reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a brzuch mnie tak jakos podejrzanie boli...mala bardzo sie pchac zaczela...rany mam nadzieje ze trzy tygonie chociaz...do przyjazdu Rodzicow Lukasza wytrzymam ???
bo jak pomysle sobie o tych moich panach zostawionych samych sobie to sie "lekko" denerwuje

reklama
Kobietki, ugotowałam się dzisiaj dosłownie!! Nawet leżeć nie mogłam bo jakoś tak duszno! A nogi to mi spuchły tak, że nawet w kapciuchy się nie mieszcze :)

Maniu cieszę się, że z Tymciem już lepiej. Dużo buziaczków mu przesyłam  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
A ty Maniu nam się tu nie rozkładaj tak wcześnie. Mocno zaciśnij nóżki i nie pozwól wyjść dziewuszce za wcześnie ;) :)

Ja dla brzdąca wciąż nic nie mam. Butelek nie zamierzam kupować, bo niepotrzepne jak się karmi cycem.
Poza tym wydaje mi się, że jeszcze sporo czasu do konca zostało. :)

Martuska ja mam już wszystko dla dzidzi poprane, wyprasowane i poukładane ;) chociażby dlatego że zaczynam być coraz słabsza i boję się ze za chwilkę calkiem padnę a nikt za mnie tego nie zrobi

no i czuję się spokojniejsza wiedząc, że to już jest gotowe

Maniu u mnie z brzuszkiem też coś nienajlepiej od kilku dni czuję się jakbym miała dostać miesiączkę i tak dziwnie mnie pobolewa
ale narazie da się wytrzymać za tydzień kontrola więc zobaczymy

O rany......... mozna powiedziec ze skonczylismy ................tzn zostaly jeszcze rurki z kaloryfera do pomalowania i poukladanie tego calego majdanu spowrotem w szafach.... a od poniedzialku zaczynam prac dla maluszka i to mam zamiar zrobic w miare szybko bo w srode znowu moja siostra przyjezdza na 10 dni do polski woec troszke zabaluje pewnie ;D
A dzisiaj juz padam i ciekawe jak moje nogi beda sie w nocy zachowywac :mad: teraz bola strasznie ale moze po kapieli mi troszke ulzy??? zobaczymy,
dobranoc wszystkim

no i poprawiłam dzisiaj sobie samopoczucie kupując sukieneczkę i bluzeczkę w paski   ;)
ostatnio tylko myślałam co kupić dzidzi a zapomniałam zupełnie o sobie

zmykam do łóżeczka bo chyba tylko to jeszcze jestem w stanie dzisiaj zrobić, spokojnej nocki i buziaczki dla dzielnego Tymcia  ;)

Dzieki Kasiu, masz racje chyba sie wezme za te przygotowania dla malego, w koncu nie ma na co czekac :)
Co do bluzeczki i sukieneczki to sie nam chyba zaprezentujesz co? ;)
Elfiko, fajnie, ze remont ukonczony, a z tymi noziami twoimi to sie nie da naprawde nic zrobic?  :( Wystawiasz je do gory? Maz robi masaz? Bo jeszcze kilka tygodni bedziesz sie przeciez musiala z nimi pomeczyc... Hmmm, zycze, zeby cokolwiek na nie pomoglo.
Dobra zmykam do spanka, maz zaraz z pracy wroci, niech mnie juz w lozku zastanie ;)
Spijcie wszystkie snem zdrowym i glebokim :)

reklama
chce zime :-( spac nie moge duszno gorąco, nogi spuchniete bolą :-( kregosłup boli anie siedzieć ani leżeć.... strajkuje nigdy wiecej :-)

Elfiko gratuluje skończonego remontu :-) i łacze się w bolu z powodu Twoich nożek

Maniu buziaczki dzielnemu tymulkowi - uważaj na siebie...

Mi brzusio jak na moj gust za czesto robi sie twardy zwłaszcza dziś bje wszelkie rekordy !!!! mam dość!!! jestem niewyspana, obolałą a do tego mam zatkany nochal i :-(

Ja chwilowo zakończyłam manewry zakupowe - mam ubranka ale nic wiecej :-( ciągle czekamy na kredyt ... boje sie że może coś sie bankowi odmieniło i nie da nam tej kasy a to nasza ostatnia deska ratunku :-(

no ale generalnie mimo wszystko jestem szcześliwa :-)

Do góry