już postanowiona, to tez pewnie za jakiś tydzień pójdziesz do szpitala Bo termin masz na 14, prawda? Kurcze dużo u nas tych cesarek się zapowiada. Ciekawe jaki będzie ostatecznie stosunek porodów naturalnych do cc wśród lipcóweczek.