reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja wczoraj bylam na dluzszym spacerku i troche sie gdzieniegdzie przypieklam. Ale goraco!!! dzis mi okropnie duszno - cala mokra chodze. A moj maz znowu chory - ma angine. Majka na cieple niezle rozrabia - niewiem czy czuje goraco czy co?

reklama
Tusia! Nasz Kajtek wczoraj po całym dnu na powietrzu też szalał jak najęty :) Jak przyszłam do domu i zjadłam kolację, to dosłownie przez godzinę brzuch mi skakał na wszystkie strony. Tak myślę, ze może nareszice się obrócił główka w dół.

W sumie to ja już bym mogła rodzić :) Fajnie by było juz mieć dzidzie przy sobie :) No ale niech sobie jeszcze tam posiedzą w brzuszkach przynajmniej ze 3, 4 tygodnie :)
W sumie to jeszcze nie mamy łóżeczka :( Na zakupy to wybierzemy sie dopiero pewwnie w następna sobotę. Tak to odwlekamy, bo meijsca za bardzo nie ma w domku :)

i zastanawiam się właśnie jak nasze maluszki będą znosily upaly jak tak dalej pójdzie to moja dzidzia będzie spała w samym body z krótkim rękawkiem i chyba tylko pod bawełnianą pieluszką bo przecież pod kołderką czy kocykiem to się chyba roztopi i będzie bidulka płakała  ::)

Asiołek mój meżulek jutro będzie się rozglądał za klimatyzacją do mieszkanka jak coś będę wiedziała to dam znać

reklama
Witam kolezanki,
ja caly weekend lezalam sobie w ogrodku u rodzicow pod parasolem - calkiem przyjemnie.
Wczoraj za to pogibalam sie troszke na wieczorze panienskim ;D ;D ;D. Moje nozki na szczescie dla mnie nie opuchly wiec moge troszke potancowac:)
A za tydzien bede sie bawic na weselu ;D

Do góry