reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja mykam na obiadek do teściowej, bo nie chce mi się robić. W końcu kobieta w ciąży jestem i mam jakieś przywileje hihihi. Z a oknem upał, aż strach na dwór wychodzić.
Pozdrawiam i życzę udanego dłuuuuuuugiego wekeendu.

reklama
Czesc wszystkim, widze ze dzisiaj tutaj bedzie pustawo bo wszystkie mamusie na weekend juz wybyly :)
wszystkiego najlepszego zycze mamusia , tym juz mamusiowatym i tym z grzucholkami ;)

Nie bylo mnie troszke z wami bo w domu mam remont cala para i wolalam sie usunac pracujacym mezczyzna (czyt. mezus i tata ) z drogi zeby nie przeszkadzac i tak zlecialy mi te dwa dni na zakupkach dla maluszka.
Codziennie troszke bo nogi mnie tak bola ze ledwo chodze i godzinka w sklepie wydaje mi sie wiecznoscia. No ale coz wydalam kupe kasy ale mam juz wszystko poza najwiekszymi rzeczami:
- wozek jedziemy kupic z moimi rodzicami 6go czerwca, dziadkowie stawiaja ja z mezusiem wybieram ;D
-wanienka kupimy po remoncie
- przewijak tez po remoncie
- posciel do lozeczka razem z rozkiem zamawiam na alegro
a tak poza tym mam juz wszystko dla maluszka i dla siebie do szpitala tez i bardzo sie z tego ciesze bo teraz sie taka spokojna zrobilam, ze jakby cos mnie zlapalo to mam juz wszystko ;D ;D ;D
Pokoik moj mezus obiecal skonczyc do dnia dziecka wiec potem zostanie mi tylko czekac :D

Maniu zycze zdrowka dla Tymcia, biedaczek kochany tak sie rozchorowal :-[
A reszcie brzuszkow zycze udanego weekendu :D
Acha dzwonilam do mojego lekarza w sprawie tych boli nog bo sie wytrzymac nie dalo i polecil mi takie tabletki Cyklo3Forte sa bez recepty i dla kobiet w ciazy i naprawde mi pomagaja, boli mniej i obrzeki schodza wiec polecam :)

Rzeczywiście pustki, gdize okiem nie spojrzysz.
Mamusie weekendują i zażywają uroków świętowania z okazji Dnia Mamy ;)

Skaładam wszytskim mamusiom wszytskeigo naj, zdrówka i uśmiechu dookoła głowy ;D ;D ;D.

hej dziewczyny!
zdrówka dla tymulka
dobrego samopoczucia dla mamusiek

a ja już chyba nigdy za wami nie nadążę! tyle piszecie i piszecie a ja wogóle nie zaglądam ostatnio na neta, trochę chodzę po sklepach, i leniuchuję na ogródku albo na drugim mieszkanku tam to totalna cisza i spokoik.
zaczeły boleć mnie pachwiny zwłaszcza w nocy i strasznie ciężko wstaćmi na siku :( może jakieś pampersy na noc ;) wczoraj bolał mnie troszkę brzuch, ale dziś już jest oki. pogoda u nas przepiękna w sam raz na grila, bo przychodzą znajomi.

pozdrowionka i miłego weekendu!

Maniu zdrowka zycze dla synusia. Niech mu pomoga zimne oklady, mozna by je tez tak przy wysokiej goraczce na pachwiny i pod paszki dawac, bo tamtedy najwieksze naczynia przebiegaja i lepiej to dziala.
Dla reszty dziewczyn pozdrowiania sle. U mnie o dziwo tez dosyc upalnie, chociaz slonce jakies takie malo wyrazne.
No i grila zazdroszcze bo tu nie ma zadnej nawet podobnej do polskiej kielbasy a tak mi sie chceeee!!!!!!!

Maniu, duuuużo zdrówka dla Tymulka. Biedaczek malutki :(
No i miłego weekendu wszystkim mamusiom :)
Co do bólu pachwin, to tez mnie w nocy dopada, ale przechodzi, jak włożę poduszkę między nogi :)

reklama
witam w dniu MAMY :D posrednio to juz nasze swieto ;D pierworodek oczywiscie ;D

Kaska ja trak samo jak ty nie moge sie doczekac kiedy ta bryka wyjade z nasza malenka.A moskitiere tez musialam dokupic bo tylko jej nie bylo w wyposazeniu wozka,a jednak nasze maluszki urodza sie w porze gdzie jest duzo tego latajacego robactwa :p

pogoda jest tam cudna ze postanowilam namowic Karola na wypad za miasteczko nad takie czyste jeziorko do Kuznicy
nie moge sie doczekac kiedy w tej wodzie zanurze swoje wielkie stopy...........nie moge sie tej ochlody doczekac.A najbardziej boli mnie to ze tego lata sobie nie poplywam........ :( nie ma sensu bo stroju nie mam,nie mieszcze sie z tym brzuchem a specjalnie kupowac nie chce bo ponoc rodze w czerwcu ,a potem te 6 tyg pologu......no to kapac sie tez nie bedzie mozna bo w jeziorze szybko o infekcje.........buuuuuuuu

ale chociaz nogi pomocze hihihihi

Agus mam pytanie,czy ty nadal szczelasz ze Dorianek bedzie mial siostrzyczke czy usg juz ci potwierdzilo twoje przypuszczenia??? ciekawi mnie to :D

Do góry