reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aniu no to miło ja to wcale nie liczylam na to że mój maż wpadnie na coś takiego to za dużo jak na Niego

romantyczny nie jest wcale i zresztą ostatnio mu powiedzialam że wogóle nie dba o to żebym się dobrze czuła, nie potrafi mi nawet powiedziec że ładnie wyglądam pomijam slowo ślicznie bo to mu by przez gardlo nie przeszło

reklama
Kasiu chyba włąsnie tak zrobie bo od złoszczenia sie i tak nie bedzie lepiej :-) wiec pozostaje tylko znó coś zaakceptować i mimo wszystko mieć dobry humorek :-)

Aniu, no to cię mężulek mile zaskoczył :D
A ja dzisiaj też wstałam jakaś taka połamana :( Wczoraj cały dzień czułam sie do d... Jakos tak mi się znowu brzusio zaczął napinać, w nocy to myślałam, że mi sie poród zaczął, bo obudził mnie skurcz i to taki bolesny :( No ale na szczęście jak wstałam to przeszło.
Ale za to jutro planujemy cały dzionek u teściów na działce na wsi, a tam jest tak przyjemnie!!! :D Pewnie będę cały czas siedzieć w cieniu, no ale przynajmniej trochę świeżego powietrza zażyję :)

O rany, ale narobiłyście mi ochoty na tego arbuza :D Ale jak narazie to piję kawkę i wcinam loda :)

reklama
Alka, mój mężuś wczoraj też miał dzień dobroci dla żony :) Obiadek ugotował, potem mnie wyprowadził na spacer :) a potem leżałam sobie na kanapie, a on naczynie umyłkolacyjkę zrobił i filmik zapuścił (po raz 97 oglądaliśmy Notting Hill) :)

Do góry