reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Maniu Buziaczki dla Ciebie bo pewnie nieźle Cię wymeczyła ta sytuacja:-(
Tymulkowi zdrówka życze... i wspolczuje zapalenia ucha... no i ciesze sie że z Gabrysią ok :-) buziaczki

Dzień dobry o poranku siedze w piżamie ledwo na oczy patrze ale już zerkam na forumik :-) Moj Męzul dziś w pracy a ja jak zwykle w domku... wczoraj miałam taki średni dzionek... pojechałabym sobie do Augustowa w końcu mieszkam 80 km od ... ale Mężul rozdziawa nie ma aktualnych badań technicznych i dupa.... a wszyscy znajomi właśnie w opkolicach Czarnej Hańczy balują ... i ja bym chciała troszke... moja jedyna podróż w ciązy to Wielkanoc u Teściów w Warszawie... lepiej tego nie komentowac bo az mnie ściska.... ja chce jakoś miło spedzić ten weekend a nie patrzeć jak Moj Mężul leży brzuchem do góry a ja gotuje się od tych upałów :-( ale zła dziś jestem

i jakoś wogóle mi się jeśc nie chce w takie upaliki, nadal zastanawiam się nad śniadaniem  ;D

Asiołek u mnie też tak beznadziejnie mężulek w pracy i nie mam co marzyc o jakimś małym wypadzie gdziekolwiek
normalnie dolina a wszyscy znajomi gdzieś sobie powyjeźdzali a ja w domciu z brzusiem w piękny słoneczny dzionek :(
masz rację że naprawdę wkurzyc się można

zastanawialam się nad podreptaniem na mały spacerek ale nie wiem czy to rozsądne sama w taki upal się wypuszczac

jeju dopiero zaczęły się upalne dzionki, a tu jeszcze troszkę trzeba będzie wytrzymac ::)

wszystkim nam życzę powodzenia i wytrwałości a zwłaszcza tym które same ciągle przesiadują

ja od 2 meisiecy czekam na kase z kredytu... tak bank nas przez biurokracjeprzeciągnął wrrrrrrrrrrrrrrrr i wszystko stoi w miesjcu - przecież ja mam jeszcze neiktóre rzeczy niewykończone :-( a czuje sie już coraz bardziej beznadziejnie... wk.... mnie dziś wszystko... chyba wstałam lewą nogą :-(

Asiołek chyba coś w tym jest u mnie też coraz bardziej ciężko a jeszcze mam troszkę ważnych srawunków do załatwienia

no i pod 4 dni codziennie wstaję taka wkurzona że szok ::) i też się zaczęłam zastanawiac ktorą nogą ja wstaje bo aż niemożliwe żeby się tak zlościc jak tylko oczy otworzę

Musze sie pochwalic ze maz mnie wczoraj zaskoczyl i wreczyl kwiatuszka w imieniu bobaska na dzien Matki (a tyle sie dzien wczesniej nagadalam ;D)

dzis zakupki z mezem a potem znow ogrodek u rodzicow....

trzymajcie sie dziewczyny

reklama
jak tak zbiorę wszystko do kupy to mnie się wydaje że poprostu mam dosyc i chciałabym już urodzic  :D
zmykam coś zjeśc bo dzidziolek się chyba z głodu tam przewraca ihihi
Asiołek musimy wytrzymac już naprawdę niedużo nam zostało do końca, weź głębokie trzy oddechy włącz jakąś fajną muzę i powiedz sobie ze jest ok i tyle   ;D

Do góry