reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hmmmm ja jużpo grilki, właśnie przed chwilką poszli przyjaciele, ogarneliśymy, zjadłam truskaweczek ze śmietanką umyłam winogronek i zaraz zabieram go do wyrka i lulam
a co do poduszek to teżśpię z jedną między nogami druga pod głową a trzecią malutką tulę i nic tylko podusie w naszym wyrku widać
kolorowych snów
a co do poduszek to teżśpię z jedną między nogami druga pod głową a trzecią malutką tulę i nic tylko podusie w naszym wyrku widać
kolorowych snów
M
Melanie
Gość
Mania dołączam sie do wszystkich tych życzeń zdrówka dla Tymcia
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Cześć dziewczyny
Mania dużo zdrowia dla Tymcia
no i ty już pwenie po usg więc co tam u Gabi?
Mania dużo zdrowia dla Tymcia
no i ty już pwenie po usg więc co tam u Gabi?
kaśka k
Fanka BB :)
cześc mamusie ;D
przespałam prawie cały dzionek i też mnie strasznie bolą pachwiny
wieczorkiem poszłam na krótki spacerek no i zaraz wracam do wyrka, goście nie przyjadą tylko teściu jutro nas odwiedzi i zostanie do soboty aż załattwi swoje sprawunki :laugh:
i dobrze bo ja czuje się do dup..... i jakoś mi ciężko mam nadzieję że to tylko wina pogody
przespałam prawie cały dzionek i też mnie strasznie bolą pachwiny
wieczorkiem poszłam na krótki spacerek no i zaraz wracam do wyrka, goście nie przyjadą tylko teściu jutro nas odwiedzi i zostanie do soboty aż załattwi swoje sprawunki :laugh:
i dobrze bo ja czuje się do dup..... i jakoś mi ciężko mam nadzieję że to tylko wina pogody
mania
Dziewczyny! Wszytkim Wam dziekuje ze buziaki i te pozytywne fluidy dla Tymulka!!!
dzis pol dnia spedzilismy w szpitalu ale za to wszystko wiadomo
z Tymciem klopot :-[ bo ma zapalenie ucha polaczone z wyrzynaniem sie zebow bocznych :-[ :-[ antybiotyk przez 10 dni i powinno przejsc, ale co bidulek sie nameeeeczy...
z Gabi...pierwsze slowa jakie uslyszalam to znowu 29,5cm od 6 tygodni 29cm ale zaraz potem usg i wyszlo na to ze jest ok wazy ciut ponad 2500g wiec chyba taka malutka nie jest no i glowka bardzo nisko co powoduje bole w spojeniu przy okazji nastraszono mnie ze glowka jest dosc duza i moze bardziej bolec przy porodzie ale co tam wazne ze jest ok
zycze Wam milego weekendu i spokojnej nocki
:-*
cmoki w boki
dzis pol dnia spedzilismy w szpitalu ale za to wszystko wiadomo
z Tymciem klopot :-[ bo ma zapalenie ucha polaczone z wyrzynaniem sie zebow bocznych :-[ :-[ antybiotyk przez 10 dni i powinno przejsc, ale co bidulek sie nameeeeczy...
z Gabi...pierwsze slowa jakie uslyszalam to znowu 29,5cm od 6 tygodni 29cm ale zaraz potem usg i wyszlo na to ze jest ok wazy ciut ponad 2500g wiec chyba taka malutka nie jest no i glowka bardzo nisko co powoduje bole w spojeniu przy okazji nastraszono mnie ze glowka jest dosc duza i moze bardziej bolec przy porodzie ale co tam wazne ze jest ok
zycze Wam milego weekendu i spokojnej nocki
:-*
cmoki w boki
kaśka k
Mania dobrze że wiadomo co dolega Tymciowi więc trzymam kciuki żeby bidulkowi szybko zdrówko wróciło do normy
a Gabi to kawał zdrowej babki patrząc na to ile waży hihi ;D
a Gabi to kawał zdrowej babki patrząc na to ile waży hihi ;D
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Mania super że z Gabi wszystko w porządku
i nadal dużo zdrowia dla Tymcia
Dziewczyny ale dziś u nas zapowiada się upał jest prawie 8 a już trudno wytrzymać na zewnątrz
i nadal dużo zdrowia dla Tymcia
Dziewczyny ale dziś u nas zapowiada się upał jest prawie 8 a już trudno wytrzymać na zewnątrz
reklama
tusia25
Maniulka ja tez zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla szkraba, bo bidulek pewnie sie meczy z tym chorubskiem. No i gratuluje juz tak duzej dziewuchy. Widzisz jakie niepotrzebne bzdury z tym mierzeniem, tylko denerwuja niepotrzebnie. Buziaki dla calej Maniowskiej rodzinki.
A ja dzisiaj ide na - akcja lumpy ;D
A ja dzisiaj ide na - akcja lumpy ;D