reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam kobietki ja to miałam sen ::)

oczywiście rodziłam ( już drugi raz) hihih prosiłam mężulka żeby mi podał wodę do picia o on mi że teraz nie może bo musi zadzwonic do mamy i do wujka żeby powiedziec że już rodzimy ............

obudziłam się o 5.30 i walnęłam go w plecy bo akurat tak leżał oczywiście obudzil się i spytał za co a ja mu na to że mi wody nie podał ;D

powiedzial że kiedyś to mi naprawde odda że to nie jego wina że ja mu się tak śnie hihihiihi

reklama
Wczoraj był 27 i od wczoraj ogarnęła mnie panika:za miesiąc rodzę!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no wogóle takiego mam cykora jak patrze na kalendarz, a z drugiej strony jakby tak przyspieszyć ten czas, aby już maluch był z nami.

Mania co z Wami tam się bidulki dzieje ?????? mam nadzieję że to tylko był jeden taki brzydki dzionek  ;)

Elfiko ja dostalam strasznych skurczy moich cieńkich udek i normalnie zawylam z bólu i teraz strasznie bolą mnie nóżki co chwilkę biegam pod chłodny prysznic żeby chociaż troszkę sobie ulżyc to przez ten gorąc  :(

I Elfikoa ma rcję trzeba spakowac torbe do szpitala!!! Ja mam spakowaną, ale tak w połowie i juz dziś uzupełnię.

A wczoraj była u mnie moja mama i uswiadowmiła mi,że to iż mam termin na cc ustalony na 1.5 tygodnia przed terminem wynikającym z miesiączki nic nie znaczy. :-[
Zawsze można zacząć rodzić wcześniej.
Sama jest przykładem , bo urodziła mnie na 21 dni przed terminem, który ustalił jej lekarz.

A wczoraj wogóle zaczął mnie boleć brzuch. I jakieś takie kłucia w dole dostałam, ale dziś już przeszło, jak narazie.

W każdym bądź razie mama mówi,że wszelkie bóle jak "na okres"  i do tego regularne są symptomem zbliżającego się  (wolniej lub szybciej) porodu.

A te upały to rzeczywiście masakra.

Zastanawiam się czy iść do sklepu. jestem sama w domu do wieczora: mąz w pracy, szwagrów wywiało, a w lodówce pustki.Nie to żabym była b.głodna, ale jeść coś trzeba.

A z nieba żar i do sklepu mam dość daleko. I co tu robić???

Chyba zaryzykuję i pójdę powolutku i nie kupię dużo,żeby nie nosić.

hEJ DZIEWCZYNKI
Jest taki upał że ja z domu nie wychodzę
Maniu biedny ten twój Tymulek ale teraz napewno będzie tylko lepiej
Brunetko miesiąc to już naprawdę niedużo spakuj się i czekaj

reklama
Cześć dziewczyny!!

Ufffff....jak gorąco!!!

Wyłożyłam się dzisiaj na balkonie, aby troszkę słońca złapać, ale po dziesięciu minutach odpuściłam i wróciłam do domku. Nie da się opalać - taki skwar!!!

Alka moja mała nie jadła mojego makijażu, więc mogłam swobodnie się malować.

Teraz idę piec ciasto z rabarbarem, coś mnie tak naszło. :) Wpadnę do was później.
Miłego dzionka

Do góry