reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

Ja wczoraj bylam na dluzszym spacerku i troche sie gdzieniegdzie przypieklam. Ale goraco!!! dzis mi okropnie duszno - cala mokra chodze. A moj maz znowu chory - ma angine. Majka na cieple niezle rozrabia - niewiem czy czuje goraco czy co?

reklama
Tusia! Nasz Kajtek wczoraj po całym dnu na powietrzu też szalał jak najęty :) Jak przyszłam do domu i zjadłam kolację, to dosłownie przez godzinę brzuch mi skakał na wszystkie strony. Tak myślę, ze może nareszice się obrócił główka w dół.

W sumie to ja już bym mogła rodzić :) Fajnie by było juz mieć dzidzie przy sobie :) No ale niech sobie jeszcze tam posiedzą w brzuszkach przynajmniej ze 3, 4 tygodnie :)
W sumie to jeszcze nie mamy łóżeczka :( Na zakupy to wybierzemy sie dopiero pewwnie w następna sobotę. Tak to odwlekamy, bo meijsca za bardzo nie ma w domku :)

i zastanawiam się właśnie jak nasze maluszki będą znosily upaly jak tak dalej pójdzie to moja dzidzia będzie spała w samym body z krótkim rękawkiem i chyba tylko pod bawełnianą pieluszką bo przecież pod kołderką czy kocykiem to się chyba roztopi i będzie bidulka płakała  ::)

Asiołek mój meżulek jutro będzie się rozglądał za klimatyzacją do mieszkanka jak coś będę wiedziała to dam znać

reklama
Witam kolezanki,
ja caly weekend lezalam sobie w ogrodku u rodzicow pod parasolem - calkiem przyjemnie.
Wczoraj za to pogibalam sie troszke na wieczorze panienskim ;D ;D ;D. Moje nozki na szczescie dla mnie nie opuchly wiec moge troszke potancowac:)
A za tydzien bede sie bawic na weselu ;D

Do góry