reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

a brzuch mnie tak jakos podejrzanie boli...mala bardzo sie pchac zaczela...rany mam nadzieje ze trzy tygonie chociaz...do przyjazdu Rodzicow Lukasza wytrzymam ???
bo jak pomysle sobie o tych moich panach zostawionych samych sobie to sie "lekko" denerwuje

reklama
Kobietki, ugotowałam się dzisiaj dosłownie!! Nawet leżeć nie mogłam bo jakoś tak duszno! A nogi to mi spuchły tak, że nawet w kapciuchy się nie mieszcze :)

Maniu cieszę się, że z Tymciem już lepiej. Dużo buziaczków mu przesyłam  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
A ty Maniu nam się tu nie rozkładaj tak wcześnie. Mocno zaciśnij nóżki i nie pozwól wyjść dziewuszce za wcześnie ;) :)

Ja dla brzdąca wciąż nic nie mam. Butelek nie zamierzam kupować, bo niepotrzepne jak się karmi cycem.
Poza tym wydaje mi się, że jeszcze sporo czasu do konca zostało. :)

Martuska ja mam już wszystko dla dzidzi poprane, wyprasowane i poukładane ;) chociażby dlatego że zaczynam być coraz słabsza i boję się ze za chwilkę calkiem padnę a nikt za mnie tego nie zrobi

no i czuję się spokojniejsza wiedząc, że to już jest gotowe

Maniu u mnie z brzuszkiem też coś nienajlepiej od kilku dni czuję się jakbym miała dostać miesiączkę i tak dziwnie mnie pobolewa
ale narazie da się wytrzymać za tydzień kontrola więc zobaczymy

O rany......... mozna powiedziec ze skonczylismy ................tzn zostaly jeszcze rurki z kaloryfera do pomalowania i poukladanie tego calego majdanu spowrotem w szafach.... a od poniedzialku zaczynam prac dla maluszka i to mam zamiar zrobic w miare szybko bo w srode znowu moja siostra przyjezdza na 10 dni do polski woec troszke zabaluje pewnie ;D
A dzisiaj juz padam i ciekawe jak moje nogi beda sie w nocy zachowywac :mad: teraz bola strasznie ale moze po kapieli mi troszke ulzy??? zobaczymy,
dobranoc wszystkim

no i poprawiłam dzisiaj sobie samopoczucie kupując sukieneczkę i bluzeczkę w paski   ;)
ostatnio tylko myślałam co kupić dzidzi a zapomniałam zupełnie o sobie

zmykam do łóżeczka bo chyba tylko to jeszcze jestem w stanie dzisiaj zrobić, spokojnej nocki i buziaczki dla dzielnego Tymcia  ;)

Dzieki Kasiu, masz racje chyba sie wezme za te przygotowania dla malego, w koncu nie ma na co czekac :)
Co do bluzeczki i sukieneczki to sie nam chyba zaprezentujesz co? ;)
Elfiko, fajnie, ze remont ukonczony, a z tymi noziami twoimi to sie nie da naprawde nic zrobic?  :( Wystawiasz je do gory? Maz robi masaz? Bo jeszcze kilka tygodni bedziesz sie przeciez musiala z nimi pomeczyc... Hmmm, zycze, zeby cokolwiek na nie pomoglo.
Dobra zmykam do spanka, maz zaraz z pracy wroci, niech mnie juz w lozku zastanie ;)
Spijcie wszystkie snem zdrowym i glebokim :)

reklama
chce zime :-( spac nie moge duszno gorąco, nogi spuchniete bolą :-( kregosłup boli anie siedzieć ani leżeć.... strajkuje nigdy wiecej :-)

Elfiko gratuluje skończonego remontu :-) i łacze się w bolu z powodu Twoich nożek

Maniu buziaczki dzielnemu tymulkowi - uważaj na siebie...

Mi brzusio jak na moj gust za czesto robi sie twardy zwłaszcza dziś bje wszelkie rekordy !!!! mam dość!!! jestem niewyspana, obolałą a do tego mam zatkany nochal i :-(

Ja chwilowo zakończyłam manewry zakupowe - mam ubranka ale nic wiecej :-( ciągle czekamy na kredyt ... boje sie że może coś sie bankowi odmieniło i nie da nam tej kasy a to nasza ostatnia deska ratunku :-(

no ale generalnie mimo wszystko jestem szcześliwa :-)

Do góry