reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hmmmm ja jużpo grilki, właśnie przed chwilką poszli przyjaciele, ogarneliśymy, zjadłam truskaweczek ze śmietanką umyłam winogronek i zaraz zabieram go do wyrka i lulam

a co do poduszek to teżśpię z jedną między nogami druga pod głową a trzecią malutką tulę :) i nic tylko podusie w naszym wyrku widać ;)

kolorowych snów

cześc mamusie ;D
przespałam prawie cały dzionek i też mnie strasznie bolą pachwiny
wieczorkiem poszłam na krótki spacerek no i zaraz wracam do wyrka, goście nie przyjadą tylko teściu jutro nas odwiedzi i zostanie do soboty aż załattwi swoje sprawunki :laugh:

i dobrze bo ja czuje się do dup..... i jakoś mi ciężko mam nadzieję że to tylko wina pogody

Dziewczyny! Wszytkim Wam dziekuje ze buziaki i te pozytywne fluidy dla Tymulka!!!
dzis pol dnia spedzilismy w szpitalu  :( ale za to wszystko wiadomo  :)
z Tymciem klopot  :-[ bo ma zapalenie ucha polaczone z wyrzynaniem sie zebow bocznych  :-[ :p :-[ antybiotyk przez 10 dni i powinno przejsc, ale co bidulek sie nameeeeczy...

z Gabi...pierwsze slowa jakie uslyszalam to znowu 29,5cm od 6 tygodni 29cm ale zaraz potem usg i wyszlo na to ze jest ok  :) wazy ciut ponad 2500g wiec chyba taka malutka nie jest  ;) no i glowka bardzo nisko co powoduje bole w spojeniu przy okazji nastraszono mnie ze glowka jest dosc duza i moze bardziej bolec przy porodzie ale co tam wazne ze jest ok  :)

zycze Wam milego weekendu i spokojnej nocki
:-*
cmoki w boki

Mania super że z Gabi wszystko w porządku
i nadal dużo zdrowia dla Tymcia

Dziewczyny ale dziś u nas zapowiada się upał jest prawie 8 a już trudno wytrzymać na zewnątrz

reklama
Maniulka ja tez zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla szkraba, bo bidulek pewnie sie meczy z tym chorubskiem. No i gratuluje juz tak duzej dziewuchy. Widzisz jakie niepotrzebne bzdury z tym mierzeniem, tylko denerwuja niepotrzebnie. Buziaki dla calej Maniowskiej rodzinki.
A ja dzisiaj ide na - akcja lumpy ;D

Do góry