reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Na mazurach super pogoda słoneczko świeci zero chmurek turyści w strojach po mieście śmigają ja dziś trochę połaziłam i kupiłam sobie konwalie fajny zapach mają obiadek zjedzony dziś indyczek i pieczone ziemniaczki no a wieczorkiem na spacerek bo mężuś poszedł sobie :)

hej dziewczynki :)w Łodzi normalnie żyć się nie da :ppadam na twarz...bylismy dziś z mężulem i synkiem na działce i wytrzymałam tam niecałe 30 min.... :mad:lubie ciepło ,ale nie takie upały....stopy mi jakoś spuchły i nic mi sie niechce :mad: Mała w brzuszku szalje :)

No dziewczynki,dziś to wszystkie chyba padaja jak muszki na tym upale ::) ja siedze przed kompem ze stopami zamoczonymi w lekko zimnawej wodzie ,synek ogląda Dobranocke :)a mężulo w tym upale w pracy... :( cos mnie dzis na bób wzieło i włąśnie gotuje -zapraszam :)

Czesc Kobitki
u nas dzisiaj chlodniej, slonecznie le wicher, za to wczoraj sie nie dalo wytrzymac od upalow. Jutro podobno ma tu byc najcieplejsza niedziela miesiaca od 15 lata, az sie boje pomyslec co bedzie.
Wam nie zazdroszcze tych upalow i to takich ciaglych, ale lacze sie z wami w ciezkosci oddychania.
Co do snow to sie dolacze z moim, bo mnie to sie dzisis wilki snily ??? takie ladne szaro srebrne. Sporo ich bylo i co chwila jakis podbiegal, ja szlam sciezka z mama i staralam sie nie zwaracc na nie uwagi, ale mialam stracha. Wkoncu jak dochodzilam do domu to tylko jedene zaczal podbiegac i czepiac sie mojej reki, ale jakos udalo mi sie go odgonic.

Maniu, niech Was zly los juz opusci, bo nerwy to Ci sa malo teraz potrzebne.

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy to zaczelyscie sie brac za pranie ciuszkow i pieluszek i kiedy ta torba???
Ja se mysle, ze chyba za wczesnie u mnie i ze jak tak sie zacznie czerwiec to zaczne powoli ale moze powinnam zaczac???
Boje sie ze przygotuje wszystkie betki i mi sie potem juz dluzyc zacznie straszliwie.

Jeszcze wam napisze, ze wczoraj maz nazwozil rzeczy dla dziecka od takich znajomych. No wszystko fajnie tylko wozek z fotelikiem odkupilismy juz spory czas temu i lozeczko tez :o, a miejsca nie mamy za bardzo na trzymanie wszystkich betkow. Chodzik, fajnie, ze jest ale przyda sie za rok! dopiero, no i stosy butelek z jakims ekwipunkiem do wyjalawiania, jakies pojemniczki, no rzeczy o ktorych istnieniu ja pojecia nawet nie mialam, a ja zamierzam i tak piersia karmic i mam swoje dwie butelki nowki na wszelki. Chetnie bym sie z Wami podzielia. Szkoda, bo odmowic im nie wypadalo, ale mamy duble teraz :(
Pozdrowienia, zgaga mnie zlapala :(

reklama
hej hej... u nas pogoda wiosenna wiec zyc sie da ;D
Tymcio ma sie juz lepiej :) zuch z niego i tyle ;D

Alka ja tez do Debek zawsze jezdzilam-tych kolo Zarnowca ;D moje dzieciece wakacje aaaaah aaah

co do malowania to czasem mi sie zdarza ale raczej jak nie musze to nie pacykuje buzi i mam nadzieje ze nie strasze :p ;)

Do góry